Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه | شبکه اجتماعی دانش آموزی آلاء

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. توصیه های دوازدهمی به بچه های پایه
گزارش مطالعه دانشجویی🤓🎓
maryam111M
سلام سلاااام🤩 بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌ هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗 پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁 دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝 خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤ راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
دانشگاهی
آزمون علوم پایه پزشکی
SinaFS
سلام و درود به همگی امیدوارم حالتون خوب باشه قراره اینجا درباره آزمون علوم پایه دانشجوهای پزشکی صحبت کنم و چندتا مطلب بذارم. بعدا باز دانشجوهای دیگه که تازه آزمون داده باشن و تغییرات جدید رو دیده باشن هم میتونن آپدیتش کنن. سوال‌هاتونم همینجا میتونین بپرسین. اول یک سری کلیات میگم ازش و تو پست‌های بعدی روش مطالعه و ... بدانید و آگاه باشید که فقط 3 بار میتونین آزمون بدین و اگه هر سه بار قبول نشین، امکان ادامه تحصیل تو رشته پزشکی رو ندارین و باید تغییر رشته بدین...میگن تا بیشتر از 3 بار هم تونستن با تعهد و چیزایی که نمیدونم هم آزمون بدن. ولی خب زیاد نگران این قسمت نباشین چون اکثر دانشجوها همون بار اول یا نهایتا بار دوم قبول میشن. هرسال 5 درصد از داوطلبا که کمترین نمره رو داشتن آزمون رو رد میشن و بر همین اساس نمره پاسی تعیین میشه که یه چیزی حدود 70 تا 80 هستش. البته ممکنه بیشتر هم بشه چون فکر میکنم اخیرا دیگه 5 درصد نیست و عددشو بیشتر کردن. معدل هم تاثیر مثبت داره تو آزمون یعنی حتی اگه لب مرز پاسی باشی یا یکم پایین‌تر، با تاثیر مثبت معدل بازم پاس میشی. آزمون دوبار در سال برگزار میشه (البته شرایط جنگی امسال رو فاکتور بگیرین) و اگه هربار که قبول نشی، 6 ماه از فارغ‌التحصیلی عادی عقب میفتی برای شرکت تو آزمون باید همه دروس تخصصی و عمومی‌تون رو پاس کرده باشین وگرنه نمیتونین تو آزمون شرکت کنین و دوباره عقب میفتین...البته با یک درس پاس نشده هم دیدم که شرکت کردن و ادامه دادن ولی خب فقط یه درس بود. خب از 5 درصد پایین گفتم، اینم بدونین که 2 و نیم درصد برتر هم مزیتی که شامل حالشون میشه اینه که استریت میشن و مستقیم و بدون طرح میتونن بعد از پایان عمومی، در آزمون رزیدنتی شرکت کنن. برای 2 و نیم درصد برتر شدن هم یه نمره‌ای حدودا بالای 160 لازمه. البته این فقط یه عدد حدودیه و بازم به شرکت‌کننده‌های هرسال و نمره‌هاشون بستگی داره. خیلیا هم با رینگ‌استریت شدن میرن واسه تخصص. اگه خیلی استریتی براتون مهمه دیگه حساب کنین رتبه برتر شدن سخت‌تره یا ازدواج... اگر هم رنک یک آزمون بشین که از طرح هم معافین اینم بدونین اگه استریت بشین و آزمون تخصص بدین و قبول نشین، باز مجبورین طرح برین و بعد از طرح میتونین دوباره تلاش کنین مزایای دیگه رتبه برتر شدن هم اینه که یه وام بسیار ارزشمند تحصیلی اضافی میتونین بگیرین🤦‍♂️🤦‍♂️ حالا درس‌هایی که تو آزمون میان رو میگم علوم تشریح (آناتومی، بافت و جنین) بیشترین سوال رو تو آزمون دارن و مهم‌ترین درسی هست که باید بخونین فیزیولوژی از نظر تعداد سوال رتبه بعدیه و بلد بودنش جدای از آزمون بسیار بسیار مهمه بیوشیمی سخته...