Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه | شبکه اجتماعی دانش آموزی آلاء

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. مشاوره رسمی آلاء
  4. 💠 مشاوره 22 - شروع مطالعه از الان ( ترم 2 ) برای کنکور
گزارش مطالعه دانشجویی🤓🎓
maryam111M
سلام سلاااام🤩 بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌ هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗 پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁 دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝 خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤ راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
دانشگاهی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. :date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire: موفق باشید :rose: :heart: :information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down: :male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
اشنایی با مهندسی صنایع
دانشجو شریفد
پاسخ: آشنایی با مهندسی صنایع
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
فیزیک عمومی ۲ شایدم فیزیک یازدهم
RoverR
Topic thumbnail image
دانشگاهی
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁 رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤ مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
کنکور فرهنگیان
im_mjgnI
زمان کنکور فرهنگیان تعویق خورده؟ @تجربیا @انسانیا
سوال مشاوره ای
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
زبان آلمانی
idiotequeI
درود میخواستم برای گرفتن مدرک B2 آلمانی آزمون بدم و انگلیسی مسلطم ولی با آلمانی کاملاً ناشناخته هستم کسی هست اینجا آلمانی بلد باشه و یا خونده باشه؟ میشه بهم کمک کنید فایل کتابی چیزی دارید؟ چون الان به کتاب های میشن هم دسترسی ندارم
سوال مشاوره ای
کمک کنید که موندم تو توراکس!
Michael VeyM
Topic thumbnail image
دانشگاهی
لطفا در مورد برنامه درسی راهنماییم کنید
im_mjgnI
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
نکات و جمع بندی‌ 🦋زیست شناسی 🦋
wanderingW
🧩این تاپیک جهت یکجا بودن نکات مهم و جدول‌های جمع بندی درس زیست شناسی🧬 زده شده 🪄آزاد برای مشارکت عموم🪄 لطفا اسپم ندید تا نکات یکپارچه باشه.🙏
زیست شناسی
گلوکز
HakoH
اکسایش گلوکز برگشت پذیره؟ میشه واکنش و بگین @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
ماجرای خاکستر به عنوان پاک‌کننده
HakoH
ما گفتیم توی خاکستر فلزاتی داریم که با آب خاصیت بازی ایجاد میکنن پس اون موقع چربی حالت اسیدی داره که هم رو حل میکنن یا چی؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
اشتباه پاسخنامه یا اشتباه عسل؟
HakoH
Topic thumbnail image
شیمی
یه سوال ساده!
HakoH
سلام سلام تفاوت‌ اسید چرب و استر بلند زنجیر چیه 😭😭 همش قاطی میکنمشون @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
واکنش فلز با اسید
HakoH
چرا فلزات در واکنش با اسید از کمترین ظرفیت خودشون استفاده میکنن؟ @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا
شیمی
رنگ اهک
HakoH
های وقتی به دریاچه ها اسید اهک اضافه می‌کنن آهک صورتیه یا کرمی ؟تو هر کتاب یه رنگه @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی

💠 مشاوره 22 - شروع مطالعه از الان ( ترم 2 ) برای کنکور

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده مشاوره رسمی آلاء
فایل صوتیمشاورهامینی رادکنکورترم 2
2 دیدگاه‌ها 1 کاربران 2.2k بازدیدها 9 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • sohrabS آفلاین
    sohrabS آفلاین
    sohrab
    مدیر
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط sohrab انجام شده

موضوع ها:

✅ از ترم 2 می خوام شروع کنم، چی کار کنم؟

✅ آیا هنوز شانسی هست ؟

✅ اصلا میصرفه از ترم 2 برای کنکور شروع کنیم؟

❤️ به لطف خدا آلاء رایگان هست و همیشه رایگان خواهد ماند.
    🎁 با نشر این پیام ها سفیر موفقیت ایرانیان باشید.
    👤 آقای محمدعلی امینی راد،مشاور آلاء

:headphones: دانلود یا پخش فایل مشاوره ای

:id: کانال تلگرام آلاء

:globe_with_meridians: سایت آلاء

🆔 کا نال تلگرامی آموزش مجازی آلاء

هیچ پدر سوخته بازیی بالاتر از صداقت و راستگویی نیست.

