راه ابریشم
-
@Dr-Rashidi منم یازدهمم پس چرا من از این تخفیف هاش باخبرنشدم
-
@Dr-Rashidi منم یازدهمم پس چرا من از این تخفیف هاش باخبرنشدم
@lAmir-hossein-Gholami نمیدونم حتما چک نکردین . ماه رمضون هم تخفیف سی درصدی بود هم اینکه خود راه ابریشمم ۱۰ درصد تخفیف داشت که شد ۴۰ درصد و منم از این موقعیت استفاده کردم
-
@lAmir-hossein-Gholami نمیدونم حتما چک نکردین . ماه رمضون هم تخفیف سی درصدی بود هم اینکه خود راه ابریشمم ۱۰ درصد تخفیف داشت که شد ۴۰ درصد و منم از این موقعیت استفاده کردم
-
Arian Mp مگه نگفتن آرش برای راه ابریشمیا یا رایگانه یا ۵۰ درصدی پس چرا خبری از اون نشد البتع من امسال آرش نمیگیرم ایشالا سال بعد واسه کنکورم
-
Arian Mp کی هست روز دانش اموز
-
Arian Mp اقا نگین هی من میسوزم
@lAmir-hossein-Gholami صبر کن ببین تو تقویم چه روز خاصی پیدا میشه بپرس ببین تخفیف میزارن یا نه
-
Arian Mp من گفتم تابستون بخونم جلو بیفتم اون موقع که خیلی دیره
@lAmir-hossein-Gholami منم واسه همین گرفتم این موقع که بتونم تابستون بخونم
-
@lAmir-hossein-Gholami صبر کن ببین تو تقویم چه روز خاصی پیدا میشه بپرس ببین تخفیف میزارن یا نه
@Dr-Rashidi از کی بپرسم هرچی دایرکت میدم هیچکی جوابم نمیده
-
@Dr-Rashidi از کی بپرسم هرچی دایرکت میدم هیچکی جوابم نمیده
@lAmir-hossein-Gholami از مدیر یا ادمینا ، سرشون شلوغه به خاطر ارش و امتحان نهایی شاید یکم دیر جواب بدن
-
@lAmir-hossein-Gholami از مدیر یا ادمینا ، سرشون شلوغه به خاطر ارش و امتحان نهایی شاید یکم دیر جواب بدن
@Dr-Rashidi من یک پیام بیشتر از یک ماه دادم هیچکی جوابم نداده
-
خب من دیگه برم ادامه زیستمو بخونم فعلا خدافظ
-
@Dr-Rashidi من یک پیام بیشتر از یک ماه دادم هیچکی جوابم نداده
@lAmir-hossein-Gholam پس من نظر دیگه ای ندارم
-
ممنون به امید تخفیف
-
Arian Mp مگه نگفتن آرش برای راه ابریشمیا یا رایگانه یا ۵۰ درصدی پس چرا خبری از اون نشد البتع من امسال آرش نمیگیرم ایشالا سال بعد واسه کنکورم
@Dr-Rashidi در راه ابریشم گفته است:
آرش ریاضی تجربی برای راه ابریشمی ها بله
میگیم بهتونیادمون نرفته که چی گفتیم
-
@Dr-Rashidi در راه ابریشم گفته است:
آرش ریاضی تجربی برای راه ابریشمی ها بله
میگیم بهتونیادمون نرفته که چی گفتیم
@M-an میشه بازهم برای راه ابریشم تخفیف بزارین