توصیه های دوازدهمی به بچه های پایه
-
سلام سلام
من یازدهمیم و اینجا رو بار میکنم تا دوستان عزیز دوازدهمی کارایی که صلاح میدونن ما انجام بدیم ؛ توصیه و تذکر و هر چی مثل دوست بهمون کمک کنن ؛ ممنون میشیم بچه های دوازدهمی گلaminxiavi سلاااام هیچ روش و فرمول خاصی نداره اول مشخص کردن هدف؛ دوم اراده؛ سوم مطالعه و تست مستمر و پیوسته در هر شرایطی در هرشرایطی در هرشرایطی در هرشرایطی ( ینی حال خوب ، بد ، داغون، خانواده 0 % توحمایت و اوضاع و احوال یا 100% ، بی پول، با پول ، ذهن و روحیه قوی ،ضعیف ، امکانات اموزشی داری نداری ولی وقتی الا رو داری کل دنیا رو داری وغم نداری به جد میگم ینی الا هیچ کمبودی نذاشته و من خیلی ناراحتم که دیر باهاش اشنا شدم واقعا ناراحتم .تا میتونین به دوستاتون الا رو معرفی کنید و نزارید اونا هم یه روزی افسوس بخورن . شکست بخورید صدبار ولی ادامه بدید ) برای کنکور هم مثله کرونا تیپ مهم نی . بزرگ و کوچیک مهم نی. بی پول وپولدار مهم نی .مریض و سالم مهم نی . شرایط درس خوندنت مهم نی فالورای ولایکای اینستاگرامت ، ممبرای چنل تلگرامت مهم نی ...فقط ادامه دادن مهمه و دانشی که با سرعت و دقت داری فقط همین ...
امیدوارم فقط همه دوستانی که فرصت دارند بدونن ودرک کنن که وقتی که دارن چه چیز با ارزشیه و چشم به هم بزنن جلو چشمشون پوچ میشه . و به قول یه بزرگواری که اسمشون یادم نیست( فک کنم آنتوان چخوف بودند ) انسان همان است که خود باور میکند***
باور کنید
با ارزوی موفقیت برای همه ی اونایی که لیاقت رسیدن به آرزوهاشون رو دارند و اونو ثابت میکنن -
aminxiavi سلاااام هیچ روش و فرمول خاصی نداره اول مشخص کردن هدف؛ دوم اراده؛ سوم مطالعه و تست مستمر و پیوسته در هر شرایطی در هرشرایطی در هرشرایطی در هرشرایطی ( ینی حال خوب ، بد ، داغون، خانواده 0 % توحمایت و اوضاع و احوال یا 100% ، بی پول، با پول ، ذهن و روحیه قوی ،ضعیف ، امکانات اموزشی داری نداری ولی وقتی الا رو داری کل دنیا رو داری وغم نداری به جد میگم ینی الا هیچ کمبودی نذاشته و من خیلی ناراحتم که دیر باهاش اشنا شدم واقعا ناراحتم .تا میتونین به دوستاتون الا رو معرفی کنید و نزارید اونا هم یه روزی افسوس بخورن . شکست بخورید صدبار ولی ادامه بدید ) برای کنکور هم مثله کرونا تیپ مهم نی . بزرگ و کوچیک مهم نی. بی پول وپولدار مهم نی .مریض و سالم مهم نی . شرایط درس خوندنت مهم نی فالورای ولایکای اینستاگرامت ، ممبرای چنل تلگرامت مهم نی ...فقط ادامه دادن مهمه و دانشی که با سرعت و دقت داری فقط همین ...
امیدوارم فقط همه دوستانی که فرصت دارند بدونن ودرک کنن که وقتی که دارن چه چیز با ارزشیه و چشم به هم بزنن جلو چشمشون پوچ میشه . و به قول یه بزرگواری که اسمشون یادم نیست( فک کنم آنتوان چخوف بودند ) انسان همان است که خود باور میکند***
باور کنید
با ارزوی موفقیت برای همه ی اونایی که لیاقت رسیدن به آرزوهاشون رو دارند و اونو ثابت میکنن -
@sedigheh-gholami
یه راهنمایی :
شما که با آلا درس میخونین میشه کمکم کنید
۱ _ اینکه تو زیست که با اقای موقاری کار میکنم بنظرتون کافیه؟ دیگه بعدش فیلمی نبینم ؟ فقط تست کار کنم؟۲_ من که دهم رو هنوز جمع بندی نکردم و زیاد تست کار نکردم میتونم تابستون تموم کنم؟ هم دهم هم یازدهم (که تعداد تستام بازم تو یازدهم کمه کمه)
۳_ریاضی رو چیکار کنم؟؟؟ فیزیک و شیمی و زیست و که با الا دارم میرم جلو ولی ریاضی نمیتونم ارتباط برقرار کنم
البته ببخشیدا تعداد سوالا زیاده
دیگه گفتم شما که اینقد خوب جواب میدی زحمت بدم
مررسیییی
-
فقط و فقط خلاصه برداری یادتون نره
بعد عید عین سوخت جت میمونه -
@sedigheh-gholami
یه راهنمایی :
۱ _ اینکه تو زیست که با اقای موقاری کار میکنم بنظرتون کافیه؟ دیگه بعدش فیلمی نبینم ؟ فقط تست کار کنم؟۲_ من که دهم رو هنوز جمع بندی نکردم و زیاد تست کار نکردم میتونم تابستون تموم کنم؟ هم دهم هم یازدهم (که تعداد تستام بازم تو یازدهم کمه کمه)
