احتمال یازده
-
بسم الله الرحمان الرحیم
سلام دوستای آلایی
ما الان فصل آخر ریاضی یعنی احتمال هستیم ومن هم به شدت این مبحث و مشکل دارم شاید از پایه البته فیلم ها ی استاد ثابتی رو نگاه کردم ویه چیزایی دستیگرم شد ولی خب سوالایی هستن که من نمیتونم حلشون کنم یا چون جوابشون و ندارم از جوابشون مطمئن نیستم
اینجا میفرستم سوالا رو اگه تونستید لطفا کمکم کنید واینکه شاید سوالای پیش پا افتاده ای برا شما دوستای نخبه ی من باشه ولی خب من مشکل دارم دیگه
ممنون اجرتون با خود خدا
@تجربیا -
اها این ویادم رفت بگم من جز فیلم ها ی استاد ثابتی تدریس دیگه ای نگاه نکردم و تو کلاسای انلاین هم نبودم براهمون سوالام شاید خیلی پیش پا افتاده بشه لطفا جواب بدید
3 نفر با احتمال هاي یک ششم یک چهارم ویک سوم در کنکور قبول می شوند. با کدام احتمال فقط یکی از آن ها قبول می شود؟ -
کسی نیست جواب بده ؟ یعنی اینقدر پیش پا افتاده بود که جواب ندادین ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
@jahad-20 اینکه سادس
-
@jahad-20 اینکه سادس
Milad mmdn بله من گفتم سوالا شاید پیش پا افتاده باشه
حالا اگه میتونید جواببشو برام بفرستین ممنون میشم -
Milad mmdn بله من گفتم سوالا شاید پیش پا افتاده باشه
حالا اگه میتونید جواببشو برام بفرستین ممنون میشم@jahad-20 حتما بذار ب جمیلم آپلود شه تا از اینجا بفرسم واست تو دوربین لپ برعکس میوفته
-
@jahad-20 حتما بذار ب جمیلم آپلود شه تا از اینجا بفرسم واست تو دوربین لپ برعکس میوفته
Milad mmdn خیلی ممنونم
-
Milad mmdn خیلی ممنونم
@jahad-20
-
Milad mmdn خیلی ممنونم
@jahad-20 یکم دیر شد ببخش دیگه ب بزرگیت
بعد این سوال سوال همینجوری نیستا تو حقم داری ک نفهمیش نگران نباش
همونطور ک میبینیش وتسه خودش فرمولاسیون خاص دارع -
@jahad-20 یکم دیر شد ببخش دیگه ب بزرگیت
بعد این سوال سوال همینجوری نیستا تو حقم داری ک نفهمیش نگران نباش
همونطور ک میبینیش وتسه خودش فرمولاسیون خاص دارعMilad mmdn نه کاملا متوجه شدم ممنون
-
Milad mmdn نه کاملا متوجه شدم ممنون
@jahad-20 باز درخدمتم
-
@jahad-20 باز درخدمتم
Milad mmdn یه سوال دیگم اولین کامنت نوشتم اگه وقت دارید لطفا
-
دوباره بفرسش پایین مایینا نیس
-
دوباره بفرسش پایین مایینا نیس
Milad mmdn 3 نفر با احتمال هاي یک ششم یک چهارم ویک سوم در کنکور قبول می شوند. با کدام احتمال فقط یکی از آن ها قبول می شود؟
-
Milad mmdn 3 نفر با احتمال هاي یک ششم یک چهارم ویک سوم در کنکور قبول می شوند. با کدام احتمال فقط یکی از آن ها قبول می شود؟
@jahad-20 بگم مینویسی
-
@jahad-20 بگم مینویسی
Milad mmdn سه تا احتمال رو جمع خواهی کر
-
بسم الله الرحمان الرحیم
سلام دوستای آلایی
ما الان فصل آخر ریاضی یعنی احتمال هستیم ومن هم به شدت این مبحث و مشکل دارم شاید از پایه البته فیلم ها ی استاد ثابتی رو نگاه کردم ویه چیزایی دستیگرم شد ولی خب سوالایی هستن که من نمیتونم حلشون کنم یا چون جوابشون و ندارم از جوابشون مطمئن نیستم
اینجا میفرستم سوالا رو اگه تونستید لطفا کمکم کنید واینکه شاید سوالای پیش پا افتاده ای برا شما دوستای نخبه ی من باشه ولی خب من مشکل دارم دیگه
ممنون اجرتون با خود خدا
@تجربیا@jahad-20 یک/ یک ششم اخوی ضربدر یک شش دوازداهم باخت اونا
-
بزا بفرسم
-
بسم الله الرحمان الرحیم
سلام دوستای آلایی
ممنون اجرتون با خود خدا
@تجربیا@jahad-20