یک سوال داشتم از آقای موقاری
-
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه.
من دانش آموز سال یازدهم تجربی هستم.
سوال من در مورد نمودار های دوره جنسی زنانه که تو کتاب چاپ ۹۸ حذف شده، با این حال آیا میتونم جزوه ای که در مورد دوره جنسی زنان تدریس کردید رو مطالعه کنم یا نه؟
ممنون میشم اگه جوابم رو بدین🙏🙏🙏 -
به نظر من بخون اون جزوه رو خیلی عالیه با این که نمودار ها برای شما ها حذف شده اما امکان اذیت کردنتون با اون نمودارا زیاده الان که یازدهمی و خداروشکر وقت داری تا دیر نشده تهیه کن و بخون ...
دوتا مطلب بیشتر یاد بگیری بهتر از اینه که بعدا افسوس بخوری 😉 -
سلام بله خود استاد هم تو ویدیوهاشون گفتن که اعداد برای کتاب های سال شما حذف شده اما خودشون هم برای شاگرداشون این نمودارها و روزها رو درس میدن چون به درک بهتر کمک میکنه...این جزوه خیلی عالیه اگر هم خریدی میتونی از اعداد و روزهای هفته سریعتر رد بشی و خیلی روش مانور ندی
-
به نظر من بخون اون جزوه رو خیلی عالیه با این که نمودار ها برای شما ها حذف شده اما امکان اذیت کردنتون با اون نمودارا زیاده الان که یازدهمی و خداروشکر وقت داری تا دیر نشده تهیه کن و بخون ...
دوتا مطلب بیشتر یاد بگیری بهتر از اینه که بعدا افسوس بخوری 😉 -
@Kosar-Kelyabi خیلی ممنونم بابت پاسخ دادنتون.
منظور از جزوه ای که گفتین همونیه که آقای موقاری تو فیلم های رایگانشون تدریس میکنن؟ -
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه.
من دانش آموز سال یازدهم تجربی هستم.
سوال من در مورد نمودار های دوره جنسی زنانه که تو کتاب چاپ ۹۸ حذف شده، با این حال آیا میتونم جزوه ای که در مورد دوره جنسی زنان تدریس کردید رو مطالعه کنم یا نه؟
ممنون میشم اگه جوابم رو بدین🙏🙏🙏حذفه نمیخواد بخونی.
-
سلام من جزوه رو تهیه کردم. خیلی از نکاتش رو از متن میشه برداشت کرد و به نظرم جزوه مفیدیه. البته نکاتی هم داره که نیازی نیست بخونید. اگه به گفتار مسلط باشید خودتون متوجه میشید کدوم قسمتا رو باید بخونین.
-
سلام من جزوه رو تهیه کردم. خیلی از نکاتش رو از متن میشه برداشت کرد و به نظرم جزوه مفیدیه. البته نکاتی هم داره که نیازی نیست بخونید. اگه به گفتار مسلط باشید خودتون متوجه میشید کدوم قسمتا رو باید بخونین.