7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
زیست دهم /فصل 6
-
اغلب
-
سلام دوست خوبم اگه سال دهمی هستی مثل من باید توی تست ها باید قطعا رو در نظر داشته باشی چون قید اغلب رو از توی کتاب ما (99-98)حذف کرده اند پس باید قطعی در نظرش گرفت البته در کتاب های علمی بعضی از سلول های اسکلرانشیمی که با سلول های پاراشیمی در ارتباط اند حاوی پلاسمودسم هایی هستند که آن هارا زنده نگه می دارد ولی همینطور که می دونی برای کنکور کتاب خودمون مهمه پس همون قطعا رو در نظر بگیر امیدوارم کمکت کرده باشم دعام کنید
-
سلام دوستم . کتاب ما که امسال دهم هستیم در متن دوبار گفته باعث مرگ سلول میشود. پس قیدش در کتاب امسال میشه قطعا. زنده باشی خدانگهدار
-
Romi_fr در زیست دهم /فصل 6 گفته است:
دوستان توی کتاب زیست دهم صفحه ی 88 نوشته که چوبی بودن دیواره سلول اسکلرانشیمی باعث مرگ یاخته میشه ، اما آقای موقاری توی فیلم میگن اغلب باعث مرگ میشه ...
الان من گیج شدم ، قطعا میمیره یا اغلب میمیره ؟در کتابی که امسال مبنای کنکوره اورده شده که چوبی شدن دیواره اغلب باعث مرگ سلول می شود
-
به سان خورشید در زیست دهم /فصل 6 گفته است:
دوستان توی کتاب زیست دهم صفحه ی 88 نوشته که چوبی بودن دیواره سلول اسکلرانشیمی باعث مرگ یاخته میشه ، اما آقای موقاری توی فیلم میگن اغلب باعث مرگ میشه ...
الان من گیج شدم ، قطعا میمیره یا اغلب میمیره ؟در کتابی که امسال مبنای کنکوره اورده شده که چوبی شدن دیواره اغلب باعث مرگ سلول می شود
-
به سان خورشید آقای شجاعی این عکسی که فرستادم مربوط به pdf کتاب زیست دهم سال 99-98 که در آن هیچ حرفی درباره اغلب زده نشده است ولی تا آنجا که من میدونم کتاب شما که مربوط به سال های 97-96 یا97-98 است قید اغلب به کار رفته ولی برای ما که سال دهمیم میریم به یازده و در سال 1401 کنکور میدیم این قید حذف شده است و مبنای کنکور ما کتاب 97-96 یا 98-97 نیست بلکه کتاب 99-98 است با تشکر
-
Mobin Hosseini در زیست دهم /فصل 6 گفته است:
به سان خورشید آقای شجاعی این عکسی که فرستادم مربوط به pdf کتاب زیست دهم سال 99-98 که در آن هیچ حرفی درباره اغلب زده نشده است ولی تا آنجا که من میدونم کتاب شما که مربوط به سال های 97-96 یا97-98 است قید اغلب به کار رفته ولی برای ما که سال دهمیم میریم به یازده و در سال 1401 کنکور میدیم این قید حذف شده است و مبنای کنکور ما کتاب 97-96 یا 98-97 نیست بلکه کتاب 99-98 است با تشکر
بله صد درصد. معیار کنکور شما کتاب خودتونه.
من با این فرض که شما یازدهم یا کنکوری هستید این حرف رو زدم وگرنه من نه علمش رو دارم که در درستی یا نادرستی ش نظر بدم و نه قصد اهانت به دانش بقیه و تعصب بروی دانسته های خود دارم.
باتشکر -
Mobin Hosseini اغلب نیاورده قطعا هم نیاورده ک
-
به سان خورشید من فقط می خواستم اوضاع برای دوستمون روشن شه وگرنه قصدم هیچ چیز دیگه ای نبود اگر شمارو ناراحت کردم ببخشید من خاک پا ی تمام آلایی ها هستم
-
@Abolfazl11 خب توی تست ها چیو در نظر بگیریم
-
Mobin Hosseini
از توضیحاتتون خیلی ممنون و همچنین دوستانی که راهنمایی کردن .
اما هنوز هم من و تعداددیگه ای از دهمی ها متوجه نشدیم دقیقا ، یعنی شما میگید که الان اگر توی تستی این سوال اومو ، اغلب درست هست ؟ با ت جه به این که قید توی کتاب ذکر نشده -
Mobin Hosseini
از توضیحاتتون خیلی ممنون و همچنین دوستانی که راهنمایی کردن .
اما هنوز هم من و تعداددیگه ای از دهمی ها متوجه نشدیم دقیقا ، یعنی شما میگید که الان اگر توی تستی این سوال اومو ، اغلب درست هست ؟ با ت جه به این که قید توی کتاب ذکر نشدهبه سال چاپ کتاب دقت کنید.
این مشکلات رو همیشه توی تستا میشه دید.
به هر حال طراح تست کتاب کمک درسی،
تمام تست هاشو از نو نمینوسیه -
Mobin Hosseini اغلب خودم دیدم تست هایی ک اغلب در نظر گرفتن
-
به سان خورشید
بله ممنونم ازتون