این سوال رو ببینید
fa842efc-12c2-427f-989e-85d36fc4c66e-image.png
0ad5e566-b06f-4c8a-adbb-f7269ec48a29-image.png
اینجا نکته اینه که اگه تابع تو فرم اصلی خودش باشه (سینوس یا کسینوس) باید a رو همیشه مثبت در نظر بگیریم یا تو این شرایط b و a باید با هم هم علامت باشن؟
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
آقا من ریاضیم در حد متوسطه و پشت کنکوری ام
نمیخوام تایم زیادی بزارم و کلاس آنلاین ثبت نام کنم چون معمولا خیلی طولانی ان و من همچین وقتی ندارم
نظرتون راجع به ویدیو های رایگان آلا چیه ؟
کدوم معلم بهتره ؟
اصلا به درد میخوره یا خیلی کوتاهه ؟
@دوازدهم
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
جزوات ریاضی اقای امینی راد (جامع ۹۷-۹۸)
-
لطفا کسایی که در حال نوشتن جزوات از روی فیلم هستند لطفا زودتر در اینجا اعلام کنند تا من به شما دسترسی پیدا کنم و جزوات رو به صورت پی دی اف در آورده و برای تمام بچه ها به صورت رایگان قرار دهیم
من هم خودم از تیر شروع به نوشتن جزوات تابع میکنم و احتمالا تا اخر شهریور کل فیلم جزوشو مینویسم اگه کسی میتونه کمک کنه در اینجا خبر کنه تا زودتر تمامش کنیم
بچه هایی که نوشتین لطفا زودتر اعلام کنید -
-
سلام دوست عزیز من دارم جزوه صفر تاصد ایشون رو مینویسم تا الان ۱۰ جلسه اول(مبحث تابع )
رو نوشتم امتحانات که تموم بشه دوباره شروع میکنم به دیدن فیلم ها و ایشالا تا اواخر مرداد صفرتاصد ایشون رو تکمیل میکنم و میتونیم در اختیار دوستان گل آلاییم قرار بدیم. -
Hamed_m_80
میشه بزارین ماهم استفاده کنیم -
Hamed_m_80
سلام حامد جان لطفا به پی وی من پی ام بده (توانجمن ) تا. پیگری های لازم رو انجام بدیم