راه ابریشم
-
@Dr-Rashidi منم یازدهمم پس چرا من از این تخفیف هاش باخبرنشدم:loudly_crying_face:
-
@Dr-Rashidi منم یازدهمم پس چرا من از این تخفیف هاش باخبرنشدم:loudly_crying_face:
@lAmir-hossein-Gholami نمیدونم حتما چک نکردین . ماه رمضون هم تخفیف سی درصدی بود هم اینکه خود راه ابریشمم ۱۰ درصد تخفیف داشت که شد ۴۰ درصد و منم از این موقعیت استفاده کردم 😁
-
@lAmir-hossein-Gholami نمیدونم حتما چک نکردین . ماه رمضون هم تخفیف سی درصدی بود هم اینکه خود راه ابریشمم ۱۰ درصد تخفیف داشت که شد ۴۰ درصد و منم از این موقعیت استفاده کردم 😁
-
Arian Mp مگه نگفتن آرش برای راه ابریشمیا یا رایگانه یا ۵۰ درصدی پس چرا خبری از اون نشد البتع من امسال آرش نمیگیرم ایشالا سال بعد واسه کنکورم
-
Arian Mp کی هست روز دانش اموز:cat_face_with_tears_of_joy:
-
Arian Mp اقا نگین هی من میسوزم:jack-o-lantern:
@lAmir-hossein-Gholami صبر کن ببین تو تقویم چه روز خاصی پیدا میشه بپرس ببین تخفیف میزارن یا نه 😂
-
Arian Mp من گفتم تابستون بخونم جلو بیفتم اون موقع که خیلی دیره
@lAmir-hossein-Gholami منم واسه همین گرفتم این موقع که بتونم تابستون بخونم
-
@lAmir-hossein-Gholami صبر کن ببین تو تقویم چه روز خاصی پیدا میشه بپرس ببین تخفیف میزارن یا نه 😂
@Dr-Rashidi از کی بپرسم هرچی دایرکت میدم هیچکی جوابم نمیده:confounded_face:
-
@Dr-Rashidi از کی بپرسم هرچی دایرکت میدم هیچکی جوابم نمیده:confounded_face:
@lAmir-hossein-Gholami از مدیر یا ادمینا ، سرشون شلوغه به خاطر ارش و امتحان نهایی شاید یکم دیر جواب بدن
-
@lAmir-hossein-Gholami از مدیر یا ادمینا ، سرشون شلوغه به خاطر ارش و امتحان نهایی شاید یکم دیر جواب بدن
@Dr-Rashidi من یک پیام بیشتر از یک ماه دادم هیچکی جوابم نداده:drooling_face:
-
خب من دیگه برم ادامه زیستمو بخونم فعلا خدافظ😉
-
@Dr-Rashidi من یک پیام بیشتر از یک ماه دادم هیچکی جوابم نداده:drooling_face:
@lAmir-hossein-Gholam پس من نظر دیگه ای ندارم
-
ممنون به امید تخفیف:expressionless_face: