زیست یازدهم💔
-
-
@Ellery 💘💘💘 شت😂
-
@Ellery 💘💘💘 شت😂
Danial Mohaqiq ببین گوکل زده مایع امنیون ... نع هیچی دارم نزدیک میشم :grinning_squinting_face:
-
Danial Mohaqiq ببین گوکل زده مایع امنیون ... نع هیچی دارم نزدیک میشم :grinning_squinting_face:
@Ellery اگ تو گوگل پیدا میشد نمیپرسیدم😉
بعدشم این سوالا رو تو گوگل اسکالر باید بگردی نه گوگل پابلیک💔 -
توده درونی البته فک کنم
-
بعدشم این سوالا رو تو گوگل اسکالر باید بگردی نه گوگل پابلیک💔Danial Mohaqiq در زیست یازدهم💔 گفته است:
بعدشم این سوالا رو تو گوگل اسکالر باید بگردی نه گوگل پابلیک💔راس میگی :/
همه چی دربارش نوشته جز اینک از چی نشات گرفته :/ -
با سلام کتاب بهش اشاره ای نکرده اما من فکر کنم از یاخته توده درونی بلاستوسیست باشه چون اینه که لایه زایا اکتودرم و مزودرم و اینا رو بوجود میاره
Hesam Mohammadi پیدا کردم ، نشات گرفته از خود مایع امنیوتیک هست💔
-
Danial Mohaqiq در زیست یازدهم💔 گفته است:
بعدشم این سوالا رو تو گوگل اسکالر باید بگردی نه گوگل پابلیک💔راس میگی :/
همه چی دربارش نوشته جز اینک از چی نشات گرفته :/@Ellery پیدا شد ، نشات گرفته از خود مایع امنیوتیک
-
@Ellery پیدا شد ، نشات گرفته از خود مایع امنیوتیک
Danial Mohaqiq بیست تا سایت رفتم هزار تا مطلب تخصصی خوندم نگف :/ :rolling_on_the_floor_laughing:
-
Danial Mohaqiq بیست تا سایت رفتم هزار تا مطلب تخصصی خوندم نگف :/ :rolling_on_the_floor_laughing:
@Ellery الهی بمیرم برات😂😂😂😂😂
خیلی لطف کردید نهایت سپاس خانم Ellery🙏🏼 -
@Ellery الهی بمیرم برات😂😂😂😂😂
خیلی لطف کردید نهایت سپاس خانم Ellery🙏🏼Danial Mohaqiq خدانکنه .. واس خودمم سوال شد .. خاهش میکنم :)
-
Hesam Mohammadi پیدا کردم ، نشات گرفته از خود مایع امنیوتیک هست💔
@Danial-Mohaqiqمایع آمنیتویک نشات گرفته از خود آمنینون هست دوست عزیز نه اون وقتی که جنین میخواد به دنیا بیاد پرده آمنینون رو پاره میکنه و مایع آمنیوتیکی که در اون وجود داره بیرون میریزه که نشانه نزدیک بودن زایمانه
-
@Danial-Mohaqiqمایع آمنیتویک نشات گرفته از خود آمنینون هست دوست عزیز نه اون وقتی که جنین میخواد به دنیا بیاد پرده آمنینون رو پاره میکنه و مایع آمنیوتیکی که در اون وجود داره بیرون میریزه که نشانه نزدیک بودن زایمانه
Hesam Mohammadi نه دیگ ببینید ما از روز اول تو همون فولیکول ی مایع داشتیم که همون امنیون بوده و این ب مرور زمان باعث تشکیل چنین لایه ای شده.
بازم نمیدونم شاید حق با شماست🤷♂️ -
. آمنيـون از جنـين مشـتق شـده و داراي خصوصـيات
پرتـواني مـي باشـد ) .(1،2سـلولهـاي اپيتليـال و سـلولهـاي
استرومايي سلولهاي اصلي موجود در لايـه آمنيـون مـيباشـند.
سلولهاي اپيتليال پرده آمنيون سلولهاي صاف و مكعب مسطح
هستند كه در تماس مستقيم با مايع آمنيوتيك هستند ) .( -
admin-A-10-1-652-8a87b91.pdf
ببینین تو این:backhand_index_pointing_up: چیزی دستگیرتون میشه یا نه :)
Danial Mohaqiq
Hesam Mohammadi -
@Ellery بله لطف میکنید اگر بفرستین خیلی ممنون میشم .
فک نمیکردم ی سوال اینقد درگیر کنه ذهنمو🤦♂️ -
admin-A-10-1-652-8a87b91.pdf
ببینین تو این:backhand_index_pointing_up: چیزی دستگیرتون میشه یا نه :)
Danial Mohaqiq
Hesam Mohammadi@Ellery خب اینجوری ک من فهمیدم ، از اونجایی که همش دارن از زایا بودن این پرده صحبت میکنن پس یحتمل از همون توده درونی خواهد بود