-
-
@m-sina
چرا درسته به نظرم سوال همینو میگه : اکسنده قوی تر ⇠ باعث اکسایش گونه دیگه میشه در عوض خودش کاهش پیدا میکنه
و اونی که بهتر اکسید میشه ⇠ همونیه که دچار اکسایش شده یعنی خودش کاهنده هست -
@m-sina
سلام!
سوال جالبیه، میتونه ابهامات رو برطرف کنه.
توی سوال بالایی،گفته که کدوم اکسندهی قویتری هست، یعنی باید کاهش پیدا کنه، وقتی حرف از کاهش میاد وسط باید بار منفی تر بشه و الکترون بگیره. پس اینجا مس(II) که داریم کامل اکسایش یافته و باید کاهش پیدا کنه، پس آ میشه جواب اولی، از طرف دیگه فلزات به طور طبیعی نمیتونن بار منفی پیدا کنن، پس Ag هم نمیتونه بیشتر از این کاهش پیدا کنه و کاهنده محسوب میشه (چون کمترین عدد اکسایش رو داره و فلز هست، پس دوست داره الکترون بده و اکسایش پیدا کنه و نقش کاهنده داشته باشه)
توی دومی هم به همین صورت، اما یه مشکلی هست، شما یا باید بدونی که کدوم کلا کمتر واکنشپذیر هست، یا بدونی که توی جدول E0 کدوم پایینتره، وقتی بهتر اکسید میشه که E0 کمتر باشه، اینجا E0 مس از نقره کمتره پس دومی هم میشه آ. -
@m-sina
سلام!
توی سوال بالایی،گفته که کدوم اکسندهی قویتری هست، یعنی باید کاهش پیدا کنه، وقتی حرف از کاهش میاد وسط باید بار منفی تر بشه و الکترون بگیره. پس اینجا مس(II) که داریم کامل اکسایش یافته و باید کاهش پیدا کنه، پس آ میشه جواب اولی، از طرف دیگه فلزات به طور طبیعی نمیتونن بار منفی پیدا کنن، پس Ag هم نمیتونه بیشتر از این کاهش پیدا کنه و کاهنده محسوب میشه (چون کمترین عدد اکسایش رو داره و فلز هست، پس دوست داره الکترون بده و اکسایش پیدا کنه و نقش کاهنده داشته باشه)
توی دومی هم به همین صورت، اما یه مشکلی هست، شما یا باید بدونی که کدوم کلا کمتر واکنشپذیر هست، یا بدونی که توی جدول E0 کدوم پایینتره، وقتی بهتر اکسید میشه که E0 کمتر باشه، اینجا E0 مس از نقره کمتره پس دومی هم میشه آ. -
@m-sina
سلام!
@m-sina
سلام!
@m-sina
سلام!
@m-sina
سلام،
لیلا میگه علی، من زنِ فری سنجاب نمیشم،
های مسِ نقره پا طلا فلوئوره ها*جدول:
F
Au
Pt
Ag
Cu
H
Sn
Fe
Zn
Mn
Al
Mg
Li
بچه-های-کنکور-ریاضی-1400
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
هی این شعر رو دیدم یاد شما افتادم...
یادش بخیر
سوال اول نکتع انحرافی داره! یون فقط میتونه اکسنده باشه فلز خنثی نمیتونه اکسنده باشه گ 1 چونکه فقط اون یون توانایی اینو داره ک الکترون بگیره کاهش پیدا کنع... اون فلز خنثی ک نمیتونه الکترون بگیره یون منفی بشه...
سوال دوم میگه کدوم بهتر اکسید میشه ینی کاهنده قوی تر کدومه ک میشه طبق جدول هر قدر میری پایین تر کاهندگی بیشتر میشه و میشه گ 1
تازه دیدم گفتم بنویسم برا بقیه، موفق باشید
-
@m-sina
سلام،
لیلا میگه علی، من زنِ فری سنجاب نمیشم،
های مسِ نقره پا طلا فلوئوره ها*جدول:
F
Au
Pt
Ag
Cu
H
Sn
Fe
Zn
Mn
Al
Mg
Li
بچه-های-کنکور-ریاضی-1400
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
هی این شعر رو دیدم یاد شما افتادم...