کلمات بیشتری واسه توصیفش نساختن...اگه فکر رتبه شدن هستین باید رو این درس وقت خیلی زیادی بذارین...خیلی زیاد باکتری هم درس سختیه...اینم مثل بیوشیمی انگل و حشره شناسی...اینا دیگه جزو درس‌های مینور هستن. ویروس شناسی _ اصول خدمات سلامت _ اپیدمیولوژی _ زبان تخصصی _ معارف اسلامی مجموعا 200 سوال حالا میریم سراغ چطوری خوندن...
دانشگاهی
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
چگونه در کنکور قبول نشویم ؟!
D
خب بسم الله الرحمن الرحیم :joy: چیه ؟ چرا این شکلی نگام می کنید ؟ :\ اول بگم که ایده ی این تاپیک مال یکی از بچه های انجمن کنکور بود من بومی سازیش کردم :joy: این جا روش هایی رو پیشنهاد کنید که باهاش میشه تو کنکور قبول نشد ! بگید یکی چیکار میتونه کنه که کنکور قبول نشه ؟ قطعا ما ها نه تنها اینا روش ها رو میشناسیم بلکه خیلی ازش استفاده کردیم ((: خب ب نظرم همه چی واضحه و به توضیح بیشتر نیاز نداره فقط ؛ اسپم ندین من رو اسپم حساسم :\ روش های بقیه رو تحلیل نکنید ، تو دلی برای این کار مناسب تره :\ خب می ریم که داشته باشیم داغ ترین تاپیک فروم رو :joy: @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @همیار @خیرین-کوچک-دریا-دل @ادمین @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء @حامیان-آلاء-آزمون-ها
مشاوره تحصیلی
رئوستا
دوپامیند
اصلا نمیفهمم چطوری مقاومت کم و زیاد میشه حرکت لغزنده کدوم وری باشه مقاوت زیاد میشه؟ اصن اگه به محل اتصال بیرون وصل باشه چی؟؟ اگه از 3 تا محل اتصال عبور کنه چی؟؟؟ تو رئوستا و پتانسیومر فرق میکنه ایناااا؟ :( میشه نکاتی چیزی از رئوستا و پتانسیومر دارید بگیددددد دارم کلافه میشم.
فیزیک
تست کنکور تابع نمایی
wanderingW
Topic thumbnail image
ریاضی تجربی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. :date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire: موفق باشید :rose: :heart: :information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down: :male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
فقط برای خودم!
HakoH
این تاپیک برای دل خودمه چون 1405 کنکور دارم خواستم بعد از این 2 سال که کنکور دارم تلاشمو بکنم اگه صعنتی شریف در اومدم که هیچ در نیومدم برم بمیرم من از سگ کمترم اگه شریف در نیام... پ.ن ممنون میشم بعد دوسال یه ریپی بزنی و بهم تبریک بگی ک.ه سگ شدم یا قبول شدم !
مشاوره تحصیلی
نیازمندم به یک ساختار درست برای عید پیش رو
F
راه ابریشم از چیزی که انتظار داشتم بیشتر زمانمو گرفت و الان باید روزی 8 ساعت بخونم تا اول فروردین کتابای دوازدهم تموم بشه اونم فقط تخصصی ها و از طرفی پایه خیلی فراموش کردم و عمومی ها رو که بهتره بازش نکنم به هر جهت دلم روشنه و من وظیفم نتیجه آوردن نیست دوست دارم بدونم باید چه خط مشی رو پیش بگیرم تا بعد عید طوری نشه که به خودم بیام ببینم پشیمونی فقط برام مونده...
سوال مشاوره ای
شیمی کنکوری
8
دو ماه مونده به کنکور و من شیمی و تستی بلد نیستم بنظرتون کلاس نکته و تست خوبه؟ اگه راه حلی دارید میشه بگید
سوال مشاوره ای
