کمک به یه یازدهمی
-
سلام من یازدهم تجربیم و یه سوال داشتم اگر ممکنه راهنمایی کنین !
من تو اکثر درسا نمره و درصدم خوبه به خصوص عمومیا و همچنین زیستم تو تخصصیا و بعدشم شیمیم ولی همیشه ریاضی و فیزیک مشکل داشتم البته بگم که نمره ای به جز ۲۰ از این دو تا درس نداشتم تا الان ولی تو حل تستاش اونم فقط تو ازمونا مشکل دارم و درصدام بالای ۳۵ نمیره البته همون تست ها رو تو کتاب تستم خیلی راحت حلشون میکنم و خیلی سمت پاسخنامه تا قبل زدن تست نمیرم مشکل از استرس هم نیست ولی خب چون خیلی این دو تا درس تاثیر گذارن باعث شده یکم ذهنم درگیر راه حل بشه
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین -
شاید باورت نشه ولی منم دقیقا شکل تو هستم اما ریاضیم اخیرا خوب شده اما فیزیک هنوز کار دارم مشکل ما اینه که توی محاسبات کندیم و بعضی سوالا رو نمیفهمیم و تا بخوایم تحلیلش کنیم میبینیم وقتمون رفته در صورتی که تو خونه همونا رو به راحتی حل میکنیم من برای ریاضی مشکلم با آقای امینی راد حل شده ولی فیزیک هنوز نه من برای ریاضی بهتون توصیه میکنم از فیلمای آقای امینی راد که هست استفاده کنید توی بخش کنکور نظام جدید میدونم یازدهمیم ولی توی اون بخش دنبال مبحث هایی که میخوای هست
-
سلام من یازدهم تجربیم و یه سوال داشتم اگر ممکنه راهنمایی کنین !
من تو اکثر درسا نمره و درصدم خوبه به خصوص عمومیا و همچنین زیستم تو تخصصیا و بعدشم شیمیم ولی همیشه ریاضی و فیزیک مشکل داشتم البته بگم که نمره ای به جز ۲۰ از این دو تا درس نداشتم تا الان ولی تو حل تستاش اونم فقط تو ازمونا مشکل دارم و درصدام بالای ۳۵ نمیره البته همون تست ها رو تو کتاب تستم خیلی راحت حلشون میکنم و خیلی سمت پاسخنامه تا قبل زدن تست نمیرم مشکل از استرس هم نیست ولی خب چون خیلی این دو تا درس تاثیر گذارن باعث شده یکم ذهنم درگیر راه حل بشه
ممنون میشم اگه راهنماییم کنینzahra rashidi اونطور که من از متنتون فهمیدم شما مشکلتون سر جلسه آزمونه و خونه برای تست زدن هیچ مشکلی ندارید. اگه اینطوریه باید تست زماندار بزنید. تو درسای ریاضی و فیزیک بعد از رسیدن به تسلط باید هر چقدر میتونید تست بزنید و سعی کنید سرعتتون رو بالا ببرید.
-
شاید باورت نشه ولی منم دقیقا شکل تو هستم اما ریاضیم اخیرا خوب شده اما فیزیک هنوز کار دارم مشکل ما اینه که توی محاسبات کندیم و بعضی سوالا رو نمیفهمیم و تا بخوایم تحلیلش کنیم میبینیم وقتمون رفته در صورتی که تو خونه همونا رو به راحتی حل میکنیم من برای ریاضی مشکلم با آقای امینی راد حل شده ولی فیزیک هنوز نه من برای ریاضی بهتون توصیه میکنم از فیلمای آقای امینی راد که هست استفاده کنید توی بخش کنکور نظام جدید میدونم یازدهمیم ولی توی اون بخش دنبال مبحث هایی که میخوای هست
-
Hesam Mohammadi من صفر تا صد های آقای ثابتی رو پیشنهاد میکنم.
-
Hesam Mohammadi من صفر تا صد های آقای ثابتی رو پیشنهاد میکنم.
@Sh-E بله اتفاقا من خودمم با ایشون پیش میرم و واقعا عالیه
-
Hesam Mohammadi بله واقعا توضیحات ایشون که حرفندارن من خودمم شده یه موضوع درس رو هم فیلمای اقای ثابتی و هم اقای امینی رو میبینم
به نطرتون راه ابریشم میتونه مشکل گشا باشه ؟ -
Hesam Mohammadi الان به نسبت مشکل من در ریاضی کمتر از فیزیکه
-
zahra rashidi ببین مشکل ما اینه که سر تحلیل اینا وقت کم میاریم پس باید بیشتر اینا رو بشنویم و باهاش برخورد کنیم منظورم مسئله هاست حالا یک معلم که میتونه کمک کننده خیلی خوبی باشه
-
zahra rashidi من ریاضیم خوب شده اما فیزیک نه هنوز کاردارم
-
@Sh-E اقای ثابتی مال ریاضی هستند آخه
-
zahra rashidi ببین مشکل ما اینه که سر تحلیل اینا وقت کم میاریم پس باید بیشتر اینا رو بشنویم و باهاش برخورد کنیم منظورم مسئله هاست حالا یک معلم که میتونه کمک کننده خیلی خوبی باشه
Hesam Mohammadi ایشالا که مشکل هممون حل میشه
-
zahra rashidi در کمک به یه یازدهمی گفته است:
ممنونم ایشالا واقعا