معنی شعر
-
@R-Niafele میشه بپرسم این بیت از کجا پیدا کرده بودین؟؟
@mahta-kamali سلامم
ای بابا فک نمیکردم انقد کژتابی داشته باشه این یه بیت کوچولواز گزینه دو همین الانشم خیلی از بیتای اونجا برام صقیله
-
@mahta-kamali سلامم
ای بابا فک نمیکردم انقد کژتابی داشته باشه این یه بیت کوچولواز گزینه دو همین الانشم خیلی از بیتای اونجا برام صقیله
-
@mahta-kamali سلامم
-
@mahta-kamali سلامم
-
@mahta-kamali سلامم
-
@R-Nil-par تو پاسخ نامه سوال چیزی درباره معنی بیت یا مفهوم بیت نوشته نشده؟
@mahta-kamali نه عزیز چیزی ننوشته بود در واقع مسعله سوال اونجا پیدا کردن آرایه بود نه چیز دیگه
-
این پست پاک شده!
-
@mahta-kamali همه ی معلما؟
من تو فرهنگا رو وا کردم چیزی ننوشته بود!!
https://jadvalyab.ir/rahnama/سودن@رهـــــــا چرا وقتی من میخوام پیامی به ایشون بدم صفحه یکی دیگه باز میشه فک کنم اختلالی پیش اومده@رها به هرحال سلاممم رهاا جوون ایدی جدید مبارکهه با همه اره با مام اره ! (الکی مصن من فرق میکنم
) زدی همه رو ان فالو کردی رهایی یافتی×؟ مص الکترونی که یونش یافته شدی الان ؟!/// دوست عزیز باورکن من عصبی میشم یه چی میگم همینجوری اصن منظوری نداشتم جون شما!... اگه به خاطرحرفای من بود ای واییی که خدا لعنتم کنه با این توقعات اضافم... همیشه از عالم وآدم شاکی میشم زووود!واقعا آقایی میکنی که یکی بهت چیزیم میگه اصن جوابشم نمیدی همینش ادمو سوزبه دل میکنه ...موفق باشی پسرخوب
-
@رهـــــــا چرا وقتی من میخوام پیامی به ایشون بدم صفحه یکی دیگه باز میشه فک کنم اختلالی پیش اومده@رها به هرحال سلاممم رهاا جوون ایدی جدید مبارکهه با همه اره با مام اره ! (الکی مصن من فرق میکنم
) زدی همه رو ان فالو کردی رهایی یافتی×؟ مص الکترونی که یونش یافته شدی الان ؟!/// دوست عزیز باورکن من عصبی میشم یه چی میگم همینجوری اصن منظوری نداشتم جون شما!... اگه به خاطرحرفای من بود ای واییی که خدا لعنتم کنه با این توقعات اضافم... همیشه از عالم وآدم شاکی میشم زووود!واقعا آقایی میکنی که یکی بهت چیزیم میگه اصن جوابشم نمیدی همینش ادمو سوزبه دل میکنه ...موفق باشی پسرخوب
@R-Nil-par هرجورم که راحتی البته عرایضم جهت دل جویی بود بیشتر یا علی
-
از مسعولیین ذی ربطم میخوام پستمو نزنن نترکونن توی بحث آزاد آقا رو تگ کردم سر از یکی دیگه در اوردم اشتباهی اینجا تنها راه ارتباطی بود پوزش