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁 رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤ مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
فیزیک یازدهم فصل2
دوپامیند
میدونیم یکای بار الکتریکی کولن هست در اس ای. یه یکای دیگه ی اون هم امپر ساعت هست. اگه توی سوالی جریان الکتریکی رو ازمون بخواد و بار هم بر یکای امپر ساعت باشه باید به کولن تبدیل کنیمش که بشه سوال حل کرد. حالا رابطه امپر ساعت یا میلی امپر ساعت با کولن چیه؟!
فیزیک
انگيزه
M.anM
سلام اوضاع خوب پيش ميره؟ ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديم
مشاوره تحصیلی
شروع از صفر
J
سلام می‌دونم دیره من تازه شروع کردم و الان دارم امتحان نهایی دوازدهم تجربی رو میخونم از صفر شروع کردم و ممنون میشم اگه راهنمایی کنید منو 💔😭
سوال مشاوره ای
کنکور انسانی
de95b746783c7bD
سلام من میخوام کمکم کنید 🥲 من پشت کنکوریم و از مهرماه دارم درس میخونم از مهر تا دی ماه من شاید پیوسته نبود ولی خب تمام دروس رو خوندم و تست هاشو میزدم مثلا بعضی روزها ۸ ساعت بعضی روزای دیگه ۵ ۶ ساعت درس میخوندم دی ماه تا بهمن ماه توی این یکماه فقط یه درس خوندم و اصلا نمیخوندم بهمن ماه دوباره شروع کردم به درس خوندن و تست زدن من همه کتاب هامو‌خوندم و الان دوره مرور کردن و تست زدنم به جز عربی و تاریخ هنوز اصلا شروع نکردم خیلی سختمه برای خوندن🥲🥲 من هدفم دانشگاه دولتی تهران هست و وضعیتم رو الان شرح کردم بنظر شما با خوندن بیشتر از ۶ ساعت پیوسته میتونم قبول بشم؟
مشاوره تحصیلی
کنکور انسانی
de95b746783c7bD
سلام من میخوام کمکم کنید 🥲 من پشت کنکوریم و از مهرماه دارم درس میخونم از مهر تا دی ماه من شاید پیوسته نبود ولی خب تمام دروس رو خوندم و تست هاشو میزدم مثلا بعضی روزها ۸ ساعت بعضی روزای دیگه ۵ ۶ ساعت درس میخوندم دی ماه تا بهمن ماه توی این یکماه فقط یه درس خوندم و اصلا نمیخوندم بهمن ماه دوباره شروع کردم به درس خوندن و تست زدن من همه کتاب هامو‌خوندم و الان دوره مرور کردن و تست زدنم به جز عربی و تاریخ هنوز اصلا شروع نکردم خیلی سختمه برای خوندن🥲🥲 من هدفم دانشگاه دولتی تهران هست و وضعیتم رو الان شرح کردم بنظر شما با خوندن بیشتر از ۶ ساعت پیوسته میتونم قبول بشم؟
سوال مشاوره ای
کنکور جواب بدید
de95b746783c7bD
سوال مشاوره ای
مشاوره کنکور نوتروفیل
Fateme 6F
بچه ها درسام داره کم کم تموم میسه و میخام برای جمعبندی مشاور بگیرم ازسون،کسی اگه تجربه ای داشته و یا از دوستانش خوشحال میشم بشنوم
سوال مشاوره ای
تجربهِ پیشرفتِ تو ...!
mahdi.ekM
سلام خدمت همه کنکوریا و همچنین فارغ تحصیل های گرامی... در مسیر کنکورتون از روزای اولتون و درصداتون بگید و راه پیشرفتتون رو هم بگید.... هم کنکوریا از تجربیاتتون میتونن استفاده کنن و هم تجدید خاطراتی میشه برای خودتون ؛ دلگرمی هم میشه برای کنکوری که الان درصد هاش باب میلش نیست و نگرانه در کل بله اگه مایل بودید از تجربیات پیشرفت هاتون بگید 🌷 و دعوت میکنم از تمام آلایی های عزیز برای بیان تجربه و یا مطالعه تجربیات بقیه ✌🏻♥️ @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی پیشاپیش از همگی متشکرم 🌹
سوال مشاوره ای
سلام من یه
اسرا میرزاییا
پاسخ: نمودار V-I مقاومت ها
فیزیک