۳_ریاضی رو چیکار کنم؟؟؟ فیزیک و شیمی و زیست و که با الا دارم میرم جلو ولی ریاضی نمیتونم ارتباط برقرار کنم
مررسیییی
aminxiavi سوالاتت رو یادم میره بذار دونه دونه جواب بدم
سوال 1 : برای زیست هیچی کافی نیست هرسوالی هر دبیری یه ایده و یه مدلی برای توضیح داره تا وقتی خودت حس نکنی که به تسلط رسیدی البته حس که میگم نه اینکه هی حس کنی هاینی تو ازمون های ازمایشی یا ازمونی خودت تو خونه از خودت میگیری زیستتو عالی بزنی . اقای امینی راد من نکته تست کنکورشونو دیدم درکنار اقای کوقاری فوق العاده هستند ولی تا خودت توی تست به تسلط نرسی هیچی کافی نیست اصلا زیست یه چیز عجیبیه
-
@sedigheh-gholami
یه راهنمایی :
مررسیییی
aminxiavi سوال 2: از الان به قبل نداریم فقط از الان به بعد نهایت سعیت رو بکن تابستون جمعشون کنی مهم نی تو تابستون هر روز 10 ساعت بخونی چون تا حدودی سخته ولی هر روز بخون ولش نکن حتی شده یه درس فقط بزار ذهنت به مطالعه هرروز عادت کنه بعد کم کم تایمشو زیاد کن . خیلی رک بگم هرچی تو تابستون تلاشتو بکنی و به تسلط برسی ازمون وخطا کنی برای سال دوازدهم خیالت راحت تره . فقط مرور داری و مباحث ترکیبی ولی مرور رو داری اینو اصلا یادت نره
-
@sedigheh-gholami
یه راهنمایی :
مررسیییی
aminxiavi سوال 3: ازمن که از ریاضی متنفربودم و واقعا نمره هام کم بود هیچی نمیفهمیدم اصلا ریاضی رو حفظ میکردم
به طرز عجیبی نفرت ولی دبیرای آلا گل کاشتن من خودم با 0تا100 و کارگاه نکته تست اقای امینی راد جلو میرم و واقعا راضی هستم راه ابریشم اقای ثابتی رو تهیه نکردم چون وقتشو نداشتم یه کم زمان بره ولی شاخ ریاضی میشی و خلاصه خیلی توپه خیییلی .اقای شامیزاده هم خیلی خوبن.... باورم نمیشه که نتونی با هیچکدوم از دبیرا نتونی ارتباط بگیری اهان فهمیدم چون هنوز فک میکنی خیلی به ریاضی تو کنکور نیازی نداری ولی واقعا درصد سازه . ینی 30 به 0 از بچه هایی که ریاضی رو میزارن کنار جلوتری ببین میگم 30 ینی مطمئنم که اگه با الا ادامه بدی و کوتاه نیای و در کنارش خودت رو تستا کار کنی و تستای تالیفی و کنکور هم تا وقت داری بزنی به قول همایش اقای ثابتی 30 میشی
انشالله -
@sedigheh-gholami
یه راهنمایی :
مررسیییی
-
@sedigheh-gholami
خیلی ممنون از توضیحات کاملتون
یه سوال ریز دیگه
این فیلم هایی که هست اکثرا مربوط به سال تحصیلی ۹۶-۹۷ هستش برای دهم؛ ولی من سال تحصیلی ۹۷-۹۸ بودم دهم حالا با اینا ببینم مشکلی پیش نمیاد ؟
-
@sedigheh-gholami
خیلی ممنون از توضیحات کاملتون
یه سوال ریز دیگه
این فیلم هایی که هست اکثرا مربوط به سال تحصیلی ۹۶-۹۷ هستش برای دهم؛ ولی من سال تحصیلی ۹۷-۹۸ بودم دهم حالا با اینا ببینم مشکلی پیش نمیاد ؟
-
aminxiavi والا دیگه اینشو نمیدونم خودتون باید ببینید چه قدر متن کتابتون با متن کتابی از روی اون فیلم ها رو اساتید تدریس میکنن فرق داره من در جریان تغییرات نیستم .
-
aminxiavi در توصیه های دوازدهمی به بچه های پایه گفته است:
@venom
بله
زیستش تغییر کرده نسبت ب سال های قبل...
ولی میشه با همون اموزش های قبل پسش بری فقد ی سری مباحث حذف شده ک خودت باید اون قسمت و بزنی جلو.. -
aminxiavi در توصیه های دوازدهمی به بچه های پایه گفته است:
@venom
بله
زیستش تغییر کرده نسبت ب سال های قبل...
ولی میشه با همون اموزش های قبل پسش بری فقد ی سری مباحث حذف شده ک خودت باید اون قسمت و بزنی جلو.. -
@venom
بله ؛ درست میگین البته دیدم برای دهمو ؛ اکثرا حذف شدن تا الان چیزی ندیدم اضافه شن
و اینکه بنظرتون تابستون میشه هم ویدیوهارو دید و جزوشون رو نوشت و هم تست کار کرد که بشه دهم یازدهم رد جمع بندی کرد ؟
-
@venom
چون من تازه میخوام شروع کنم از دهم ویدیوهارو ببینم و جزوه بنویسم و بعدش تست کار کنم