مشکل نظام وظیفه فارغ التحصیلان ۹۸
-
سلام دوستان
من فارغ التحصیل ۹۸ هستم و امسال هم پشت کنکوریم
راستش من برای ثبت نام تو کنکور ۹۹ هم از چند تا مشاور و هم از سازمان نظام وظیفه سئوال پرسیدم و هم تو دفترچه کنکور نوشته شده بود که فارغ التحصیلای ۹۸ تا اخر شهریور ۹۹ فرصت دارن که دانشگاه ثبت نام کنن
اما امروز یه خبری دیدم که رئیس سازمان نظام وظیفه گفته با توجه به اینکه کنکور به تعویق افتاده اینکه فارغ التحصیل ها بتونن امسال مجدد داخل کنکور شرکت کنن بستگی به درخواست اموزش و پرورش داره که اگه درخواست بده ممکنه یه فرصتی به فارغ التحصیلا داده بشه
الان من سئوالم اینه کسی میدونه ما فارغ الحصیل های ۹۸ الان باید چکار کنیم
یعنی همه چی رفته رو هوا ؟ -
-
سلام دوستان
راستش من برای ثبت نام تو کنکور ۹۹ هم از چند تا مشاور و هم از سازمان نظام وظیفه سئوال پرسیدم و هم تو دفترچه کنکور نوشته شده بود که فارغ التحصیلای ۹۸ تا اخر شهریور ۹۹ فرصت دارن که دانشگاه ثبت نام کنن
اما امروز یه خبری دیدم که رئیس سازمان نظام وظیفه گفته با توجه به اینکه کنکور به تعویق افتاده اینکه فارغ التحصیل ها بتونن امسال مجدد داخل کنکور شرکت کنن بستگی به درخواست اموزش و پرورش داره که اگه درخواست بده ممکنه یه فرصتی به فارغ التحصیلا داده بشه
یعنی همه چی رفته رو هوا ؟Mojtaba9233
سلام
این یه قانونه که پسرا یه سال میتونن پشت کنکور بمونن و قضیه نظام وظیفشونم تو این مورد خللی ایجاد نمیکنه مطمئنا برای پشت کنکوریای امسال هم این حق لحاظ میشه اما با یه سری تغییرات زمانی شاید. تقریبا غیرممکنه که این حق رو از داوطلبی که یک سال زحمت کشیده بگیرن
نگران نباشین و به تلاشتون ادامه بدین -
سلام دوستان
یعنی همه چی رفته رو هوا ؟Mojtaba9233 سلام داداش شما دوبار میتونین تو کنکور شرکت کنین اگه قبول نشدین بعدش با نظام وظیفه و اینا کار داریی.خدایی نکردهه اگه هم قبول نشدین میتوننین تو دانشگا ه پیام نور شهر خودتون ثبت نام غیر حضوری کنین یعنی میتونین اصن نرید سرکلاسشونم بخاطر اینکه نریی سربازی.وبازم میتونی کنکور بدیی