همایش طلایی
-
سلام دوستان کسی از همایش های طلایی استفاده کرده ؟
میخواستم بدونم توی این زمان دو ماه تا کنکور با استفاده از این همایش ها میشه تمامی دروس اختصاص رو 50درصد زد و اینکه برای دیدن این همایش ها باید درسنامه دروس رو بلد باشیم یا اینکه در این همایش ها اول تدریس میشه بعد تست زده میشه لطفا کمکم کنید. -
بستگی به خودت داره که در چه حدی برای این دوماه باید بخونی و ماه اخرهمایش ببینی تست بزنی در کل خیلی خوبه
-
البته به نظرم ادبیات و زیست رو نگیر بازم خود دانی
-
ریاضی هم اقای ثابتی رو بگیر
-
سلام دوستان کسی از همایش های طلایی استفاده کرده ؟
میخواستم بدونم توی این زمان دو ماه تا کنکور با استفاده از این همایش ها میشه تمامی دروس اختصاص رو 50درصد زد و اینکه برای دیدن این همایش ها باید درسنامه دروس رو بلد باشیم یا اینکه در این همایش ها اول تدریس میشه بعد تست زده میشه لطفا کمکم کنید.amir akhoondy اقای ثابتی ریاضیاتشو من استفاده کردم عالیه _ تدریس هم داره اولش ولی خیلی سریع و مختصر و بدون اثبات و اینا
-
همایش شیمی و فیزیک خوبه؟
-
میخواستم بدونم با این همایش ها از الان پیش برم خوبه یا اینکه دورس رو اول بخونم بعد ماه آخر این همایش هارو نگاه کنم بنظرتون کدوم شیوه رو انجام بدم؟؟؟
-
میخواستم بدونم با این همایش ها از الان پیش برم خوبه یا اینکه دورس رو اول بخونم بعد ماه آخر این همایش هارو نگاه کنم بنظرتون کدوم شیوه رو انجام بدم؟؟؟
amir akhoondy الان بخون
-
همایش شیمی و فیزیک خوبه؟
amir akhoondy اره
-
خود شما از این همایش ها استفاده کردید و نتیجه گرفتید؟؟؟
-
چون پکیج های زیادی است که برای همین مدت باقی موندهاست و ادعا میکنن که تکنیک هایی زیادی برای تست زدن دارن و قیمت بالایی هم دارن منم میخواستم بدونم این پکیج ها کارایی خوبی دارن که از اینها استفاده کنم.
-
خود شما از این همایش ها استفاده کردید و نتیجه گرفتید؟؟؟
amir akhoondy اره ولی من به عنوان جمع بندی اخر هفته ها استفاده میکردم
-
خیلی ممنون بخاطر راهنمایی هایی که کردین