مدار تک باتری/ فیزیک 3
-
سوال 2266 کامل برام بگیندانش-آموزان-آلاء @Mottt دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @M-bahrami1378 romisa
-
سوال 2266 کامل برام بگیندانش-آموزان-آلاء @Mottt دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @M-bahrami1378 romisa
Mahhh در مدار تک باتری/ فیزیک 3 گفته است:
سوال 2266 و 67 کامل برام بگیندانش-آموزان-آلاء @Mottt دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @M-bahrami1378 romisa
-
چرا عکسات کجکی میاد؟؟ با گوشی می فرستی؟
-

سلام. سوال 2261 و 2263 کمک کنید
@Mottt دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@Mottt شما هم کج کنید
اره خوب دیگه بزرگتر نشون می ده کجکی
تا اایستاده -
چرا عکسات کجکی میاد؟؟ با گوشی می فرستی؟
-
-
Mahhh در مدار تک باتری/ فیزیک 3 گفته است:
سوال 2266 و 67 کامل برام بگیندانش-آموزان-آلاء @Mottt دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @M-bahrami1378 romisa
Mahhh 66 که گلابی: ولتاژ موازی ها یکیه دیگه پس الان ولتاژ دوسر 4 اهمی و 8 اهمی هم همون 4 ولته: کافیه بیای ولتاژ هر کدوم رو به مقاومتش تقسیم کنی تا جریانش بدست بیاد بعدم جمع بزنی ک میشه5.5
-
@saman-b89
-
@venom آره.
-
تو سوال 65 که چون شاخه ها موازی ان پس ولتاژاشون یکیه یعنی گزینه ی 3..... ولی تو موازی ها جریان و مقاومت نسبت عکس داشتن یعنی الان که R2 بیشتره پس جریان A1 بیشتره دیگه...انگار تو مسیر R2 ترافیک سنگینه پس سهم بیشتری از جریان میرسه ب پایین
-
67 هم که مقاومت کلا اون سه تا میشه 60 ( یعنی10+20+30) بعد اختلاف پتانسیلش با دوسر اون 30 اهمیه که گفته 12 ولته یکسانه بنابراین جریانش میشه12 تقسیم بر 60 که میشه0.2
-
سوال 62 میشه 2 آمپر از بالا ب پایین
برای اینکه جریان رو تو ی یک سیم بفهمی باید ب یک سرش خیره بشیم و قانون گره ها رو اجرا کنیم( همون که میگه مجموع جریان ورودی مساوی خروجی)
الان اول اون 6 آمپر رو تقسیم کنیم که سهم 3 اهمی میشه4 آمپر و سهم 6 اهمی میشه2 آمپر بعد برای اون دوتای اون ورم همینجوریه چون انگار سیم A یک نقطه باشه بعد میشه دوتا سیستم موازی که با هم سری هم هستن( الان شکل ساده شده ش رو میفرستم برات)...
بعد دیگه یک سرش قانون گره ها بزن درمیاد جهت و اندازه ی جریان -
تو 62 انگار خِر اون سیم وسط رو گرفتم بعد فشارش دادم و کشیدمش تا باز شد !
-
من برم اگه کاری ندارید خیلی وقتم تلف شد اینجا...خدافظ فعلا
-
من برم اگه کاری ندارید خیلی وقتم تلف شد اینجا...خدافظ فعلا
@Mottt
ممنون هر وقت اومدین 2261 هم حل کنید -
Mahhh من ک دیگه نمیام بذار اینم برات حل کنم: باید شکل ساده شده ی سوال رو تداعی کنیم تو ذهنمون..بعد دنده عقب بزنیم برگردیم عقب تا جریان 2 اهمی رو پیدا کنیم!
اگه جاییش رو متوجه نشدی بگو توضیح بدم براتون