مآجرآهآی من و نهآیی
-
Mbf شیش صفحه از من که هنوز شروع به خوندن نکردم جلوتری
-
دغدغه ذهنی
چرا C آنیون 4 یا کاتیون 4 تشکیل نمیده ؟
اصلا چرا کاتیون تشکیل نمیده اوکت هم نشد مهم نی ؟
چرا Si هم مثل اینه ؟
شما هم از این سوالا هنگام درس خوندم براتون پیش میاد یا فقط من اینطورم؟
81Sobhan
من به همه چی کلا شک دارم -
دغدغه ذهنی
چرا C آنیون 4 یا کاتیون 4 تشکیل نمیده ؟
اصلا چرا کاتیون تشکیل نمیده اوکت هم نشد مهم نی ؟
چرا Si هم مثل اینه ؟
شما هم از این سوالا هنگام درس خوندم براتون پیش میاد یا فقط من اینطورم؟
81Sobhan
اقا خدایی چیکار کردید این واکنشای فصل 2 رو یاد گرفتین یا اون جدول صفحه 47 بود فک کنم کاهندگی اکسندگی بود -
81Sobhan
اقا خدایی چیکار کردید این واکنشای فصل 2 رو یاد گرفتین یا اون جدول صفحه 47 بود فک کنم کاهندگی اکسندگی بودreyhanehbayat من ی رمز گذاشتم واس اون اگه میخای بدم بت
-
reyhanehbayat من ی رمز گذاشتم واس اون اگه میخای بدم بت
Mbf عاره اره بده مرسی نفص
-
81Sobhan
اقا خدایی چیکار کردید این واکنشای فصل 2 رو یاد گرفتین یا اون جدول صفحه 47 بود فک کنم کاهندگی اکسندگی بودreyhanehbayat واکنشها هم کلیپای اقای صنیعی ببین خوب یاد میگیری
-
reyhanehbayat واکنشها هم کلیپای اقای صنیعی ببین خوب یاد میگیری
Mbf مرررسی عزیزم
-
81Sobhan
اقا خدایی چیکار کردید این واکنشای فصل 2 رو یاد گرفتین یا اون جدول صفحه 47 بود فک کنم کاهندگی اکسندگی بودreyhanehbayat مگه بجز واکنش استخراج آلومینیم واکنش دیگه ای هم واسه حفظ کردن داره؟
-
reyhanehbayat مگه بجز واکنش استخراج آلومینیم واکنش دیگه ای هم واسه حفظ کردن داره؟
حبه انگور_ منظورم برقکافت ها اس و واکنش های زنگ زدگی و...
-
حبه انگور_ منظورم برقکافت ها اس و واکنش های زنگ زدگی و...
reyhanehbayat اها
فک کردم واکنش های که واسه تمرین رو داده منظورت هست!!!اونایی که مثلا گفته اکسایشو کاهش رو مشخص کنین!!! -
reyhanehbayat اها
فک کردم واکنش های که واسه تمرین رو داده منظورت هست!!!اونایی که مثلا گفته اکسایشو کاهش رو مشخص کنین!!!حبه انگور_
نههه خوو مثلا نگا واس زنگ زدگی باید واکنش هاشو حفظ بود
یا مثلا برقکافتاینا رو من بلد نیسممم اصنن
شاید برا شما راحت باشع خا نمیدونم:( -
Mbf عاره اره بده مرسی نفص
reyhanehbayat ببین از بالا به پایینه خب؟
اول از همه چیز طلا باارزشه بعد چون توش حرف ط داره بعدیش میشه پلاتین بعد به خاطر نونش بعدیش میشه نقره بعد اینو یادت باشه که نقره و مس هردوشون بدلیجالت دارن پس بعد از نقره مسه
هیدروژن ک مرزه یادت باشه
میخایم یک قلعه (قلع sn)بسازیم تو دیوارش برای محکم کاری به ترتیب آهن و روی میریزیم.بعد میگه منم (Mn) میام میبینیم نیومد میگیم الو مگه نگفتی میام
امیدوارم ب دردت بخوره -
حبه انگور_
شاید برا شما راحت باشع خا نمیدونم:(reyhanehbayat منم نمیدونم واسم راحته یا نه اخه هنو شروع به خوندنش نکردم فقط داارم ورق میزنم ببینم سطح مطالب چطوری هست
-
reyhanehbayat ببین از بالا به پایینه خب؟
اول از همه چیز طلا باارزشه بعد چون توش حرف ط داره بعدیش میشه پلاتین بعد به خاطر نونش بعدیش میشه نقره بعد اینو یادت باشه که نقره و مس هردوشون بدلیجالت دارن پس بعد از نقره مسه
هیدروژن ک مرزه یادت باشه
میخایم یک قلعه (قلع sn)بسازیم تو دیوارش برای محکم کاری به ترتیب آهن و روی میریزیم.بعد میگه منم (Mn) میام میبینیم نیومد میگیم الو مگه نگفتی میام
امیدوارم ب دردت بخورهMbf
شت
مرسی عزیزدلم -
Mbf
شت
مرسی عزیزدلمreyhanehbayat خوبه؟
-
reyhanehbayat منم نمیدونم واسم راحته یا نه اخه هنو شروع به خوندنش نکردم فقط داارم ورق میزنم ببینم سطح مطالب چطوری هست
حبه انگور_ توام هیچی نخوندی
ی ذره امیدوار شدم -
reyhanehbayat خوبه؟
Mbf عاره مرسی مرسی لطف کردی ابجی
چقد خوندی؟! -
حبه انگور_
شاید برا شما راحت باشع خا نمیدونم:(reyhanehbayat من یه راه دارم که ساده باشه براتون ولی نمیدونم چجوری توضیح بدم وگرنه خیلی راه خوبیه
-
reyhanehbayat من یه راه دارم که ساده باشه براتون ولی نمیدونم چجوری توضیح بدم وگرنه خیلی راه خوبیه
@nafas-m واس واکنشا یا اون جدول؟
-
Mbf عاره مرسی مرسی لطف کردی ابجی
چقد خوندی؟!reyhanehbayat صفحه شیشم