زیست دهم
-
سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب خوب باشه
این تاپیک رو زدم تا ازتون مشاوره بگیرم
من الان یازدهمم میخاستم برای دهم کتاب کمک درسی زیست بگیرم خواستم ببینم کتابی که میخرم درس نامه داشته باشه یا نه؟ یعنی با توجه به تغییرات؛ جزوه آقای موقاری میتونه کافی باشه یا نیاز به درس نامه منطبق با کتاب خودم هست؟ بین میکرو و خیلی سبز و آی کیو که فقط تسته کدومو انتخاب کنم بنظرتون
اگه میشه راهنمایی کنید ممنون -
من میکرو رو دارم عالیه
میکرو طبقه بندی -
من میکرو رو دارم عالیه
میکرو طبقه بندیالناز خانم کتاب iq عالیه ولی اگه تستاشو نتونستی بزنی نا امید نشو ناراحت نشو چون ممکنه از ۱۵ تا فقط ۵ تا شو جواب بدی که اگه این کار رو کنی یعنی از ۱۵ تا پنج تا رو جواب بدی یعنی وضعت بد نیست
-
الناز خانم کتاب iq عالیه ولی اگه تستاشو نتونستی بزنی نا امید نشو ناراحت نشو چون ممکنه از ۱۵ تا فقط ۵ تا شو جواب بدی که اگه این کار رو کنی یعنی از ۱۵ تا پنج تا رو جواب بدی یعنی وضعت بد نیست
-
من الان یازدهمم میخاستم برای دهم کتاب کمک درسی زیست بگیرم خواستم ببینم کتابی که میخرم درس نامه داشته باشه یا نه؟ یعنی با توجه به تغییرات؛ جزوه آقای موقاری میتونه کافی باشه یا نیاز به درس نامه منطبق با کتاب خودم هست؟ بین میکرو و خیلی سبز و آی کیو که فقط تسته کدومو انتخاب کنم بنظرتون
اگه میشه راهنمایی کنید ممنونjavid bnj من دوازدهم خیلی سبز دارم.خیلی خوبه درسنامه ام داره.در ضمن نشر الگو هم عااالیه.بخصوص درسنامه اش.فقط هر چی که میگیری یچیزی بگیر که درسنامه هم داشته باشه.چون بعدا پشیمون میشی.مثل من.آقای موقاری خوب توضیح میدن اما بنظرم آدم میتونه یکبار فیلم ایشون رو ببینه و دفعه بعدی برای مرور درسنامه بخونه که تنوع بشه و هیچ نکته ای هم جا نمونه
-
javid bnj من دوازدهم خیلی سبز دارم.خیلی خوبه درسنامه ام داره.در ضمن نشر الگو هم عااالیه.بخصوص درسنامه اش.فقط هر چی که میگیری یچیزی بگیر که درسنامه هم داشته باشه.چون بعدا پشیمون میشی.مثل من.آقای موقاری خوب توضیح میدن اما بنظرم آدم میتونه یکبار فیلم ایشون رو ببینه و دفعه بعدی برای مرور درسنامه بخونه که تنوع بشه و هیچ نکته ای هم جا نمونه
-
اگه میشه راهنمایی کنید ممنونJavid
اصلا فکر خوندن درسنامه کتاب کمک اموزشی رو برا زیست نکن ... واقعا به هیچ دردی نمیخوره فقط وقتت رو میگیره خود استاد هم به درسنامه کتاب کمک درسی اعتقادی نداره ...
از اونجایی که کتاب شماها با کتاب زیست ما فرق داره و تدریس های استاد هم منطبق با کتاب های ما هست توصیه میکنم بهت که شب امتحان استاد رو تهیه کنی و در کنار صفر تا صد ازش کمک بگیری..
در مورد کتاب هم به نظرم تست های خیلی سبز خیلی بهتر از میکرو گاج هست گاج هنوز خیلی جاها ایراد داره -
Javid
اصلا فکر خوندن درسنامه کتاب کمک اموزشی رو برا زیست نکن ... واقعا به هیچ دردی نمیخوره فقط وقتت رو میگیره خود استاد هم به درسنامه کتاب کمک درسی اعتقادی نداره ...
از اونجایی که کتاب شماها با کتاب زیست ما فرق داره و تدریس های استاد هم منطبق با کتاب های ما هست توصیه میکنم بهت که شب امتحان استاد رو تهیه کنی و در کنار صفر تا صد ازش کمک بگیری..
در مورد کتاب هم به نظرم تست های خیلی سبز خیلی بهتر از میکرو گاج هست گاج هنوز خیلی جاها ایراد داره -
@Kosar-Kelyabi
خوب من الان یازدهمم شب امتحان یازدهم رو خریدم ولی شب امتحان دهم منطبق با چاپ ۹۸ باشه فک کنم؟
کتاب ۹۸ که دیگه کلی تغییر کرده همون اگه خیلی سبز ۹۷ رو برا دهم بخرم عالیه. فعلا که گیر امتحانام برا تابستون ان شاء الله...