Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
انتخاب دبیر فیزیک
-
mobin esmailpour در انتخاب دبیر فیزیک گفته است:
کسی میدونه که آقای یاری واسه یازدهم ضبط خواهند کرد یا نع?
@ادمیننه من اطلاعی ندارم و فقط ادمین انجمن هستم
دوستان شاید اطلاعی داشته باشن -
mobin esmailpour به نظرم آره /مگه باهاش اتباط داری
-
دکتر علی ف
بلی -
ممنون از همه بخاطره راهنمایی هاتون
-
mobin esmailpour ببخشید /معلم واقعی تون هستش؟
-
این پست پاک شده!
-
دکتر علی ف
نه -
mobin esmailpour بهترین دبیرن
-
دکتر علی ف اولا ادب داشته باش، اگه چشمات رو باز کنی من به همه عربی آقای ناصح زاده رو پیشنهاد میکنم، در ضمن دلم میخواد بگم فلان و بهمانن ، تو پاسبون فلان و بهمان مردمی؟
-
اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
بحث نکنین
M.an -
Bad Fighter بحث نیست رفیق من، ایشون داره بی ادبی میکنه . اگه بنا بر بی ادبی کردن باشه ما خودمون بی ادب عالمیم. انگاری یه قانون نانوشته تو فروم هست که هیچ کس نباید درباره دبیران آلا نظر مخالفی داشته باشه. اگه همچین قانون نانوشته ای هست صاف و پوست کنده بگید ما دیگه نیاییم تو فروم آلا. آخه بدبخت بیچاره وقتی معلم آلا رو با معلم ده خودتون مقایسه می کنی معلومه فکر میکنی چه خبره! برو ببین معلم فیزیکی هست یه رابطه میگه هم تو گرما کاربرد داره ، هم تو فشار ، هم تو جریان الکتریکی ، هم تو نوسان ، هم تو موج ، هم تو بازتاب و شکست، هم تو بحث چگالی. معلم ندیدی بیچاره.
-
Amin-Mehraji شما درست میفرمایید. اون عزیزانی که شما میگید نمیان آلا دانششون رو رایگان در اختیار عموم دانش آموزا قرار بدن. آلا هم بهش انتقاداتی وارده یکیش هم اینکه به جای اینکه بیاد 3 تا دبیر استخدام کنه که هر سه یک پایه رو تدریس کنند، بهتره که یک دبیر انتخاب بشه اما با سواد. همچنین 2 دبیر یک مبحث رو تدریس بکنند ولی هر دو ناتمام.! بهتر است یکی تدریس کند ولی کامل.مثال بارزش همین ریاضی که هم صفر تا صد آقای ثابتی همه مباحث تدریس نشده و هم صفر تا صد آقای امینی.
درضم شما خودتون همین فورمولی که گفتید رو بلدید اما چند ماه پیش که بنده خواستم تو خصوصی ازتون این فورمول رو یاد بگیرم جوابی به من ندادید.بنابراین زیاد شما رو در جایگاهی نمیبینم که بخواهید تدریس های رایگان آلا رو نقد کنید. -
Laynad
چرا کسی که انقد زحمت کشیده تا به یه رابطه ای برسه که تو خیلی جاها جواب میده رو به رایگان باید در اختیار همه بذاره؟ جون کنده بابتشوالا یادم نمیاد بهم پیام داده باشید چون خیلی ها بهم پیام میدن و من هم راهنمایی شون میکنم. مورد بوده تا ساعت 3 نصفه شب بیدار موندم و توی خصوصی به طرف گفتم چیکار بکن چیکار نکن.
-
سلام داداش دو تا سوال
یکی این که میشه دبیرای خوب فیزیک بیرون آلا رو بگی
دوم این که این آموزش متلب که گفتی تو دانشگاه تهیه کردی کلا متلب چیه و کاربردش چیه ؟ -
Amin-Mehraji در انتخاب دبیر فیزیک گفته است:
Bad Fighter بحث نیست رفیق من، ایشون داره بی ادبی میکنه . اگه بنا بر بی ادبی کردن باشه ما خودمون بی ادب عالمیم. انگاری یه قانون نانوشته تو فروم هست که هیچ کس نباید درباره دبیران آلا نظر مخالفی داشته باشه. اگه همچین قانون نانوشته ای هست صاف و پوست کنده بگید ما دیگه نیاییم تو فروم آلا. آخه بدبخت بیچاره وقتی معلم آلا رو با معلم ده خودتون مقایسه می کنی معلومه فکر میکنی چه خبره! برو ببین معلم فیزیکی هست یه رابطه میگه هم تو گرما کاربرد داره ، هم تو فشار ، هم تو جریان الکتریکی ، هم تو نوسان ، هم تو موج ، هم تو بازتاب و شکست، هم تو بحث چگالی. معلم ندیدی بیچاره.
کاری ب بحثتون ندارم
در این حد میدونم ک میشه از قانون پتانسیل نویسی تو فشار و گرما و جریان استفاده کرد ، ولی چیزی ک شما میگی حتما خیلی شاخه ک تو 7 8 تا فصل کاربرد داره
کاش اینجوری نبود آموزش پرورش کشور واقعا بی عدالتی داد میزنه همه جاش
فقط افسوس !
من ک کلا از دبیر استفاده نمیکنم چه رایگان چه پولی ( پولشم نیس البته ) -
Abolfazl tavalaei
نه نمیشه.
MATLAB برای محاسبه سریع محاسبات طولانی که در ریاضیات هست ، برای برنامه نویسی ، رسم نمودار توابع، تحلیل داده های آماری و.... بکار میاد، علی الخصوص اگه رشته های مهندسی برق یا مهندسی مکانیک بخونید بدون متلب همیشه لنگ هستید. کاربردهای خفن ترش توی مهندسی برق و مکانیک دیده میشه. -
Amin-Mehraji مهندسی مکانیکشو میگی چیاس
-
Abolfazl tavalaei چتت رو باز کن اونجا میگم، تا الانم صاحب تاپیک رو خیلی اذیت کردیم
-
mobin esmailpour اقای کارزانیان
به بحثام توجه نکن -
Amin-Mehraji میدونم داش
هیچ ادمی بی عیب نیست
ولی یه جاهاییم ادمای مشتی پیدا میشن
منم تموم دبیرای الارو قبول ندارم
ولی همین که حضرت زهرایی کار میکنن
دمشون گرم