یادش بخیر
سوال اول نکتع انحرافی داره! یون فقط میتونه اکسنده باشه فلز خنثی نمیتونه اکسنده باشه گ 1 چونکه فقط اون یون توانایی اینو داره ک الکترون بگیره کاهش پیدا کنع... اون فلز خنثی ک نمیتونه الکترون بگیره یون منفی بشه...
سوال دوم میگه کدوم بهتر اکسید میشه ینی کاهنده قوی تر کدومه ک میشه طبق جدول هر قدر میری پایین تر کاهندگی بیشتر میشه و میشه گ 1
تازه دیدم گفتم بنویسم برا بقیه، موفق باشید
Amirreza Vafaei Moghadam یاخدا این سوال مال دو سال پیشه!
یه سوال !
چه چیزی انگیزه ی جواب دادن به این تاپیک رو در شما اینجاد کرد؟ خیلی برام جالبه -
Amirreza Vafaei Moghadam یاخدا این سوال مال دو سال پیشه!
یه سوال !
چه چیزی انگیزه ی جواب دادن به این تاپیک رو در شما اینجاد کرد؟ خیلی برام جالبه@m-sina
سلام بله دیدم برای سال پیش بود،
نکته خوبی بود و تکرار داره توی کنکور و شاید سوال بچه های امسالم باشهبه وقتش بچه های امسال رو توی این تاپیک منشن میکنم ببینند وقتی رسیدند به فصل ۲ دواردهم... قاعدتا براشون بی فایده نیست....
سلام به روی ماهتون
فکر کنم از اسم تاپیک کاملا مشخصه که چه راهنمایی میخام
من شیمی ضعیفی دارم و میخام حداقل 30 درصد رو تو کنکور بزنم و نهاییامو خوب بدم :)ولی اصلا نمیتونم باهاش کنار بیام نظر شما چیه و به خودتون چی کمک کرده؟
من خودم تازگیا فهمیدم وقتی صبح زود میخونم راحت تر پیش میره ولی بازم طاقت فرساعه از کتابای خیلی سبز استفاده میکنم و نشر الگو...
و اینکه مثلا این سوالات بازده و تا انتها مینویسم اما هیچ وقت جواب بدست نمیاد که بتونم گزینه رو بزنم همه مراحل درسته اما جواب نهاییم بدست نمیاد
هلپ میبینی
@ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @دانشجویان-درس-خون
سلام علیکم ببخشید مزاحم می شوم من چند سئوال در مورد دیدن فیلم آموزشی و کلاس های سالیانه آنلاین دارم لطفاً راهنمایی ام کنید.
️ هنگامی که فیلم می بینم بهتر است خودم در دفتر خلاصه برداری انجام دهم؟ یا نه فقط جزوه ی استاد کافی است و بعد از دیدن فیلم با دقت دوباره جزوه را بخوانم و تست های جزوه را خودم دوباره حل کنم و مسائل و نکات خیلی مهم را در جزوه وارد کتاب کنم؟ ببخشید هنگامی که شما فیلم های آنلاین سالیانه نگاه می کنید چیکار می کنید آیا فقط با دقت به فیلم نگاه می کنید؟
️ و برای مرور چیکار کنم؟ خب باید در روز هر درسی را که یاد گرفتیم باید در شب هم مرور کنیم در حد 30 دقیقه آیا این درسته؟ بنظرتون من برای مرور بیام جزوه ی استاد و نکات هایلایت شده ی کتاب را بخوانم یا چیکار کنم؟ و یا فقط تست خیلی سبز حل کنم؟ خب آخه تست حل کردن زمان می بره چیکار کنم؟
️ ضمناً ببخشید شما هنگامی که فیلم های آنلاین سالیانه را میدید همان روشهایی را که استاد براتون میگفت در امتحان نهایی و در امتحانات مدرسه به کار میگرفتید؟ یا نه باید خودتان روش نهایی یاد بگیرید و استاد در کلاس آنلاین روش هایش برای نهایی جواب نمی دهد؟!
️ و آیا اول فیلم آموزشی استاد را ببینم یا اول کتاب درسی را بخوانیم؟ و ضمناً برای کتاب درسی و حل برخی مسائل سخت آن یا در آوردن سئوالات لازمه فیلم ببینیم؟ آخه بعضی از سئوالاتش خیلی سخته.
لطفاً کامل راهنمایی ام کنید.