MohammadPasha shahbaziM 1 پاسخ آخرین پاسخ
    7
    • sohrabS آفلاین
      sohrabS آفلاین
      sohrab
      مدیر
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

:bust_in_silhouette: این فایل مشاوره ای توسط بهاره خانم تایپ شد - یار همیشگی آلاء
      بســــــــــــم الله الرحمن الرحـــــــــــیم

سلام خدمت همه ی دانش آموزهای عزیز،علی الخصوص بروبچه های گل آلاء
      محمدعلی امینی راد هستم، مشاور تحصیلی، خیلی خوشحالم که بعد از یه مدتی دوباره در خدمت شما دوستان هستم.
      یه سوالی که تو این ایام خیلی مطرح میشه اینه که اگه کسی بخواد از الان برای کنکور شروع بکنه اصلا چقد شانس داره و چه باید بکنه؟
      یا بهتر بگیم، اصلا میصرفه کسی از الان شروع کنه به خوندن یا نه؟ یعنی از ترم دو
      من با یک سوال این سوال رو جواب میدم: اگر ایشون الان برای کنکور شروع نکنه،اصلا چیکار میتونه بکنه؟
      یه جا هست شما دانش آموزی مدرسه میری حالا به هر دلیلی کار جدی برای کنکورت انجام ندادی، خب شما بخوای یا نخوای این زمان رو تا کنکور باید درگیر مدرسه و کارای کنکوری باشی،پس چه بهتره که مطالعه ات رو شروع بکنی.
      ولی بعضی ها میگن که ما شاغل هستیم،و خب اگه از الان شروع نکنیم میتونیم به کسب و کارمون به زندگیمون برسیم.
      من برای این گروه دوم هم اینو میگم،شما با توجه به اینکه یک فاصله ای نسبت به درستون داشتید، اتفاقا اتفاقا اتفاقا باید از همین الان شروع بکنید. که کلیت کار الان دستتون بیاد وبرای سال بعد که میخواید به طور جدی تر بخونید، از صفر شروع نکرده باشید.
      اما مطلب بعدی اینه که آقا اصلا کسی که میخواد از الان برای کنکور شروع بکنه، چقد شانس داره برای موفقیت؟
      اول بیاید موفقیت رو برای خودتون تعریف کنید،موفقیت یک امر نسبیه، یعنی آن میزان تلاشی که ما میکنیم چقدر به ما نتیجه میده. اگر میزان نتیجمون برابر با میزان تلاشمون بوده، ما صد در صد موفق بودیم. و یا میزان نتیجمون از میزان تلاشمون بیشتر بوده،خدا یه برکتی به کارت داده، یه مجموعه اتفاقات خوبی افتاده، شما مثلا اندازه رتبه 5000 تلاش کردی رتبه ات تو کنکور شده 3000 یعنی میزان نتیجه ات از میزان تلاشت بیشتره. این دو حالت میشه تعریف موفقیت. اگه شما یه کاری کردی ، همون میزان نتیجه نگرفتی میشه گفت شما تو اون عمل ناکام بودی و موفق نبودی.
      من دیدگاهم اینه که اتفاقا کسی که از الان شروع میکنه چون انگیزه اش خیلی زیادتر از بچه های کنکوریه، خیلیم شانس بالایی داره. اما رو چه حسابی من این حرف رو میزنم؟
