یه سوال فیزیکی دیگه
-
سلام
مگه ما تو بخش ظرفیت خازن به q و v بستگی نداره پس چطور اینجا استاد اینا رو به هم ربط دادن چون وقتی تو ظرفیت خازن v نصف میشه c هم نصف میشه چون اینا به هم بستگی ندارن که c دوبرابر بشه !
درست میگم یا اشتباه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنین
@راهنما
تجربیا -
منظورتونو نفهمیدم دقیق
ولی خب تو این سوال خازن پر شده رو از مولد جدا میکنیم
خازنی ک پر باشه و از مولد جدا شه مقدار بارش ثابته
خب گفته فاصله صفحات رو نصف میکنیم
طبق فرمولی ک استاد نوشته وقتی فاصله نصف شه ظرفیت ۲ برابر میشه و چون q ثابته از فرمول q=cv مفهمیم که اختلاف پتانسیل(v) نصف میشه -
منظورتونو نفهمیدم دقیق
ولی خب تو این سوال خازن پر شده رو از مولد جدا میکنیم
خازنی ک پر باشه و از مولد جدا شه مقدار بارش ثابته
خب گفته فاصله صفحات رو نصف میکنیم
طبق فرمولی ک استاد نوشته وقتی فاصله نصف شه ظرفیت ۲ برابر میشه و چون q ثابته از فرمول q=cv مفهمیم که اختلاف پتانسیل(v) نصف میشهVirus حق دارین یکم بد توضیح دادم
منطورم اینه که وقتی v نصف میشه c هم باید نصف بشه نه اینکه دو برابر بشه چون ما نکته داشتیم که در رابطه ی ظرفیت خازن هیچ وابستگی به هم ندارن این سه تا واحد پس به جای دو برابر شدن c اونم باید نصف بشه (البته از نظر من) -
Virus حق دارین یکم بد توضیح دادم
منطورم اینه که وقتی v نصف میشه c هم باید نصف بشه نه اینکه دو برابر بشه چون ما نکته داشتیم که در رابطه ی ظرفیت خازن هیچ وابستگی به هم ندارن این سه تا واحد پس به جای دو برابر شدن c اونم باید نصف بشه (البته از نظر من)@Dr-Rashidi نه نکته رو اشتباه یاد گرفتید
الان نصف ۲ برابر شدنه ظرفیتو ک قبول دارید؟
خب همونطور که گفتم خازنه شارژ شده بعد از جدا کردن از مولد، بارش(q) ثابت می مونه
خب ما این فرمولو واسه بار داریم دیگه : q=cv خب الان گفتیم که c دوبرابر شده حالا واسه اینکه q ثابت بمونه v باید چند برابر بشه؟؟؟ خب دیگه باید نصف بشه تا q طبق فرمول ثابت بمونه -
@Dr-Rashidi نه نکته رو اشتباه یاد گرفتید
الان نصف ۲ برابر شدنه ظرفیتو ک قبول دارید؟
خب همونطور که گفتم خازنه شارژ شده بعد از جدا کردن از مولد، بارش(q) ثابت می مونه
خب ما این فرمولو واسه بار داریم دیگه : q=cv خب الان گفتیم که c دوبرابر شده حالا واسه اینکه q ثابت بمونه v باید چند برابر بشه؟؟؟ خب دیگه باید نصف بشه تا q طبق فرمول ثابت بمونهVirus اها ممنونم با نکته مولد مشکلی نداشتم سوالم سر فرمول بود که حل شد مرسی از کمکتون
-
Virus اها ممنونم با نکته مولد مشکلی نداشتم سوالم سر فرمول بود که حل شد مرسی از کمکتون