سوال از وضعیت درسی
-
راستش نمی دونم اسمشو بزارم فضولی یا نه،:man_shrugging_medium-light_skin_tone: ولی بچه ها این جا کیا به نظر خودشون می تونن امسال پزشکی بیارن؟وضعیتتون چطوره؟
تجربیا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@فایدیم این سوال شاید برات جذاب باشه و دلت بخواد بدونی جوابش رو اما به نظرم هیچ اعتمادی نمیشه به جواب ها کرد چون دنیا دنیای مجازیه وقتی تو دنیای حقیقی هم نمیشه به حرف های خیلی ها اعتماد کنی چه تضمینی هست که کسی راستشو بگه....از طرفی خوندن پاسخ ها میتونه باعث استرست بشه که وای خدا بقیه تموم کردن من عقبم هنوز یا مثلا بقیه از تو عقب تر باشن الکی به خودت اعتماد به نفس بدی و باعث بشه از تلاشت دست بکشی و کمترش کنی...موفق باشی دوست آلایی☺
-
@فایدیم این سوال شاید برات جذاب باشه و دلت بخواد بدونی جوابش رو اما به نظرم هیچ اعتمادی نمیشه به جواب ها کرد چون دنیا دنیای مجازیه وقتی تو دنیای حقیقی هم نمیشه به حرف های خیلی ها اعتماد کنی چه تضمینی هست که کسی راستشو بگه....از طرفی خوندن پاسخ ها میتونه باعث استرست بشه که وای خدا بقیه تموم کردن من عقبم هنوز یا مثلا بقیه از تو عقب تر باشن الکی به خودت اعتماد به نفس بدی و باعث بشه از تلاشت دست بکشی و کمترش کنی...موفق باشی دوست آلایی☺
maryam111
آورین! اتفاقا اونایی که زودتر تموم کرده بودن الان خیلی هاشون سرخورده ان -
fatemeh ganjkhanloo
اگه این برنامه 3خرداد تا آخر تیر من رو انجام بدید شما هم میتونید خوش به حالتون بشه.Amin-Mehraji سلام میشه برنامتونو بفرستید؟
-
Amin-Mehraji سلام میشه برنامتونو بفرستید؟
@_fatemeh_
اینو مشاورم برام فرستاده و شخصی کرده، برنامه من به درد خودم میخوره نه بقیه. دو نفر هم که با هم میرن دکتر و جفت شون عطسه میکنن و آبریزش دارن تو نسخه شون میبینی داروهاشون کلا با هم فرق میکنه. بهتره به مشاورتون بگید یه برنامه متناسب با خودتون بنویسه. -
@_fatemeh_
اینو مشاورم برام فرستاده و شخصی کرده، برنامه من به درد خودم میخوره نه بقیه. دو نفر هم که با هم میرن دکتر و جفت شون عطسه میکنن و آبریزش دارن تو نسخه شون میبینی داروهاشون کلا با هم فرق میکنه. بهتره به مشاورتون بگید یه برنامه متناسب با خودتون بنویسه.Amin-Mehraji من دیدم به دوستمون نوشته بودید اگه برنامه ی منو تا تیر انجام بدید شما هم خوش بحالتون میشه...گفتم اگه امکانش هست بفرستید این نمونه برنامه رو ببینم چجوریه و میشه ازش کمک گرفت تو نوشتن یه برنامهی درست که بدرد خودم بخوره...اخه چند وقتیه کل برنامم بهم ریخته و نمیدونم باید چجوری جمش کنم...شرایط رفتن پیش مشاورم رو هم ندارم...به هرحال خوشحال میشدم اگه برنامه رو میفرستادید