سوال از دمای تعادل
-
سلام
با دینامیک مشکل دارم
اگه بخوام حذفش کنم چه بخشایی یا فرمولایی رو باید بلد باشم که تو فصل های دیگه به مشکل بر نخورم ؟به جز طلوعی دینامیک کدوم اساتید خوبه ؟
دانش-آموزان-آلاء
همیار180گرم یخ 0درجه را درون مقداری اب 40درجه می اندازیم بعد از رسیدن به تعادل 20گر یخ باقی می ماند جرم اولیه اب چند گرم بوده است؟
سلام دوستام کسی هست جوا اینو بدونه بهم بگه؟ دانش-آموزان-آلاء -
180گرم یخ 0درجه را درون مقداری اب 40درجه می اندازیم بعد از رسیدن به تعادل 20گر یخ باقی می ماند جرم اولیه اب چند گرم بوده است؟
180گرم یخ 0درجه را درون مقداری اب 40درجه می اندازیم بعد از رسیدن به تعادل 20گر یخ باقی می ماند جرم اولیه اب چند گرم بوده است؟
@_fatemeh_ اولا باید گرمای نهان یخ و ظرفیت گرمایی ویژه آب رو داده باشه
بعدشم اینکه وقتی گفته ۲۰ گرم یخ مونده ینی ۱۶۰ گرمش آب شده و الان آب و یخ داریم پس دمای تعادل باید ۰ باشه

Virus اهان ممنونم واقعا لطف کردی
-
Virus اهان ممنونم واقعا لطف کردی
-
سلام دوستام کسی هست جوا اینو بدونه بهم بگه؟ دانش-آموزان-آلاءیک گرمگن با توان گرمایی ثابت در مدت 10دقیقه 1000گرم یخ صفر درجه را به اب 0درجه تبدیل میکند همین گرمکن همین مقدار اب را در مدت چند دقیقه به بخار 100 تبدیل میکند؟4/2=cاب 336=Lfیخ 2268=Lv
سلام میشه یه دوستی لطف کنه جوابشو بفرسته؟ -
یک گرمگن با توان گرمایی ثابت در مدت 10دقیقه 1000گرم یخ صفر درجه را به اب 0درجه تبدیل میکند همین گرمکن همین مقدار اب را در مدت چند دقیقه به بخار 100 تبدیل میکند؟4/2=cاب 336=Lfیخ 2268=Lv
سلام میشه یه دوستی لطف کنه جوابشو بفرسته؟Virus سلام دوست من میشه اینو حل کنی؟
-
یک گرمگن با توان گرمایی ثابت در مدت 10دقیقه 1000گرم یخ صفر درجه را به اب 0درجه تبدیل میکند همین گرمکن همین مقدار اب را در مدت چند دقیقه به بخار 100 تبدیل میکند؟4/2=cاب 336=Lfیخ 2268=Lv
سلام میشه یه دوستی لطف کنه جوابشو بفرسته؟ -
Virus ممنونم که جواب دادی:face_blowing_a_kiss: