گیرنده هاا
-
-
گیرنده اکسیژن در آئورت چه ساختاری داره ؟؟ نورونه یا بخشی از نورونه یا کلا سلول غ عصبی هست؟؟
Zahra Gza گیرنده شیمیایی باید باشه.
احتمالا بخشی از یک یاخته عصبیه -
سلام.یک سلول غیر عصبیه مثل گیرنده حساس به افزایش co2 و H+
-
سوال فوری
در طول دوران یائسگی در زنان بسیاری از گامت هایشان غیر فعال می شود.
صحیح........................غلط................@Erfan-11 فکر میکنم غلظه چون همه گامت ها غیر فعال میشن
-
سوال فوری
در طول دوران یائسگی در زنان بسیاری از گامت هایشان غیر فعال می شود.
صحیح........................غلط................@Erfan-11 غلطه اصن گامتی تولید نمیشه
-
@Erfan-11 غلطه اصن گامتی تولید نمیشه
@Mahdi-N-0 سلام من یه سوال داشتم.ما توی چشم انسان قرنیه رو به عنوان نوعی عدسی تلقی میکنیم یا نه؟
-
@Mahdi-N-0 سلام من یه سوال داشتم.ما توی چشم انسان قرنیه رو به عنوان نوعی عدسی تلقی میکنیم یا نه؟
Armin Hosseini سلام
فکر کنم بشه چون نور رو شکست میده و متمرکز میکنه -
Armin Hosseini سلام
فکر کنم بشه چون نور رو شکست میده و متمرکز میکنهFatemeeeh81 آره منم همین فکر رو میکنم ولی توی آزمون دیروز قلمچی این موضوع رو غلط گرفته بود
-
Armin Hosseini سلام
فکر کنم بشه چون نور رو شکست میده و متمرکز میکنهFatemeeeh81 یکی از گزینه های تست این بود:در ساختار چشم مرکب حشرات همانند یک چشم انسان عدسی ها در تمرکز پرتو های نور نقش دارند.که به خاطر جمع بستن عدسی برای چشم انسان جمله غلط شد
-
Fatemeeeh81 یکی از گزینه های تست این بود:در ساختار چشم مرکب حشرات همانند یک چشم انسان عدسی ها در تمرکز پرتو های نور نقش دارند.که به خاطر جمع بستن عدسی برای چشم انسان جمله غلط شد
Armin Hosseini عدسیها برای چشم انسان و حشرات غلط هستش دیگه
-
Armin Hosseini عدسیها برای چشم انسان و حشرات غلط هستش دیگه
Fatemeeeh81 برای حشرات که مشکلی نداره چون هر چشم حاوی چندین واحد بیناییه و هر واحد بینایی یک عدسی داره که در مجموع میشه گفت در هر چشم چندین عدسی میشه دید.چیزی که ابهام داره هر چشم انسانه که توی این تست قرنیه رو عدسی محسوب نکرده