برنامه ریزی در کوتاه مدت برای پایان ترم
-
سلام بچهه هاااااا
من ی مشکلی دارم و امیدوارم شما بهترین راهکار هارو بهم بدید
اینکه من از ۶ خرداد امتحانات پایانیم شرو میشه
من یازدهم تجربی هستم
و مشکلم اینه ک تو درسای عربی شیمی ادبیات ب شدت ضعیفم و ی هفته وقت دارم تا شیشم ک شیشم هم اولین امتحانم زیست
من باید ی جوری برنامه ریزی کنم ک ب زیستم برسم و اون درسایی ک مشکل دارمم یکاریشون بکنم بعد از زیست امتحانای دیگ هستن ولی اونایی ک مشکل دارم امتحانای عربی بعد زیسته و بعد عربی ادبیاته و شیمی تقریبا اخرای امتحانامه
من ازتون میخام ک راهنماییم کنید ی برنامه خوب داشته باشم و ب زیست برسم و درسایی ک مشکل دارمم تقویت کنم ولی زمان کنه و برنامه رو نمیدونم چطور بچینم
دانش-آموزان-آلاء -
سلام بچهه هاااااا
من ی مشکلی دارم و امیدوارم شما بهترین راهکار هارو بهم بدید
اینکه من از ۶ خرداد امتحانات پایانیم شرو میشه
من یازدهم تجربی هستم
و مشکلم اینه ک تو درسای عربی شیمی ادبیات ب شدت ضعیفم و ی هفته وقت دارم تا شیشم ک شیشم هم اولین امتحانم زیست
من باید ی جوری برنامه ریزی کنم ک ب زیستم برسم و اون درسایی ک مشکل دارمم یکاریشون بکنم بعد از زیست امتحانای دیگ هستن ولی اونایی ک مشکل دارم امتحانای عربی بعد زیسته و بعد عربی ادبیاته و شیمی تقریبا اخرای امتحانامه
من ازتون میخام ک راهنماییم کنید ی برنامه خوب داشته باشم و ب زیست برسم و درسایی ک مشکل دارمم تقویت کنم ولی زمان کنه و برنامه رو نمیدونم چطور بچینم
دانش-آموزان-آلاءzzz r سلام
منم یازدهم تجربیم
شما میتونین تو این هفته که هنوز امتحاناتون شروع نشده برین سراغ ادبیات و عربی ینی منطورم تو این تعطیلاته و خوب بخونینشون و به یه تسلط نسبی برسین همون طور که گفتین شیمی اون اخراس پس نیازی نیست که خیلی فشرده بخونین میتونین مباحثی که بیشتر مشکل دارین رو تو روزای امتحانای سبک مثل زبان بندازین و یه مرور داشته باشین تا واسه ازمونتون واسه بار اول با مشکلتون مواجه نشین واسه زیستم که اگه تت ترم خوب خونده باشین با یه مرور ساده میتونین همه چیز رو یاد اوری کنین اگرم نه که خب کافیه از همین فردا شروع کنین یه فصل یه فصل برین جلو تا روز امتحان یا فصلایی که اسون ترنو با هم بخونین که صرفه جویی در وقتم بشه -
zzz r سلام
منم یازدهم تجربیم
شما میتونین تو این هفته که هنوز امتحاناتون شروع نشده برین سراغ ادبیات و عربی ینی منطورم تو این تعطیلاته و خوب بخونینشون و به یه تسلط نسبی برسین همون طور که گفتین شیمی اون اخراس پس نیازی نیست که خیلی فشرده بخونین میتونین مباحثی که بیشتر مشکل دارین رو تو روزای امتحانای سبک مثل زبان بندازین و یه مرور داشته باشین تا واسه ازمونتون واسه بار اول با مشکلتون مواجه نشین واسه زیستم که اگه تت ترم خوب خونده باشین با یه مرور ساده میتونین همه چیز رو یاد اوری کنین اگرم نه که خب کافیه از همین فردا شروع کنین یه فصل یه فصل برین جلو تا روز امتحان یا فصلایی که اسون ترنو با هم بخونین که صرفه جویی در وقتم بشه@Dr-Rashidi مرسی از راهنماییت
ولی خب من بخام این هفته ادبیات و عربی و شرو کنم ب زیست نمیرسم
من زیت ترم اول و خوب خوندم تسلط دارم روش ولی ترم دوم و نه بخاطر تعطیلی و ...
