وقت
-
سلام ببخشید من سر فیلم های آلا باید وقت زیادی بزارم .. چیکار کنم وقتم اتلاف نشه
و سر خوندن زیستم همین مشکل رو دارم و زیست برام خیلی زمان گیره -
-
-
سلام ببخشید من سر فیلم های آلا باید وقت زیادی بزارم .. چیکار کنم وقتم اتلاف نشه
و سر خوندن زیستم همین مشکل رو دارم و زیست برام خیلی زمان گیرهفاطمه تیموری سرعت دیدن فیلم هارو ببر بالا
مخصوصا اگه جزوه اینا نمینویسی میتونی راحت با سرعت بالا ببینی -
فاطمه تیموری سرعت دیدن فیلم هارو ببر بالا
مخصوصا اگه جزوه اینا نمینویسی میتونی راحت با سرعت بالا ببینی@Saahaar در وقت گفته است:
فاطمه تیموری سرعت دیدن فیلم هارو ببر بالا
مخصوصا اگه جزوه اینا نمینویسی میتونی راحت با سرعت بالا ببینیاتفاقا جزوه می نویسم
-
سلام.
جوری فیلما رو ببین ک دیگه نیاز به برگشت دوباره نشه و اون یادداشتایی ک برمیداری رو هه ی مرور کن..با سرعتم میشه فیلما رو دید!
سعی کن از فردا تست زدن رو تایمش رو بیشتر کنی مثلا فیلم زیست ک دیدی برو ی چنتا تست بذار جلوت ببین واقعا با دیدن فیلم تونستی تا کجای مطلب رو بفهمی اونجاست که نواقص کار میاد دستت مثلا بعدا میری کتابو می بینی متوجه میشی متن کتابو تسلط نداشتی یا بعد فیلم رو رجوع می کنی بهش می بینی واقعا نکته رو گفته بودن و شما ننوشتی یا تو ذهنت نمونده!!
ی بار امتحان کن... -
سلام.
جوری فیلما رو ببین ک دیگه نیاز به برگشت دوباره نشه و اون یادداشتایی ک برمیداری رو هه ی مرور کن..با سرعتم میشه فیلما رو دید!
سعی کن از فردا تست زدن رو تایمش رو بیشتر کنی مثلا فیلم زیست ک دیدی برو ی چنتا تست بذار جلوت ببین واقعا با دیدن فیلم تونستی تا کجای مطلب رو بفهمی اونجاست که نواقص کار میاد دستت مثلا بعدا میری کتابو می بینی متوجه میشی متن کتابو تسلط نداشتی یا بعد فیلم رو رجوع می کنی بهش می بینی واقعا نکته رو گفته بودن و شما ننوشتی یا تو ذهنت نمونده!!
ی بار امتحان کن...Mohsen Taheri چجوری سرعت میره بالا؟
-
Mohsen Taheri چجوری سرعت میره بالا؟
@venom اینو بزن

-
@venom اینو بزن

Mohsen Taheri مررسی
-
@venom اینو بزن

Mohsen Taheri
مرسی ممنون