ماز!
-
به نظرتون آموزش های ماز خوبه؟
موسسه کنکور آسان است چطوره؟
تجربیا
ریاضیا
رتبه-های-انجمن-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
من قصد تخریب ندارم
درمورد مشاوره کنکمور اسان نظرم بشدت منفیه چون خودم گول خوردم ویه سال به هدر دادم
در مورد درساشون ریاضیات استاد ثابتی خیلی بهتره
ادبیات الا خیلی بهتره
شیمی استاد صنیعی محشره
در کل الا و انجمنش خیلی بهتر و اثر گذار ترند -
تجربیا
ریاضیا
رتبه-های-انجمن-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@Escape-1
تعریف آزمونای ماز رو شنیدم ولی برای آموزش بنظرم آلا خوبه چون کسایی رو میشناسیم که باهاش نتیجه گرفتن -
من قصد تخریب ندارم
درمورد مشاوره کنکمور اسان نظرم بشدت منفیه چون خودم گول خوردم ویه سال به هدر دادم
در مورد درساشون ریاضیات استاد ثابتی خیلی بهتره
ادبیات الا خیلی بهتره
شیمی استاد صنیعی محشره
در کل الا و انجمنش خیلی بهتر و اثر گذار ترند -
@Escape-1 اونارو ندیدم
-
@Escape-1
تعریف آزمونای ماز رو شنیدم ولی برای آموزش بنظرم آلا خوبه چون کسایی رو میشناسیم که باهاش نتیجه گرفتن -
تجربیا
ریاضیا
رتبه-های-انجمن-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
تجربیا
ریاضیا
رتبه-های-انجمن-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@Escape-1 کنکور اسان است دینی وفیزیک وریاضی خوبه ولی قیمت بالایی دارن آلا عالی هست دست تک تک دبیرا درد نکنه دمشونم خیلی گرم
-
یه توصیه مهم واسه همه بچه ها: پول خودتون به این موسسات تجاری ندین اینا فقط پول خودشون رو میشناسن در ضمن خروجی خاصی هم ندارن شما اگه بری فیلم تدریس ریاضی یا فیزیک حرف آخر رو ببینی اصن متوجه نمیشی چی میگن و کلی وقتتو میگیرن به نظر من راه رسید به موفقیت همین آلاست و بقیه طبل تو خالی اند.
-
اگه کنکور99 شرکت میکنید فکر نمیکنم ماز انتخاب مناسبی باشه.چون وقت در حدی نیست که بتونین دی وی دی جامع ببینین😰🤯
کنکور آسان است و کلا موسسه هایی که تبلیغ میکنن هم اشتباه محضه انتخابش😲🧐 چون فقط پول میخوان انگار🧐😁