Screenshot_2024-12-25-21-41-06-756_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-12-25-21-41-56-559_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 86 اشتباه محاسبه نشده نیرو من فقط تو جواب مشکل دارم خط آخر اگر امکانش هست بهم بگید
@تجربیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_20241208_111612.jpg
سلام. لطفا این تست رو توضیح بدید. با توجه به فرمول V=E×d∆ چون طول پاره خط ها برابر هست پس عامل d در این سوال در نظرگرفته نمیشه. پس : E=∆V. به طور کلی نتیجه گیری هایی که کردم:
SAVE_20241208_154045.jpg
ولی تست رو نمیتونم حل کنم. یعنی از لحاظ اینکه پارامتر داده و مقدار میخواد به مشکل برخورد میکنم.
IMG_20241205_175226.jpg
سلام. لطفا این نمودار رو برام تحلیل کنید. جدا از عدد بازی های مسئله، چجوری امکان داره ظرفیت دو سر خازن با تغییرات پتانسیل تغییر کنه؟ مگه ظرفیت خازن به ساختارش بستگی نداره؟ بعد زمانی که پتانسیل دو سر خازن تغییر میکنه باید بار ذخیره شده روی صفحات هم تغییر کنه در صورتی که در این نمودار همچین اتفاقی نیوفتاده.
@یازدهم
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
امواج الکترو مغناطیسی
-
سلام
یه سوال
امواج الکترو مغناطیسی از جمله نور جزء امواج عرضی هستن
خب امواج عرضی هم یعنی امواجی که راستای نوسان ذرات بر راستای انتشار موج عمود است
حالا توی امواج الکترو مغناطیسی مثل نور اون ذراتی که نوسان میکنن چی هستن؟
بلاخره باید یه ذره هایی نوسان کنه تا یه موج نور ایجاد بشه دیگه!!!
@همیار @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء -
-
سلام
(( امواج الكترومغناطیسی نوسانات میدان های الكتریكی و مغناطیسی عمود برهم هستند كه در فضا به صورت امواج عرضی انتشار پیدا می كنند ))
خوب برای ایجاد امواج الکتریکی یا مغناطیسی شما فقط نیاز به ی منبع دارید و نیازی به محیط ندارید . -
نمیدونم خوب تونستم مفهوم رو برسونم یا نه .
-
یه دور همه رو از ذهنت بریز بیرون ، از اول بخونشون ، الان بد یاد گرفتی ، راستش مارم گیج کردی
-
منکه هنگیدم
-
@ΛŔИOĿD در امواج الکترو مغناطیسی گفته است:
یه دور همه رو از ذهنت بریز بیرون ، از اول بخونشون ، الان بد یاد گرفتی ، راستش مارم گیج کردی
چه کنم خودمم گیج شدم
-
@خدایا-مرا-دریاب در امواج الکترو مغناطیسی گفته است:
منکه هنگیدم
فکرشم نمیکردم توی این مبحث توی تعاریفش و نه توی فرمولاش گیر کنم
-
حبه انگور_ راستش خودم هم یکم گیج شدم ولی احتمال زیاد جواب یکی از سوال هاتون همون باشه ببیند موج های میدان الکتریکی و مغناطیسی بدون نیاز به محیط منتشر میشن قبول؟ حالا این دو موج اگه با هم منتشر بشن قاعدتا با هم بر هم کنش دارن اینم قبول ؟ خوب این برهم کنش از نوع عرضی هست . الان حل شد ؟
-
81Sobhan در امواج الکترو مغناطیسی گفته است:
حبه انگور_ راستش خودم هم یکم گیج شدم ولی احتمال زیاد جواب یکی از سوال هاتون همون باشه ببیند موج های میدان الکتریکی و مغناطیسی بدون نیاز به محیط منتشر میشن قبول؟ حالا این دو موج اگه با هم منتشر بشن قاعدتا با هم بر هم کنش دارن اینم قبول ؟ خوب این برهم کنش از نوع عرضی هست . الان حل شد ؟
خب موج های الکتریکی و مغناطیسی عرضی هستن یا طولی؟
بلاخره باید جزء یکی از اینا باشن دیگه -
81Sobhan امواج الکتریکی اگه عرضین چطوری بدون نیاز به محیط مادی منتشر میشن؟؟؟؟
اگه طولی هم هستن باز چطوری بدون نیاز به محیط مادی منتشر میشن؟؟؟
اصلا چطوری میشه موجی بدون نیاز به محیط مادی منتشر بشه؟؟؟؟!!!
وقتی میگین در امواج عرضی نوسان ذرات عمود بر راستای انتشار هست و در امواج طولی نوسان ذرات منطبق بر راستای انتشار موج هست یعنی موج چه طولی باشه چه عرضی باشه بلاخره به ذراتی جهت نوسان نیاز داره !!!!مگه غیر این هست؟؟؟ -
حبه انگور_ اگه اشتباه نکنم هر دو عرضی اند . الکتریکی رو که مطمعنم و مغناطیس هم احتمال 80 درصد عرضی هست
-
حبه انگور_ تو بحث میدان الکتریکی و مغناطیسی یازدهم آیا بحثی از محیط مادی بود ؟ اصلا محیط مادی وجود داشت ؟
-
81Sobhan فقط در یک صورت میشه که موجی برای انتشار به محیط مادی نیاز نداشته باشه ...اونم این هست که اون موج نه طولی باشه و نه عرضی
در این صورت هست که نیاز به نوسان ذرات نداره و میشه گفت به محیط مادی نیاز نداره!
همچین موجی سراغ دارین؟؟؟ -
اصلا موجی داریم که به نوسان ذرات نیاز نداشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
وای خدا الانکه دیوونه بشم -
حبه انگور_ what ? ?? ?? ??? ? ??/
-
حبه انگور_ میخوایی بندری بره ؟ مگه میشه ؟ مگه داریم ؟؟؟