مآجرآهآی من و نهآیی
-
@Amin-th کدوم؟
-
الان میشه یکی درست بگه نکته ی این سوال چیه -
reyhanehbayat چه سخت گف پس!
احساس میکنم لقمه چرخوندهحبه انگور_
رشتش ریاضیه کلا اینا واسش مث اب خوردنه شاید اصن الان از سوال کردن ما از این مبحث خندش میگیرع
البتع ت همه درسا اینطورهما زبونشو نمیفهمیم
-
-
وقتی بهتون نموداری میده ، شما میتونید هم با کسینوس یا هم با سینویس برید ، و یکی جواب درست پیدا کنید فقط یکی با سینویس یکی کسینوس ، برا همین همیشه خود سوال میگه این واموندا سینوسه یا کسیونه
جای بحث نداره ک
-
رفقا مشکل چیست؟
-
الان میشه یکی درست بگه نکته ی این سوال چیهدریا دریایی در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
الان میشه یکی درست بگه نکته ی این سوال چیه@immortally الف
-
دریا دریایی وقتی میگم میشه ینی میشه
من یه عالمه تست زدم با همین نکته
هیچ جاهم نلنگیده@immortally ابرفض اقامون جوش اورد خونسردی خود را حفظ کنید
-
وقتی بهتون نموداری میده ، شما میتونید هم با کسینوس یا هم با سینویس برید ، و یکی جواب درست پیدا کنید فقط یکی با سینویس یکی کسینوس ، برا همین همیشه خود سوال میگه این واموندا سینوسه یا کسیونه
جای بحث نداره ک
@S-husseini ن ی سری مواقع نمیده ت سوال باید خودت تشخیص بدی سینوسی باید بنویسی یا کسینوسی
-
اقا میشه بگید سوال چیه اصلا
-
AMH
در سنگر خود قایم شید
-
@S-husseini ن ی سری مواقع نمیده ت سوال باید خودت تشخیص بدی سینوسی باید بنویسی یا کسینوسی
reyhanehbayat شما میتونید هر دو جور برید ، تشخیص با خود فرد هست ، که این الان کسینوس رلحت تره یا سینوس
-
الان میشه یکی درست بگه نکته ی این سوال چیهدریا دریایی در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
الان میشه یکی درست بگه نکته ی این سوال چیهبه سان خورشید الف سینوسه یا کسینوس؟!!؟
-
@S-husseini سینوس را چگونه از کسینوس تشخیص دهیم
دریا دریایی در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
@S-husseini سینوس را چگونه از کسینوس تشخیص دهیم
سوال اینه به سان خورشید
-
reyhanehbayat شما میتونید هر دو جور برید ، تشخیص با خود فرد هست ، که این الان کسینوس رلحت تره یا سینوس
@S-husseini
ب نظر من حرف شما غلطه نمیشه واس یه نمودار هم سینوسی نوشت هم کسینوسی:/
-
دوستان اگر جابه جایی نمودار تا یه حدی مربوط به یه ضابطه اس
-
الان میشه یکی درست بگه نکته ی این سوال چیهدریا دریایی ینی چی نکتش کجاست؟
دوره تناوبو پیدا کنین
بعدش ببینین نمودار محور قرینش کجاس(محور قرینه طولی) اون میشه c
بعدش ببینین از اون نقطه چن تا بالا پایین رفته میشه a برا علامتشم ببینین بعد از محور y بالا رفته یا پایین -
AMH
در سنگر خود قایم شید
reyhanehbayat
چشم بر برم از پشته سنگر بچتم
-
دریا دریایی وقتی میگم میشه ینی میشه
من یه عالمه تست زدم با همین نکته
هیچ جاهم نلنگیده@immortally خوب قرمزه نگاه نه مینیممش نه ماکزیممش رو ایکس نیست خو
-
@S-husseini
ب نظر من حرف شما غلطه نمیشه واس یه نمودار هم سینوسی نوشت هم کسینوسی:/
reyhanehbayat ببخشید شما واسه کسینوس هم بنویس سینوس (ایکس بعلاوه ی پی چهارم) هیچ فرقی نداره اصلا