پیشنهاد تدریس ریاضی دهم در آلاء
-
ازتون خواهش میکنم به داد ما برسید تروخدا واسه درس ریاضی دهم که پایه هست وخیلی مهم هست واما مشکل اینه که واقعا آلا یک چیز کم داره تدریس برای ریاضی دهم که فقط یکی هست مال سال ۹۶ هست البته تغییر نکرده وآقای امینی راد بسیار دبیر خوبی هستن ولی تو اون پکیج دهمشون واقعا ناقص تدریس میکنن و بعضی مطالب رو نمیگن تروخدا به داد من بزسید ... واقعا با آلا بقیه درسام خوب پیش میرن فقط مشکل ریاضی دارم خواش میکنم یه کاری بکنید. ممنون
-
سلام
منم دهمم و موافقم كه رياضي دهم الا زياد خوب نيست ولي خب اين رياضي اونقدر هاهم سخت نيست كه خودت نتوني بخوني كتاب رو بزار جلوت و يك به يك تمريناتش رو حل كن و با حل صحيح مقايسشون كن اگه صبر داشته باشي مطمعنا تشريحي خيلي قوي اي خواهي داشت.و خب زماني كه تشريحيت قوي باشه ميتوني با درسنامه هاي يك كتاب تست و تست زدن تو تست هم مهارت پيدا كني همه اينايي كه من گفتم با وجود ساده به نظر رسيدنشون هم خيلي موثرن هم تا حدودي سخت -
سلام
منم دهمم و موافقم كه رياضي دهم الا زياد خوب نيست ولي خب اين رياضي اونقدر هاهم سخت نيست كه خودت نتوني بخوني كتاب رو بزار جلوت و يك به يك تمريناتش رو حل كن و با حل صحيح مقايسشون كن اگه صبر داشته باشي مطمعنا تشريحي خيلي قوي اي خواهي داشت.و خب زماني كه تشريحيت قوي باشه ميتوني با درسنامه هاي يك كتاب تست و تست زدن تو تست هم مهارت پيدا كني همه اينايي كه من گفتم با وجود ساده به نظر رسيدنشون هم خيلي موثرن هم تا حدودي سخت@M-FaA ممنون باشه
-
ازتون خواهش میکنم به داد ما برسید تروخدا واسه درس ریاضی دهم که پایه هست وخیلی مهم هست واما مشکل اینه که واقعا آلا یک چیز کم داره تدریس برای ریاضی دهم که فقط یکی هست مال سال ۹۶ هست البته تغییر نکرده وآقای امینی راد بسیار دبیر خوبی هستن ولی تو اون پکیج دهمشون واقعا ناقص تدریس میکنن و بعضی مطالب رو نمیگن تروخدا به داد من بزسید ... واقعا با آلا بقیه درسام خوب پیش میرن فقط مشکل ریاضی دارم خواش میکنم یه کاری بکنید. ممنون
M2000Soheil
سلام ، درسته حرفتون به نظرم اگر میتونید ی کلاسی بیرون برید چون اکثر کلاس هایی که برگزار میشن سطح خوبی دارن ، و اینکه اگر میتونید اون مباحثی رو که مشکل دارید از صفر تا صدی جایی پیدا کنید ، مثلا من خودم پارسال دهم بودم و تو اون فصل اخر (انالیز ترکیبی) حسابی به مشکل خوردم چون نمیتونستم مفاهیمش رو درست درک کنم و امسالم که اومدم یازدهم تو درس امار و احتمال یقه مو گرفت ، ولی خب اون مباحث احتمال رو از دوره صفر تا صد ریاضی تجربی اقای ثابتی پیدا کردم و باور کنید همون ۵ قسمت معجزه کرد حتی برای منی هم که رشتم ریاضیه !! طوری که من همین الانم تا حد خوبی خیالم از این بحث احتمال کنکور راحته. و ی راه دیگه هم به نظرم اینه که کتاب اموزش شگفت انگیز خیلی سبز رو تهیه کنید ، این سری کتابای خیلی سبز واقعا با کیفیتن و از صفر تا صد رو میگن ، البته من خودم حسابان یازدهمش رو گرفتم ولی احتمالا ریاضی دهمش هم کتاب خوبی باشه (میتونید از اینترنتم دانلود کنید ببینید به دردتون میخوره یا نه ) ، خلاصه که حواست باشه ریاضی دهم تا حدی سادست ولی اگر خوب یاد نگیرید سال بعد احتمالا **یقه ** شما رو هم خواهد گرفت. -
M2000Soheil
سلام، سال تحصیلی 99-98 که عملا به پایان رسیده. اگر قرار باشه برای دهم برنامه ای باشه برای سال بعد هست. اما شما میتونی دوره های صفرتاصد کنکور رو دنبال کنی و مطالب پایه رو ازش جدا کنی و اون ها رو ببینی. چون طبیعتا تمرکز آلاء بیشتر روی کنکور هست و بعدش به پایه هم میرسه.