ریاضی دوازدهم
-
درسته که در اصلاحیه اذر ماه اومده که نقاط ابتدا و انتهای بازه جز نقاط بحرانی هستند؟؟؟؟؟؟؟
-
-
اره بر کنکور 99 جز نقاط بحرانی محسوب میشن درصورتی که جز دامنه باشن ( یعنی بازه ی باز نباشن )
-
برا ما که کاربرد مشتق رو حذف کردن ... من اصلا نمدونم نقطه ی بحرانی چی هست ... :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy:
دلتون نسوزه البته ... :) -
برا ما که کاربرد مشتق رو حذف کردن ... من اصلا نمدونم نقطه ی بحرانی چی هست ... :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy:
دلتون نسوزه البته ... :) -
دلتون نسوزه البته ... :)@سما-نویدفر تجربی مگه نیستی ؟
-
دلتون نسوزه البته ... :)@سما-نویدفر @venom ینی من عاشخ شما دوتام تو همه تاپیکا هستین:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@سما-نویدفر @venom ینی من عاشخ شما دوتام تو همه تاپیکا هستین:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
zeinabmaghsoudi 😂😂😂😂
-
@venom واو اوکی خوش بگذره بدون کاربرد مشتق.