ضبط الحرکات
-
بچه ها چرا الایرانیّینَ فتحه داره نباید مثل شعراء کسره داشته باشه؟

@خانوم-وكيل دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
بچه ها چرا الایرانیّینَ فتحه داره نباید مثل شعراء کسره داشته باشه؟

پری ناز پري جان اعرابش فرعيه
در واقع بوده ايرانيّ+ينَ كه علامت جمع مذكر سالمه
مجرور به اعراب فرعي يا مجرور به ياء هست اينجا -
@خانوم-وكيل میشه به زبون نظام جدیدی ها حرف بزنی😋 اعراب فرعی چیه؟ بعدشم من رشتم تجربیه احتمالاً یا نظام قدیمی یا رشتت انسانیه. یه سوال دیگه ام داری هنوز آنی؟
پری ناز فعل و فاعل، با فعل و مع فاعله فرق داره؟ فکر کنم سوالم یکم عجیبه😁 ولی جواب بده
پری ناز فعل و فاعل، با فعل و مع فاعله فرق داره؟ فکر کنم سوالم یکم عجیبه😁 ولی جواب بده
@خانوم-وكيل دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاپری ناز در ضبط الحرکات گفته است:
@خانوم-وكيل دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلانه ديگه اولي ترجمه ي دوميه
قواعدشو بلدي؟ مستتر و ضمير بارز -
@خانوم-وكيل میشه به زبون نظام جدیدی ها حرف بزنی😋 اعراب فرعی چیه؟ بعدشم من رشتم تجربیه احتمالاً یا نظام قدیمی یا رشتت انسانیه. یه سوال دیگه ام داری هنوز آنی؟
-
پری ناز من كلا عربيم فنا بود چون انساني ام دارم نظام قديم اقاي ناصح زاده رو گوش ميكنم واسه خودمم صله و اينا اولش جديد بود ولي من ميخونم
جمع هاي مذكر سالم اعرابشون ظاهري نيست به جاي ضمه ون ميگيرن و به جاي فتحه و كسره ينٓ ميگيرن مثل اينجا@خانوم-وكيل سلام اعراب کلمه ی انعم و الله یکم عجیبه واقعاً درسته؟ سوال ۳۴

پری ناز در ضبط الحرکات گفته است:
@خانوم-وكيل دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلانه ديگه اولي ترجمه ي دوميه
قواعدشو بلدي؟ مستتر و ضمير بارز -
@خانوم-وكيل سلام اعراب کلمه ی انعم و الله یکم عجیبه واقعاً درسته؟ سوال ۳۴

@خانوم-وكيل دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاپری ناز بله
انعم مبتدا و الله مضاف الیه برای انعم هست و منهمرة هم خبر
-
پری ناز بله
انعم مبتدا و الله مضاف الیه برای انعم هست و منهمرة هم خبر
-
پری ناز اصن جفتشون يكي ان
فقط برام سوال شد ضمير بارزم ميگن فعل و فاعل يا فقط مستترو اين طوري ميگن
@Amir-Bernousi
@Mottt@خانوم-وكيل تا الان دقت نکردم زیاد، چون فکر میکنم "مع فاعله" برای ضمیر بارز بیادش
-
@خانوم-وكيل تا الان دقت نکردم زیاد، چون فکر میکنم "مع فاعله" برای ضمیر بارز بیادش
-
@خانوم-وكيل دقیقا نمیدونم، تا الان تو تست زنی که به مشکل برنخوردم نمیدونم چجوریه این قضیش
-
@خانوم-وكيل دقیقا نمیدونم، تا الان تو تست زنی که به مشکل برنخوردم نمیدونم چجوریه این قضیش