      ببینید اگر شما از الان شروع کنید دروس پیش دو رو مطالعه کنید،همگام با اینکه دبیرها توی مدرسه دارن درس میدن، و یکی از پایه ها یا دوم یا سوم،اینم باز همگام با به های کنکوری، شما میتونی تا نیمه اردیبهشت ماه، 50 درصد کنکورت رو مطالعه کنی. چون یه پیش + یه پایه میشه 50 درصد کنکور. اما یه 50 درصد دیگه که میشه پیش 1 و اون یکی زوج درس پایه که شما مطالعه نکردی، بالاخره یه قسمت های واقعا ساده ای داره که تقریبا 10 تا 15 درصد از اون 50 درصد،سهم مطالب ساده و راحته که شما اگر حرف گوش کن باشی، یعنی خودت رو درگیر فضای ملتهب بعد از عید نکنی که آقا دو ماه مونده به کنکور دیگه نمیشه درس خوند، نه! برو بشین درستو بخون، میتونی یه 10 یا 15 درصد هم اونجا کاسب باشی،یعنی در مجموع شما یه چیزی حول وحوش 60 تا 65 درصد کنکور رو میتونی تا قبل کنکور بخونی.
      از این 60 تا 65 درصد اگر توی ماه خرداد،یعنی انتهای اردیبهشت و خرداد، یه جمع بندی مناسبی هم انجام بدی، که ان شاء الله اونجا هم به وقتش بهتون میگم چطور جمع بندی کنید، شما فعلا برید بشینید خوب خوب پیش دو رو با اون یکی پایه مطالعه اش رو انجام بدید، از این 60 تا 65 درصد دیگه حداقل 40 تا 45 درصد میتونید کاسب باشید، که توی رشته ریاضی فیزیک ،40 تا 45 درصد رتبه های بسیار خوبی میاره، توی تجربی با یه مقدار فاصله رتبه های قابل قبولی میاره، و توی انسانی هم همینطور.
      پس میشه از همین الان که صدای بنده رو شنیدید، برید سراغ کاراتون، اگر مدرسه هستید به مشاور مدرستون مراجمعه کنید،اگر دانش آموز نیستید فارغ التحصیل شدید، به مراکز مشاوره ای معتبر مراجعه کنید، یه برنامه ای رو بگیرید یه کاریو شروع کنید،خیلی وقتاهم نیاز به مشاور نیست،ما بعضی وقتا دنبال مشاور میریم به خاطر اینکه ناکامی های خودمونو بندازیم گردن یکی یا یه بهونه ای پیدا کنیم واسه شروع مجدد یا هرچیز دیگه ای،آقا من اون بهونه جدید رو واسه شروع مجدد دارم بهتون میگم،شما میتونید 40 تا 45 درصد تو کنکور بزنید توی هر درسی که دلتون میخواد.
      مطمئن باشید کسی که از همین الان هم شروع بکنه میتونه نتیجه بگیره، بله! رتبه 1 و 2 و 3 و توی ریاضی من برم رشته برق شریف بخونمو، توی تجربی برم پزشکی دولتی حتما دانشگاه تهران بخونم، نه!!! اینارو نمیاری طبیعیه،ولی شانست رو از دست نده واسه اینکه رشته های خوب حالا توی دانشگاه های یه ذره لول (سطح) پایین تر قبول بشی.
      باور کنید میشه... تلاشتونو بکنید...اصلا، به هیـــــــــــــچ عنوان به هیــــــــــــچ کس ، تحت هیـــــــــــــــچ شرایطی، اجازه ندید که آرزوهای شمارو،آینده ی شمارو ، با کلام خودش از بین ببره!

به خدا میسپارمتون...موفق و مؤید باشید...یا علی:raised_hand:

هیچ پدر سوخته بازیی بالاتر از صداقت و راستگویی نیست.

1 پاسخ آخرین پاسخ
      9
      پاسخ
      • پاسخ به عنوان موضوع
      وارد شوید تا پست بفرستید
      • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
      • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
      • بیشترین رای ها

• درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
      • اولین پست