توصیه های دوازدهمی به بچه های پایه

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده مشاوره تحصیلی
دوازدهم تجربیدوازدهمیازدهم تجربیدهم
45 دیدگاه‌ها 6 کاربران 878 بازدیدها 6 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • aminxiaviA آفلاین
    aminxiaviA آفلاین
    aminxiavi
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام سلام
    من یازدهمیم و اینجا رو بار میکنم تا دوستان عزیز دوازدهمی کارایی که صلاح میدونن ما انجام بدیم ؛ توصیه و تذکر و هر چی مثل دوست بهمون کمک کنن ؛ ممنون میشیم بچه های دوازدهمی گل 😚😍😍😍

ye AlaaeiY Mrym EmdM 3 پاسخ آخرین پاسخ
    6
    • aminxiaviA aminxiavi

سلام سلام
      من یازدهمیم و اینجا رو بار میکنم تا دوستان عزیز دوازدهمی کارایی که صلاح میدونن ما انجام بدیم ؛ توصیه و تذکر و هر چی مثل دوست بهمون کمک کنن ؛ ممنون میشیم بچه های دوازدهمی گل 😚😍😍😍

ye AlaaeiY آفلاین
      ye AlaaeiY آفلاین
      ye Alaaei

aminxiavi سلاااام هیچ روش و فرمول خاصی نداره اول مشخص کردن هدف؛ دوم اراده؛ سوم مطالعه و تست مستمر و پیوسته در هر شرایطی در هرشرایطی در هرشرایطی در هرشرایطی ( ینی حال خوب ، بد ، داغون، خانواده 0 % توحمایت و اوضاع و احوال یا 100% ، بی پول، با پول ، ذهن و روحیه قوی ،ضعیف ، امکانات اموزشی داری نداری ولی وقتی الا رو داری کل دنیا رو داری وغم نداری به جد میگم ینی الا هیچ کمبودی نذاشته و من خیلی ناراحتم که دیر باهاش اشنا شدم واقعا ناراحتم .تا میتونین به دوستاتون الا رو معرفی کنید و نزارید اونا هم یه روزی افسوس بخورن . شکست بخورید صدبار ولی ادامه بدید ) برای کنکور هم مثله کرونا تیپ مهم نی . بزرگ و کوچیک مهم نی. بی پول وپولدار مهم نی .مریض و سالم مهم نی . شرایط درس خوندنت مهم نی فالورای ولایکای اینستاگرامت ، ممبرای چنل تلگرامت مهم نی ...فقط ادامه دادن مهمه و دانشی که با سرعت و دقت داری فقط همین ...
      امیدوارم فقط همه دوستانی که فرصت دارند بدونن ودرک کنن که وقتی که دارن چه چیز با ارزشیه و چشم به هم بزنن جلو چشمشون پوچ میشه . و به قول یه بزرگواری که اسمشون یادم نیست( فک کنم آنتوان چخوف بودند ) انسان همان است که خود باور میکند***
      باور کنید
      با ارزوی موفقیت برای همه ی اونایی که لیاقت رسیدن به آرزوهاشون رو دارند و اونو ثابت میکنن:rose: :rainbow:

aminxiaviA 1 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • ye AlaaeiY ye Alaaei

aminxiavi سلاااام هیچ روش و فرمول خاصی نداره اول مشخص کردن هدف؛ دوم اراده؛ سوم مطالعه و تست مستمر و پیوسته در هر شرایطی در هرشرایطی در هرشرایطی در هرشرایطی ( ینی حال خوب ، بد ، داغون، خانواده 0 % توحمایت و اوضاع و احوال یا 100% ، بی پول، با پول ، ذهن و روحیه قوی ،ضعیف ، امکانات اموزشی داری نداری ولی وقتی الا رو داری کل دنیا رو داری وغم نداری به جد میگم ینی الا هیچ کمبودی نذاشته و من خیلی ناراحتم که دیر باهاش اشنا شدم واقعا ناراحتم .تا میتونین به دوستاتون الا رو معرفی کنید و نزارید اونا هم یه روزی افسوس بخورن . شکست بخورید صدبار ولی ادامه بدید ) برای کنکور هم مثله کرونا تیپ مهم نی . بزرگ و کوچیک مهم نی. بی پول وپولدار مهم نی .مریض و سالم مهم نی . شرایط درس خوندنت مهم نی فالورای ولایکای اینستاگرامت ، ممبرای چنل تلگرامت مهم نی ...فقط ادامه دادن مهمه و دانشی که با سرعت و دقت داری فقط همین ...
        امیدوارم فقط همه دوستانی که فرصت دارند بدونن ودرک کنن که وقتی که دارن چه چیز با ارزشیه و چشم به هم بزنن جلو چشمشون پوچ میشه . و به قول یه بزرگواری که اسمشون یادم نیست( فک کنم آنتوان چخوف بودند ) انسان همان است که خود باور میکند***
        باور کنید
        با ارزوی موفقیت برای همه ی اونایی که لیاقت رسیدن به آرزوهاشون رو دارند و اونو ثابت میکنن:rose: :rainbow:

