مآجرآهآی من و نهآیی
-
MahdiNOVE در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
اراذل برید سر کتاباتون فردا امتحانه .....
(خودم هیچی نخوندم هنوز
)
لطفا احترام خودتون رو حفظ کنین
-
MahdiNOVE در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
@Kosar-Kelyabi
بیا برو باو کی با تو بود همچیو به خودش میگیره
منشن کردن برای همچین روزی هست
-
Mbf اگر صوت پس از بازتاب با یک تاخیر زمانی به گوش شنونده برسد که صوت اولیه رو مستقیما میشنود به چنین بازتابی پژواک میگویند
الان متوجه شدین ؟
-
81Sobhan من فک کردم ی سال تجدید اوردی
-
-
@Kosar-Kelyabi
والاع
-
-
81Sobhan
خب 79 نداریم که ت دوازدهم
-
بچه ها یه سوال صفحه ۴۹ تمرین۲_۸ اونجا که باید فرمول شتاب گرانش رو در سطح زمین زمین بدست بیاریم مخرج شعاع زمین به توان دو هست ...
پس چرا تو تمرینای اخر فصل سوال ۲۰ وقتی قسمت الف خواسته شتاب گرانشی ناشی از خورشید رو در سطح زمین بدست بیاریم مخرج رو فاصله خورشید تا زمین میزاریم ؟؟؟ مگه نباید شعاع زمین مخرج باشه ( طبق فرمول ) ؟؟ -
بچه ها یه سوال صفحه ۴۹ تمرین۲_۸ اونجا که باید فرمول شتاب گرانش رو در سطح زمین زمین بدست بیاریم مخرج شعاع زمین به توان دو هست ...
پس چرا تو تمرینای اخر فصل سوال ۲۰ وقتی قسمت الف خواسته شتاب گرانشی ناشی از خورشید رو در سطح زمین بدست بیاریم مخرج رو فاصله خورشید تا زمین میزاریم ؟؟؟ مگه نباید شعاع زمین مخرج باشه ( طبق فرمول ) ؟؟@Kosar-Kelyabi در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
پس چرا تو تمرینای اخر فصل سوال ۲۰ وقتی قسمت الف خواسته شتاب گرانشی ناشی از خورشید رو در سطح زمین بدست بیاریم مخرج رو فاصله خورشید تا زمین میزاریم ؟؟؟ مگه نباید شعاع زمین مخرج باشه ( طبق فرمول ) ؟؟@immortally ببخشید باز منشنتون میکنم میشه این تناقض رو برای من توضیح بدین ؟