روش خواندن احتمال
-
سلام دوستان
دانش آموز سال یازدهم تجربی هستم.
توی مبحث احتمال مشکل دارم. از سال دهم معلممون چون وقت کم آورده بود، سر سری فصل های احتمال رو رد کرد، و من خیلی توی این مبحث به مشکل بر خوردم. احتمال رو چجوری باید خوند؟؟؟ با تمرین زیاد مسلط میشم روش؟؟؟ طوری شده که از این مبحث اصلا خوشم نمیاد. لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید. ممنون -
سلام دوستان
دانش آموز سال یازدهم تجربی هستم.
توی مبحث احتمال مشکل دارم. از سال دهم معلممون چون وقت کم آورده بود، سر سری فصل های احتمال رو رد کرد، و من خیلی توی این مبحث به مشکل بر خوردم. احتمال رو چجوری باید خوند؟؟؟ با تمرین زیاد مسلط میشم روش؟؟؟ طوری شده که از این مبحث اصلا خوشم نمیاد. لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید. ممنونFateme Samaei
سلام درس احتمال تجربی شامل چه مباحثی از احتمال؟ -
بیشتر آنالیز ترکیبی. ولی کلش رو مشکل دارم. از کجا باید شروع کنم
-
Fateme Samaei
سلام درس احتمال تجربی شامل چه مباحثی از احتمال؟Matin_k از همون مباحث پایه ایه دهم
-
بیشتر آنالیز ترکیبی. ولی کلش رو مشکل دارم. از کجا باید شروع کنم
Fateme Samaei
شما برای اینکه در این مبحث قوی بشین باید دو کار انجام بدین اول اینکه تمرین داشته باشین در این مبحث و بعد این که یک کتاب کمک آموزشی آمار و احتمال از دوستان هم مدرسه ای تون بگیرید و یا خریداری کنید چون این کتاب ها دارای درسنامه جامع و کاملی هستن و بعد از مطالعه تمرین کنین -
Matin_k از همون مباحث پایه ایه دهم
Fateme Samaei
اگه مشکل درسنامه ای ندارید
فقط کافی کمی تمرین کنید درس ساده ای با کمی تمرین می تونین نتیجه دل خواه تون رو بگیرید -
Fateme Samaei
شما برای اینکه در این مبحث قوی بشین باید دو کار انجام بدین اول اینکه تمرین داشته باشین در این مبحث و بعد این که یک کتاب کمک آموزشی آمار و احتمال از دوستان هم مدرسه ای تون بگیرید و یا خریداری کنید چون این کتاب ها دارای درسنامه جامع و کاملی هستن و بعد از مطالعه تمرین کنینMatin_k
باید حتما کتابش جداگونه باشه؟ آخه کتاب ریاضی تست دهم و یازدهم رو دارم که مبحث احتمال هم آخرش درس داده. جداگونه تهیه کنم؟؟؟ -
Matin_k
باید حتما کتابش جداگونه باشه؟ آخه کتاب ریاضی تست دهم و یازدهم رو دارم که مبحث احتمال هم آخرش درس داده. جداگونه تهیه کنم؟؟؟Fateme Samaei نه نه نیاز نیست حتما جدا بخرین اگه می تونین از کسی بگیرین چون جزوه خوبی داره کتابی مثل خیلی سبز
اگر هم کسی نبود که بگیرین بگردین تو اینترنت و کانال ها پیدا می کنید جزوه مناسب خودتون رو.
فقط کافیه بعد از مسلط شدن رو جزوه کمی تمرین کنید -
Fateme Samaei نه نه نیاز نیست حتما جدا بخرین اگه می تونین از کسی بگیرین چون جزوه خوبی داره کتابی مثل خیلی سبز
اگر هم کسی نبود که بگیرین بگردین تو اینترنت و کانال ها پیدا می کنید جزوه مناسب خودتون رو.
فقط کافیه بعد از مسلط شدن رو جزوه کمی تمرین کنیدMatin_k
ممنون از کمکتون -
Matin_k
ممنون از کمکتونFateme Samaei
خواهش کاری نکردم -
M M.an این موضوع را از جبر و احتمال جابهجا کرد