aminxiaviA آفلاین
        aminxiaviA آفلاین
        aminxiavi

@sedigheh-gholami

خیییییییلی وحشتناک ممنون

ye AlaaeiY 1 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • aminxiaviA aminxiavi

@sedigheh-gholami

خیییییییلی وحشتناک ممنون

ye AlaaeiY آفلاین
          ye AlaaeiY آفلاین
          ye Alaaei

aminxiavi :beaming_face_with_smiling_eyes:

0
          • ye AlaaeiY ye Alaaei

aminxiavi :beaming_face_with_smiling_eyes:

aminxiaviA آفلاین
            aminxiaviA آفلاین
            aminxiavi

@sedigheh-gholami

یه راهنمایی :

شما که با آلا درس میخونین میشه کمکم کنید
            ۱ _ اینکه تو زیست که با اقای موقاری کار میکنم بنظرتون کافیه؟ دیگه بعدش فیلمی نبینم ؟ فقط تست کار کنم؟

۲_ من که دهم رو هنوز جمع بندی نکردم و زیاد تست کار نکردم میتونم تابستون تموم کنم؟ هم دهم هم یازدهم (که تعداد تستام بازم تو یازدهم کمه کمه)

۳_ریاضی رو چیکار کنم؟؟؟ فیزیک و شیمی و زیست و که با الا دارم میرم جلو ولی ریاضی نمیتونم ارتباط برقرار کنم

البته ببخشیدا تعداد سوالا زیاده 😂 دیگه گفتم شما که اینقد خوب جواب میدی زحمت بدم 😂😂

مررسیییی

ye AlaaeiY 4 پاسخ آخرین پاسخ
            0
            • ا آفلاین
              ا آفلاین
              ابراهیم طاها

فقط و فقط خلاصه برداری یادتون نره
              بعد عید عین سوخت جت میمونه

1 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • aminxiaviA aminxiavi

@sedigheh-gholami

یه راهنمایی :

۱ _ اینکه تو زیست که با اقای موقاری کار میکنم بنظرتون کافیه؟ دیگه بعدش فیلمی نبینم ؟ فقط تست کار کنم؟

۲_ من که دهم رو هنوز جمع بندی نکردم و زیاد تست کار نکردم میتونم تابستون تموم کنم؟ هم دهم هم یازدهم (که تعداد تستام بازم تو یازدهم کمه کمه)

۳_ریاضی رو چیکار کنم؟؟؟ فیزیک و شیمی و زیست و که با الا دارم میرم جلو ولی ریاضی نمیتونم ارتباط برقرار کنم

البته ببخشیدا تعداد سوالا زیاده 😂 دیگه گفتم شما که اینقد خوب جواب میدی زحمت بدم 😂😂

مررسیییی

ye AlaaeiY آفلاین
                ye AlaaeiY آفلاین
                ye Alaaei

aminxiavi سوالاتت رو یادم میره بذار دونه دونه جواب بدم
                سوال 1 : برای زیست هیچی کافی نیست هرسوالی هر دبیری یه ایده و یه مدلی برای توضیح داره تا وقتی خودت حس نکنی که به تسلط رسیدی البته حس که میگم نه اینکه هی حس کنی ها :rolling_on_the_floor_laughing: ینی تو ازمون های ازمایشی یا ازمونی خودت تو خونه از خودت میگیری زیستتو عالی بزنی . اقای امینی راد من نکته تست کنکورشونو دیدم درکنار اقای کوقاری فوق العاده هستند ولی تا خودت توی تست به تسلط نرسی هیچی کافی نیست اصلا زیست یه چیز عجیبیه:fearful_face:

