نطرتون راجب موسسات که وجود دارن
-
sevin khanloo
منم همون کلیپو میگم دیگه ،ازشون شکایت شده و هی بهشون تیکه میندازنMilad mmdn اره منم برای همین این تایپکو زدم که چرا دارن زور میگن از اول کارشون بی عدالتی بود با اون دی وی دی هاشوک حالاهم الا اونده این بی عدالتی رو از بین ببره نمیذارن.گمونم همون شما بودین ولیپ رو فرستادین اره؟؟
-
Milad mmdn اره منم برای همین این تایپکو زدم که چرا دارن زور میگن از اول کارشون بی عدالتی بود با اون دی وی دی هاشوک حالاهم الا اونده این بی عدالتی رو از بین ببره نمیذارن.گمونم همون شما بودین ولیپ رو فرستادین اره؟؟
sevin khanloo
خودشم -
من پنج روز با حرف اخرو یه قسمتایی از نظام قدیم حرف اخرو دیدم ولی واقعااااا زیستش اصلا با زیست استاد موقاری قابل مقایسه نیس
عربی و دینیشم زیاد خوشم نیومد شیمی اونو هم دوس نداشتم چون عینا مطالبیو میگفت که توی هرکتابی هست درحالیکه کتاب مبتکران اقای بازرگانی خیلی بهتر از کلیپای شیمی حرف اخره
درکل باید بگم که واقعا نمی ارزه اینهمه پول بدی برا اونادر حالیکه استادای بی نظیره آلا با بهترین کیفیت تدریس میکنن اونم به طور رایگان
خلاصه بگم که آلا بهترینهههههه -
من پنج روز با حرف اخرو یه قسمتایی از نظام قدیم حرف اخرو دیدم ولی واقعااااا زیستش اصلا با زیست استاد موقاری قابل مقایسه نیس
عربی و دینیشم زیاد خوشم نیومد شیمی اونو هم دوس نداشتم چون عینا مطالبیو میگفت که توی هرکتابی هست درحالیکه کتاب مبتکران اقای بازرگانی خیلی بهتر از کلیپای شیمی حرف اخره
درکل باید بگم که واقعا نمی ارزه اینهمه پول بدی برا اونادر حالیکه استادای بی نظیره آلا با بهترین کیفیت تدریس میکنن اونم به طور رایگان
خلاصه بگم که آلا بهترینهههههه@N-n-good موافقم باهات دوست عزیز
-
sevin khanloo
خودشمMilad mmdn خب خوبه...بس ازم دلگیر نباش
-
sevin khanloo
منم همون کلیپو میگم دیگه ،ازشون شکایت شده و هی بهشون تیکه میندازنMilad mmdn وقتی راه درست رو میری ازت انتقاد میشه بهت تیکه میندازن واذیتت میکنن این اتفاق های که برای الا می افته دقیقا نشون میده چقدر الا توانمده وچقد دیگران از این توانمدی دارن عذاب میشکن واین عداب بی دلیله به نظرم
-
اکثر موسسات دزد سر گردنه باید بیاد جلوشون لنگ بندازه، ولی خب انصافا دو سه تا موسسه تو تهران هستن که استادهای خییییییییلییییییی قدری دارن. ولی خب پول خفنی هم میگیرن ولی اگه رفتی اونجا و خنگ بازی در نیاری ، پزشکی تهران حتمیه.
-
من فقط یه چیزی رو خوب میدونم...
حتی اگر به من بگن میری جهنم اگه به بچه های مملکت رایگان کمک کنی که تو کنکور قبول بشن من حاضرم جهنم اونا رو به جون بخرم....
ببخشیدا ولی اینا همش شر و وره که نمیدونم شما ها حق کنکور اسان است و حرف اخر و اینا رو میخورید
ما تا جایی که یاد داریم به ما گفتن آموزش در قانون اساسی رایگان بوده بماند که اول غیر دولتی ها پول گرفتن بعد به کل مدارس سرایت کرد....
به مدعیان مذهب و دین بگید امام صادق شما ها همون کسی بود که هر کس میخواست رایگان سر کلاس امام صادق می نشست بی هیچ چشم داشتی.به سان خورشید این پول گدفتن مدارس که گفتین یه خاطره ای یادم اومد سال سوم راهنمیایی بودیم بهمون برگه دادن پول بیارین وکارنامه بگیرین.من خودم میدونتسم معدلم بیست میشه گفتم به چه دردمیخوره کارنامه و مدت زیادی گدشت شاکردها رو انتخاب کردن ومن نبودم
بعد از چند روزش اوردن کارنانه مو دادن دیدم دینی وزندگی رو زدن ۱۵
رفتم با مدیر صبحت کردم دیدم تنهاگسی که ۲۰ شده من بودمونمره من اشتباهی افتاده به نفر قبل خودم وچقد گریه کردم وحالم بد شد ولی نتونستم کاری کنم حق اعتراض ها تموم شده بود.
-
اکثر موسسات دزد سر گردنه باید بیاد جلوشون لنگ بندازه، ولی خب انصافا دو سه تا موسسه تو تهران هستن که استادهای خییییییییلییییییی قدری دارن. ولی خب پول خفنی هم میگیرن ولی اگه رفتی اونجا و خنگ بازی در نیاری ، پزشکی تهران حتمیه.
Amin-Mehraji اکثر دبیرا الان رو آوردن به آموزش مجازی.دیگه دوره DVD و کلاس رفتن و وقت تلف کردن تموم شده. احتمالا اینایی که شما میگی هم تو یکی از موسسات انلاین کلاس دارن.
-
به سان خورشید این پول گدفتن مدارس که گفتین یه خاطره ای یادم اومد سال سوم راهنمیایی بودیم بهمون برگه دادن پول بیارین وکارنامه بگیرین.من خودم میدونتسم معدلم بیست میشه گفتم به چه دردمیخوره کارنامه و مدت زیادی گدشت شاکردها رو انتخاب کردن ومن نبودم
بعد از چند روزش اوردن کارنانه مو دادن دیدم دینی وزندگی رو زدن ۱۵
رفتم با مدیر صبحت کردم دیدم تنهاگسی که ۲۰ شده من بودمونمره من اشتباهی افتاده به نفر قبل خودم وچقد گریه کردم وحالم بد شد ولی نتونستم کاری کنم حق اعتراض ها تموم شده بود.
این پست پاک شده! -
فامیلی داشتیم زنگ زد یه نمونه تدریس ویدیویی براش فرستادن
از اون به بعد انقد این مشاورای موسسشون زنگ میزدن بهشو انقد شستشو مغزیش میدادن که هرروز با خانوادش دعوا داشت
️
اصن به حدی رسیده بود مشاوره به فامیلمون میگفت ب مامان بابات بگو چرا منو دوس ندارین و ارزشی برام قائل نمیشین
یا چرا آیندم براتون مهم نیست
بدبخت خانوادش انقد پیگیر درساشن ک نگو و نپرس
مشاورش انقد سرکوفت و زخم زبون به این فامیلمون زد که فامیلمون ی مدت افسردگی گرفته بود
اخرش بهترین کارو کرد و گذاشتش تو لیست سیاهZaraa کار اخر رو باید اول میکرد
-
Zaraa کار اخر رو باید اول میکرد
hossein_sh چیشده مگه
-
Amin-Mehraji اکثر دبیرا الان رو آوردن به آموزش مجازی.دیگه دوره DVD و کلاس رفتن و وقت تلف کردن تموم شده. احتمالا اینایی که شما میگی هم تو یکی از موسسات انلاین کلاس دارن.
@turkmen موافقم