مآجرآهآی من و نهآیی
-
81Sobhan
یا امام زمان چقدر گرون
من قبلنا یکی خریدم الان فقط سالی یه بار رنگشو عوض میکنم خیلی به صرف تره@Kosar-Kelyabi الان دیگ نمیشه چیزی خرید اصلا
-
81Sobhan
یا امام زمان چقدر گرون
من قبلنا یکی خریدم الان فقط سالی یه بار رنگشو عوض میکنم خیلی به صرف تره@Kosar-Kelyabi منم پرینتر دارم ولی کاتریج تموم کردم هنو نیومده واس این بردم بیرون
بعد الانم کاغذ A4 دوباره گرون شده -
@Kosar-Kelyabi الان دیگ نمیشه چیزی خرید اصلا
-
81Sobhan
یا امام زمان چقدر گرون
من قبلنا یکی خریدم الان فقط سالی یه بار رنگشو عوض میکنم خیلی به صرف تره@Kosar-Kelyabi سعی کن زیادم ازش کار نکشی خراب شه الان خیلی گرون شدن
-
@Kosar-Kelyabi منم پرینتر دارم ولی کاتریج تموم کردم هنو نیومده واس این بردم بیرون
بعد الانم کاغذ A4 دوباره گرون شده -
81Sobhan
همیشه ی بسته ۱۰۰ ۲۰۰ تایی برگه بخر داشته باشی بعد اینجوری که بخری قیمتشم مناسب تره@Kosar-Kelyabi در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
81Sobhan
همیشه ی بسته ۱۰۰ ۲۰۰ تایی برگه بخر داشته باشی بعد اینجوری که بخری قیمتشم مناسب ترهمنم 3 سال پیش خریدم هنو تموم نشده
-
81Sobhan
همیشه ی بسته ۱۰۰ ۲۰۰ تایی برگه بخر داشته باشی بعد اینجوری که بخری قیمتشم مناسب تره@Kosar-Kelyabi مگه شما تکی میخرید ؟
پارسال دو بسته 200 تایی خریدم دیگه آخراشه این سه روزه میگم ی بسته بخرم یادم میره -
@Kosar-Kelyabi در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
81Sobhan
همیشه ی بسته ۱۰۰ ۲۰۰ تایی برگه بخر داشته باشی بعد اینجوری که بخری قیمتشم مناسب ترهمنم 3 سال پیش خریدم هنو تموم نشده
@nazi-salehi الان اونا دیگه احیانا پوسیده نشدن ؟
-
@Kosar-Kelyabi مگه شما تکی میخرید ؟
پارسال دو بسته 200 تایی خریدم دیگه آخراشه این سه روزه میگم ی بسته بخرم یادم میره -
81Sobhan در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
@Kosar-Kelyabi مگه شما تکی میخرید ؟
پارسال دو بسته 200 تایی خریدم دیگه آخراشه این سه روزه میگم ی بسته بخرم یادم میرهن دیگه میگم یعنی اونجوری خوبه
@Kosar-Kelyabi اوکی
-
81Sobhan نه والا تازه یک چهارمش مونده
آخه من برگه پاپکو و دفتر هم استفاده میکنم
همش از a4 استفاده نمیکنم -
من جدی جدی
فعلا.. -
81Sobhan نه والا تازه یک چهارمش مونده
آخه من برگه پاپکو و دفتر هم استفاده میکنم
همش از a4 استفاده نمیکنم@nazi-salehi اها اوکی گرفتم چی شد من کلا خیلی کم برا نوشتن A4 استفاده میکنم
پرینتر زیاد میبره امسال پایان نامه پرینت گرفتم خیلی کاغذ مصرف شد -
من جدی جدی
فعلا..@nazi-salehi اوکی منم جدی جدی بای
-
سلام دوستان .
یه سوال شرایط تک ماده چی هستش میشه یکم توضیح بدید ؟ (خواهشا فقط نگید گوگل کن)
MahdiNOVE در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
سلام دوستان .
هیچی :|
میگفتن یکی دو تا امتحان رو غیبت کنی تک ماده میزنن پاس شی دیپلم بگیری
چند تا از دوستای من همه درسا رو غیبت کردن خرداد ماه :||
الان هم شاد و خوشحال پشت کنکور نشستن میخوان شهریور امسال امتحان بدن. خرداد سال قبل کجا، شهریور امسال کجا! -
سلام دوستان .
هیچی :|
میگفتن یکی دو تا امتحان رو غیبت کنی تک ماده میزنن پاس شی دیپلم بگیری
چند تا از دوستای من همه درسا رو غیبت کردن خرداد ماه :||
الان هم شاد و خوشحال پشت کنکور نشستن میخوان شهریور امسال امتحان بدن. خرداد سال قبل کجا، شهریور امسال کجا! -
اها بعد فقط در صورت غیبت میتونی از تک ماده استفاده کنی برا بیشتر کردن نمره نمیتونی استفاده کنی ؟
-
اها بعد فقط در صورت غیبت میتونی از تک ماده استفاده کنی برا بیشتر کردن نمره نمیتونی استفاده کنی ؟