1 پاسخ آخرین پاسخ
                0
                • aminxiaviA aminxiavi

@sedigheh-gholami

یه راهنمایی :

مررسیییی

ye AlaaeiY آفلاین
                  ye AlaaeiY آفلاین
                  ye Alaaei

aminxiavi سوال 2: از الان به قبل نداریم فقط از الان به بعد نهایت سعیت رو بکن تابستون جمعشون کنی مهم نی تو تابستون هر روز 10 ساعت بخونی چون تا حدودی سخته ولی هر روز بخون ولش نکن حتی شده یه درس فقط بزار ذهنت به مطالعه هرروز عادت کنه بعد کم کم تایمشو زیاد کن . خیلی رک بگم هرچی تو تابستون تلاشتو بکنی و به تسلط برسی ازمون وخطا کنی برای سال دوازدهم خیالت راحت تره . فقط مرور داری و مباحث ترکیبی ولی مرور رو داری اینو اصلا یادت نره

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0
                  • aminxiaviA aminxiavi

@sedigheh-gholami

یه راهنمایی :

مررسیییی

ye AlaaeiY آفلاین
                    ye AlaaeiY آفلاین
                    ye Alaaei

aminxiavi سوال 3: ازمن که از ریاضی متنفربودم و واقعا نمره هام کم بود هیچی نمیفهمیدم اصلا ریاضی رو حفظ میکردم :frowning_face: :flushed_face: به طرز عجیبی نفرت ولی دبیرای آلا گل کاشتن من خودم با 0تا100 و کارگاه نکته تست اقای امینی راد جلو میرم و واقعا راضی هستم راه ابریشم اقای ثابتی رو تهیه نکردم چون وقتشو نداشتم یه کم زمان بره ولی شاخ ریاضی میشی و خلاصه خیلی توپه خیییلی .اقای شامیزاده هم خیلی خوبن.... باورم نمیشه که نتونی با هیچکدوم از دبیرا نتونی ارتباط بگیری اهان فهمیدم چون هنوز فک میکنی خیلی به ریاضی تو کنکور نیازی نداری ولی واقعا درصد سازه . ینی 30 به 0 از بچه هایی که ریاضی رو میزارن کنار جلوتری ببین میگم 30 ینی مطمئنم که اگه با الا ادامه بدی و کوتاه نیای و در کنارش خودت رو تستا کار کنی و تستای تالیفی و کنکور هم تا وقت داری بزنی به قول همایش اقای ثابتی 30 میشی
                    انشالله

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    0
                    • aminxiaviA aminxiavi

@sedigheh-gholami

یه راهنمایی :

مررسیییی

ye AlaaeiY آفلاین
                      ye AlaaeiY آفلاین
                      ye Alaaei

aminxiavi ینی جوابای من از سوالات طولانی تر شد:grinning_face_with_sweat:
                      من برم که خیلی دیرم شد

0
                      • ye AlaaeiY ye Alaaei

aminxiavi ینی جوابای من از سوالات طولانی تر شد:grinning_face_with_sweat:
                        من برم که خیلی دیرم شد

aminxiaviA آفلاین
                        aminxiaviA آفلاین
                        aminxiavi

@sedigheh-gholami

خیلی ممنون از توضیحات کاملتون

یه سوال ریز دیگه 😂😂😂😂

این فیلم هایی که هست اکثرا مربوط به سال تحصیلی ۹۶-۹۷ هستش برای دهم؛ ولی من سال تحصیلی ۹۷-۹۸ بودم دهم حالا با اینا ببینم مشکلی پیش نمیاد ؟

FragileF ye AlaaeiY 2 پاسخ آخرین پاسخ
                        0
                        • aminxiaviA aminxiavi

@sedigheh-gholami

یه سوال ریز دیگه 😂😂😂😂

این فیلم هایی که هست اکثرا مربوط به سال تحصیلی ۹۶-۹۷ هستش برای دهم؛ ولی من سال تحصیلی ۹۷-۹۸ بودم دهم حالا با اینا ببینم مشکلی پیش نمیاد ؟

