با عرض سلام و خسته نباشید موبایل من دارای اندروید5 هست بعد از ورود به اپ زمانی که از طریق صفحه اول وارد فیلم خریدداری شده ام شدم اون فیلم رو باز نکرد ولی در قسمت خریدها بود و باز کرد.اگه ممکنه خریداری شده ها را هم مشخص کنید تا بچه ها اشتباه نکنند.![0_1587180434472_WhatsApp Image 2020-04-18 at 07.40.14.jpeg](در حال بارگذاری 100%) ![0_1587180508555_WhatsApp Image 2020-04-18 at 07.40.15.jpeg](در حال بارگذاری 100%) ![0_1587180516851_WhatsApp Image 2020-04-18 at 07.40.15 (1).jpeg](در حال بارگذاری 100%)
با سلام و وقت بخیر. اگه کسی جواب این سوال رو بلده، لطفا بگه. ممنون.
سوال: در نوعی جابجایی از عرض غشا که بدون دخالت انرژی تولید شده درون مایع یاخته اتفاق می افتد، قطعاً؟
○از غلظت نوعی یون در یک سمت غشا یاخته کاسته میشود.
○ماده عبوری با کمک نوعی پروتئین غشایی جابجا میشود.
○جابجایی ماده انتقالی، از لابه لای بخش آب گریز لیپید اای غشا انجام میشود.
○اختلاف مقدار نوعی ماده در دو سمت غشای یاخته کاهش میابد.
سلام
اوایلی که اپ آلا رو نصب کرده بودم هر فیلمی رو که می خواستم، با زدن رو گزینه دانلود فایل ،دانلودش سریع به ADMمنتقل میشد و فقط یه گزینه تایید بود که فیلم دانلود شه
الان که اومدم فیلملمای زیستو دانلود کنم، رو گزینه دانلود که میزنم فقط فیلم از طریق پخش کننده ام ایکس(یه پلیره)پخش میشه و هیچ گزینه دانلودی نداره
یا وقتی میزنم رو گزینه (ارسال به دوستم)،وقتی زو گزینه ADM میزنم یه کادر باز میشه که مینویسه دانلود صفحه!اونم میزنم اصلا دانلود نمیشه!
اپ آلا روهم یه بار تمام داده هاشو پاک کردم گفتم شاید بخاطر اون باشه
واقعا نمیدونم مشکل از کجاست
بااستفاده از ADMو اپ خیلی سریع تر و راحتتر میتونم فیلمارو دانلود کنم
اگه میشه راهنماییم کنین
@M-an
@administrators
اپ الا رو از گوگل پلی دان کردم. ظاهر خوبی داشت ولی مشکلاتی داشت که لازمه برطرف بشه:
۱_ صدای ویدئو ها مثل سایت تنظیم نشده اند و صدای اساتید پخش میشود و این آزاردهنده است.
۲_ برخلاف انتظارم ، اپ الا از سایتش کند تر بود.
۳_ باید مجددا در انجمن ثبت نام میکردم که به نظرم جالب نبود.
و...بازم یادم اومد بهتون میگم.ممنون که به فکر بچه های ایران زمین هستید.
مشکل/عکس پروفایل
قفل شده است
نسخه 4 اپلیکیشن آلاء