و بازم باید بخونمش چون زیست نکته ای و ریزه
برا همین دقیق نفهمیدمچیکار میتونم بکنم -
@Dr-Rashidi مرسی از راهنماییت
ولی خب من بخام این هفته ادبیات و عربی و شرو کنم ب زیست نمیرسم
من زیت ترم اول و خوب خوندم تسلط دارم روش ولی ترم دوم و نه بخاطر تعطیلی و ...
و بازم باید بخونمش چون زیست نکته ای و ریزه
برا همین دقیق نفهمیدمچیکار میتونم بکنمzzz r خواهش میکنم
چرا اتفاقا نکات ادبیات اونقدر خوندنشون وقت گیر نیست شما حتی همین فردا هم بخونین تا شب احتمالا بتونین تمومش کنین بستگی به سرعتتون داره چون من خودم ۱۰ تا درس واسه ازمونامو تو ۲ ساعت میخونم اگه خیلی طول بکشه
واسه امتحان زیستم معمولا معلما سوال خیلی نکته ای ریز نمیدن مگر اینکه معلمتون مثه ما بیشتر از متن درس رو تست و نکته تاکید داشته باشه که بازم شما میتونین راحت جمش کنین بازم بستگی به سرعتتون داره -
zzz r خواهش میکنم
چرا اتفاقا نکات ادبیات اونقدر خوندنشون وقت گیر نیست شما حتی همین فردا هم بخونین تا شب احتمالا بتونین تمومش کنین بستگی به سرعتتون داره چون من خودم ۱۰ تا درس واسه ازمونامو تو ۲ ساعت میخونم اگه خیلی طول بکشه
واسه امتحان زیستم معمولا معلما سوال خیلی نکته ای ریز نمیدن مگر اینکه معلمتون مثه ما بیشتر از متن درس رو تست و نکته تاکید داشته باشه که بازم شما میتونین راحت جمش کنین بازم بستگی به سرعتتون داره -
@Dr-Rashidiاره همین طوره معلم زیستمو خییلییی نکته ایه و برا ادبیات ک گفتین اینکه من ادبیاتم افتضاحه معنیا رو باید زیاد وقت بزار و حفظشون کنم و تشخیص ارایه و نکات دستوریمم تقریبا صفره و کار یکی دوروز نیس ادبیات برا من
zzz r اینکه ادبیاتتون خوب نیست خیلی بده باید روش کار کنین حقم دارین چون کار یکی دو روز نیست اگه از ریشه مشکل دارین. واسه زیستم که اگه تواناییتون بالاس و میدونین که متن درس و سوالای راحت ترو بلدین خب مستقیم برین رو همون نکات تستی
-
zzz r اینکه ادبیاتتون خوب نیست خیلی بده باید روش کار کنین حقم دارین چون کار یکی دو روز نیست اگه از ریشه مشکل دارین. واسه زیستم که اگه تواناییتون بالاس و میدونین که متن درس و سوالای راحت ترو بلدین خب مستقیم برین رو همون نکات تستی
-
برای ادبیات سعی کن معنی کلمات و اسم نویسندگان و نوع،لحن،قالب هر درسی رو یه روز بخونی و شعر های حفظی رو بخون
اینجوری روزی که امتحان داری دیگه نمیخواد کلی وقت بزاری تا کلمه ها رو یاد بگیری و ترجمه اشعار و ابیات راحت تر میخونی.بعد وقتت رو بزار سر آرایه و دستور
درک مطلب هم که به فهم کلی از محتوای هر درسه
که با یه بار خوندن درس متوجه اش میشی.
حتما هم نمونه سوالای خرداد مناطق مختلف رو دان کن و بخون خیلی کمکت میکنه -
برای ادبیات سعی کن معنی کلمات و اسم نویسندگان و نوع،لحن،قالب هر درسی رو یه روز بخونی و شعر های حفظی رو بخون
اینجوری روزی که امتحان داری دیگه نمیخواد کلی وقت بزاری تا کلمه ها رو یاد بگیری و ترجمه اشعار و ابیات راحت تر میخونی.بعد وقتت رو بزار سر آرایه و دستور
درک مطلب هم که به فهم کلی از محتوای هر درسه
که با یه بار خوندن درس متوجه اش میشی.
حتما هم نمونه سوالای خرداد مناطق مختلف رو دان کن و بخون خیلی کمکت میکنهدریا دریایی مرسییی
اره اینجوری ک گفتی خیلی بهتره
مخصوصا تو ارایه ها مشک دارم بیشتر وقت بزار روش بهتره