FragileF آفلاین
                          FragileF آفلاین
                          Fragile
                          اخراج شده

aminxiavi تجربی هستی؟؟

0
                          • aminxiaviA aminxiavi

@sedigheh-gholami

یه سوال ریز دیگه 😂😂😂😂

ye AlaaeiY آفلاین
                            ye AlaaeiY آفلاین
                            ye Alaaei

aminxiavi والا دیگه اینشو نمیدونم خودتون باید ببینید چه قدر متن کتابتون با متن کتابی از روی اون فیلم ها رو اساتید تدریس میکنن فرق داره من در جریان تغییرات نیستم .

0
                            • FragileF Fragile

aminxiavi تجربی هستی؟؟

aminxiaviA آفلاین
                              aminxiaviA آفلاین
                              aminxiavi

@venom

بله

FragileF 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0
                              • ye AlaaeiY ye Alaaei

aminxiavi والا دیگه اینشو نمیدونم خودتون باید ببینید چه قدر متن کتابتون با متن کتابی از روی اون فیلم ها رو اساتید تدریس میکنن فرق داره من در جریان تغییرات نیستم .

aminxiaviA آفلاین
                                aminxiaviA آفلاین
                                aminxiavi

@sedigheh-gholami

دستتون درد نکنه

ببخشید اذیتتون کردم

ye AlaaeiY 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                1
                                • aminxiaviA aminxiavi

@venom

بله

FragileF آفلاین
                                  FragileF آفلاین
                                  Fragile
                                  اخراج شده

aminxiavi در توصیه های دوازدهمی به بچه های پایه گفته است:

@venom

بله

زیستش تغییر کرده نسبت ب سال های قبل...
                                  ولی میشه با همون اموزش های قبل پسش بری فقد ی سری مباحث حذف شده ک خودت باید اون قسمت و بزنی جلو..

aminxiaviA 3 پاسخ آخرین پاسخ
                                  0
                                  • FragileF Fragile

@venom

بله

ولی میشه با همون اموزش های قبل پسش بری فقد ی سری مباحث حذف شده ک خودت باید اون قسمت و بزنی جلو..

aminxiaviA آفلاین
                                    aminxiaviA آفلاین
                                    aminxiavi

@venom

بله ؛ درست میگین البته دیدم برای دهمو ؛ اکثرا حذف شدن تا الان چیزی ندیدم اضافه شن

و اینکه بنظرتون تابستون میشه هم ویدیوهارو دید و جزوشون رو نوشت و هم تست کار کرد که بشه دهم یازدهم رد جمع بندی کرد ؟

FragileF ye AlaaeiY 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                    1
                                    • FragileF Fragile

@venom

بله

aminxiaviA آفلاین
                                      aminxiaviA آفلاین
                                      aminxiavi

@venom

چون من تازه میخوام شروع کنم از دهم ویدیوهارو ببینم و جزوه بنویسم و بعدش تست کار کنم

FragileF 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      1
                                      • aminxiaviA aminxiavi

@venom

بله ؛ درست میگین البته دیدم برای دهمو ؛ اکثرا حذف شدن تا الان چیزی ندیدم اضافه شن

و اینکه بنظرتون تابستون میشه هم ویدیوهارو دید و جزوشون رو نوشت و هم تست کار کرد که بشه دهم یازدهم رد جمع بندی کرد ؟

FragileF آفلاین
                                        FragileF آفلاین
                                        Fragile
                                        اخراج شده

aminxiavi از شدنی ک عارع میشه ولی خب چرا از الان شروع نمیکنی؟؟؟

0
                                        • aminxiaviA aminxiavi

@venom

چون من تازه میخوام شروع کنم از دهم ویدیوهارو ببینم و جزوه بنویسم و بعدش تست کار کنم

FragileF آفلاین
                                          FragileF آفلاین
                                          Fragile
                                          اخراج شده

aminxiavi خب از الان ک بخواین نگاه کنین فرصت میشه تا تابستون کل دو سال و جمع کررد

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          0
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه