حذفیات کتاب زیست یازدهم
-
سلام خسته نباشید ببخشید درفصل 7زیست یازدهم دونمودار فوق العاده مهم بوده که در چاپ 98 حذف شده با توجه به نکته های زیادی که این دو نمودار داشته و حذف شده و متن کتاب درسی که یک توضیح خیلی اختصاری درباره ی این نمودار داده ومتن کتاب درسی حذف نشده لازم هست ما این دو نمودار را یادبگیرم واحتمال آمدن سوال از این دو نمودار در کنکور وجود دارد؟
ممنونم ازتیم عالی آلا -
سلام خسته نباشید ببخشید درفصل 7زیست یازدهم دونمودار فوق العاده مهم بوده که در چاپ 98 حذف شده با توجه به نکته های زیادی که این دو نمودار داشته و حذف شده و متن کتاب درسی که یک توضیح خیلی اختصاری درباره ی این نمودار داده ومتن کتاب درسی حذف نشده لازم هست ما این دو نمودار را یادبگیرم واحتمال آمدن سوال از این دو نمودار در کنکور وجود دارد؟
ممنونم ازتیم عالی آلا@lAmir-hossein-Gholami
سلام
شما جزوه دوره جنسی اقا موقاری رو به نظرم حتما بخر و اون رو بخون چون درسته که اون جزوه بر اساس کتاب ما هست و برا شما نمودار ها حذف شده اما همونطور که خودتم گفتی چون متن کتابتون حذف نشده احتمال سوال دادن از اون قسمت و اذیت کردنتون به شدت بالاست پس حتما اون نمودار ها رو از روی جزوه و فیلم استاد بخون -
@lAmir-hossein-Gholami
سلام
شما جزوه دوره جنسی اقا موقاری رو به نظرم حتما بخر و اون رو بخون چون درسته که اون جزوه بر اساس کتاب ما هست و برا شما نمودار ها حذف شده اما همونطور که خودتم گفتی چون متن کتابتون حذف نشده احتمال سوال دادن از اون قسمت و اذیت کردنتون به شدت بالاست پس حتما اون نمودار ها رو از روی جزوه و فیلم استاد بخون@Kosar-Kelyabi ممنون از راهنماییتون
-
سلام دوست عزیز. اینکه مستقیما از نمودار سوال بدن تو کنکور غیر ممکنه. ولی بعضی از نکات رو که تو نمودار هست میتونی از متن استنباط کنی. به گفته دوستمون جزوه آقای موقاری تو این زمینه ها خیلی کمکت میکنه و من پیشنهاد میکنم. البته بعضی موارد جزوه رو نیازی نیست یاد بگیری. موفق باشی.
-
سلام دوست عزیز. اینکه مستقیما از نمودار سوال بدن تو کنکور غیر ممکنه. ولی بعضی از نکات رو که تو نمودار هست میتونی از متن استنباط کنی. به گفته دوستمون جزوه آقای موقاری تو این زمینه ها خیلی کمکت میکنه و من پیشنهاد میکنم. البته بعضی موارد جزوه رو نیازی نیست یاد بگیری. موفق باشی.
@mohammadreza-ghafuri بااین اوضاع باید بخونم من نمی دونم چرا وقتی نمودار حذف کردن متن کتاب تغییر ندادن
-
@Kosar-Kelyabi ممنون از راهنماییتون