وکیل انجمن
-
بسم الرب الشهدا
سلام ابن روزا اینقدر تولد تو تولد شده همش تاپیک تولد میزنمالبته تولد کسی که الان تاپبکش و میخونین 5 خرداد تولدش و الان 2 خرداده ولی خب ما میریم به پیشواز
خب اصلا خودش کجایه؟
@گـمنام نمیدونم درست منشن میشه یا نه
تولد پبشاپیش مبارک باشه رفیق
دورم ازت نمیتونم کادوهای خول بهت بدم ولی عکس کیکشو برات میفرستم
من گل خیلی دوس دارم پس بهت گل هدیه میدم
8
امیدوارم بهترین ها برات رقم بخوره نمیدونم میبینی یا نه ولی من این تاپیک و دوس داشتم بزنم یاعلی
-
تولدش مبااااارک
-
Mbf نمیدونم ولی فک نکنم دوس داشته باشه 120 ساله شه انشاءالله اگه دوس داره شهید شه اگرم دنیا رو دوس داره عمرش زیاد و مفید باشه
-
بسم الرب الشهدا
سلام ابن روزا اینقدر تولد تو تولد شده همش تاپیک تولد میزنمالبته تولد کسی که الان تاپبکش و میخونین 5 خرداد تولدش و الان 2 خرداده ولی خب ما میریم به پیشواز
خب اصلا خودش کجایه؟
@گـمنام نمیدونم درست منشن میشه یا نه
تولد پبشاپیش مبارک باشه رفیق
دورم ازت نمیتونم کادوهای خول بهت بدم ولی عکس کیکشو برات میفرستم
من گل خیلی دوس دارم پس بهت گل هدیه میدم
8
امیدوارم بهترین ها برات رقم بخوره نمیدونم میبینی یا نه ولی من این تاپیک و دوس داشتم بزنم یاعلی
-
بح بح
توام که خردادی هستیتولدت مبارک خانوم خوشگله
ایشالله به هر چی ارزو داری برسی
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
امروز یک روز خاص است، و آن تولد تو است.
بیا امروز را به گشت زنی و خوشگذرانی سپری کنیم.
فقط فراموشمان نشود که یک سال دیگر به زمانی که تو قرار است سنی که داری را از دیگران در شبکههای اجتماعی پنهان کنی نزدیک شدهایم..
.برای تولدت به دنبال هدیهای با ارزش و گرانبها بودم.
تا این که به این نتیجه رسیدم که چه هدیهای با ارزشتر از حضور من در جشن تولدت؟.
..اینم کیک تولدت
.
.
.
.
.
اینم کادوت امید وارم خوشت بیاد
-
@jahad-20 شهادت تو پیری خیلی والاتر و سخت تر از جوانیه و هر کسی توان این اینجوری شهید شدنو نداره!ان شاالله همه به این شهادت برسیم!
-
@jahad-20 خوشا به این دوستیتون! من هیچ وقت حتی تو دنیای واقعی هم دوستی نداشتم که تولدم یادش بمونه!
-
بح بح
توام که خردادی هستیتولدت مبارک خانوم خوشگله
ایشالله به هر چی ارزو داری برسی
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
امروز یک روز خاص است، و آن تولد تو است.
بیا امروز را به گشت زنی و خوشگذرانی سپری کنیم.
فقط فراموشمان نشود که یک سال دیگر به زمانی که تو قرار است سنی که داری را از دیگران در شبکههای اجتماعی پنهان کنی نزدیک شدهایم..
.برای تولدت به دنبال هدیهای با ارزش و گرانبها بودم.
تا این که به این نتیجه رسیدم که چه هدیهای با ارزشتر از حضور من در جشن تولدت؟.
..اینم کیک تولدت
.
.
.
.
.
اینم کادوت امید وارم خوشت بیاد
-
@jahad-20 حواسم نبود
مرسی -
@jahad-20
باشه
ممنون -
@jahad-20 خوشا به این دوستیتون! من هیچ وقت حتی تو دنیای واقعی هم دوستی نداشتم که تولدم یادش بمونه!
-