دوست درسی
-
@Kosar-Kelyabi فک نکنم با یکی دوماه خوندن بتونم به هدفم برسم
و اینکه خیلی با آسون بودن سوالا به خودم انگیزه دادم ولی مهم رقیبان نه سوالا
هرچند من واسه کنکور99میخونم اما بیشتر رو1400تمرکز میکنم.
-
maryam_a
الان فکر کردن به ۱۴۰۰ خیلی اشتباهه شما کنکور رو بده خدارو چه دیدی اومدی و قبول شدی بعدن راجع به ۱۴۰۰ فکر کن بخدا پشت کنکور مونده خیلی سخت تر از چیزیه که فکر میکنی@Kosar-Kelyabi بله راست میگید بنظر منم کنکورتو بده ایشالله ک همین امسال قبول میشی
-
maryam_a
الان فکر کردن به ۱۴۰۰ خیلی اشتباهه شما کنکور رو بده خدارو چه دیدی اومدی و قبول شدی بعدن راجع به ۱۴۰۰ فکر کن بخدا پشت کنکور مونده خیلی سخت تر از چیزیه که فکر میکنی -
سلام... من آخرای سال دوادهمم رو میگذرونم بدون اینکه برای کنکور تلاشی کرده باشم. خیلی سعی کردم بخونم اما یه روز درس میخوندم وچندهفته هم با استرسش روزامو میگذروندم. از خیلیا مشاوره گرفتم اما هیچکدومشون حرفاشون به درد من نمی خورد تا اینکه یکی یه پیشنهاد بهم داد که با دوست درس بخونم از پیشنهادش خوشم اومد شاید اگه یه دوست باشه که باهم درس بخونیم بتونیم باعث پیشرفت هم بشیم. میخوام واسه کنکور1400بخونم و بیخیال99 شدم توی مدرسه عادی درس خوندم و رشتمم تجربیه, سطح درسیمم تقریبا صفره اگه کسی هس که مثل من باشه و پایه این موضوع باشه بگه
maryam_a
به قول یه دبیری وقتی یه نفر کنکور امسال تموم نشده به فکر کنکور سال دیگست یاد بچگیام میفتم که وقتی وسط بازی میفهمیدم که دارم میبازم بازی رو تموم میکردم و ادامه نمیدادم. اما یادتون باشه اگه از الان نا امید بشید و برا 1400 بخونید مطمئن باشید دیگه جر زدن رو یاد گرفتید و شاید سال دیگه تصمیم بگیرید 1401 کنکور بدید. -
maryam_a
به قول یه دبیری وقتی یه نفر کنکور امسال تموم نشده به فکر کنکور سال دیگست یاد بچگیام میفتم که وقتی وسط بازی میفهمیدم که دارم میبازم بازی رو تموم میکردم و ادامه نمیدادم. اما یادتون باشه اگه از الان نا امید بشید و برا 1400 بخونید مطمئن باشید دیگه جر زدن رو یاد گرفتید و شاید سال دیگه تصمیم بگیرید 1401 کنکور بدید. -
سلام... من آخرای سال دوادهمم رو میگذرونم بدون اینکه برای کنکور تلاشی کرده باشم. خیلی سعی کردم بخونم اما یه روز درس میخوندم وچندهفته هم با استرسش روزامو میگذروندم. از خیلیا مشاوره گرفتم اما هیچکدومشون حرفاشون به درد من نمی خورد تا اینکه یکی یه پیشنهاد بهم داد که با دوست درس بخونم از پیشنهادش خوشم اومد شاید اگه یه دوست باشه که باهم درس بخونیم بتونیم باعث پیشرفت هم بشیم. میخوام واسه کنکور1400بخونم و بیخیال99 شدم توی مدرسه عادی درس خوندم و رشتمم تجربیه, سطح درسیمم تقریبا صفره اگه کسی هس که مثل من باشه و پایه این موضوع باشه بگه
-
maryam_a
به قول یه دبیری وقتی یه نفر کنکور امسال تموم نشده به فکر کنکور سال دیگست یاد بچگیام میفتم که وقتی وسط بازی میفهمیدم که دارم میبازم بازی رو تموم میکردم و ادامه نمیدادم. اما یادتون باشه اگه از الان نا امید بشید و برا 1400 بخونید مطمئن باشید دیگه جر زدن رو یاد گرفتید و شاید سال دیگه تصمیم بگیرید 1401 کنکور بدید.maryam_a
به قول یه دبیری وقتی یه نفر کنکور امسال تموم نشده به فکر کنکور سال دیگست یاد بچگیام میفتم که وقتی وسط بازی میفهمیدم که دارم میبازم بازی رو تموم میکردم و ادامه نمیدادم. اما یادتون باشه اگه از الان نا امید بشید و برا 1400 بخونید مطمئن باشید دیگه جر زدن رو یاد گرفتید و شاید سال دیگه تصمیم بگیرید 1401 کنکور بدید.شدیدااا باهاتون موافقم
-
maryam_a ب عنوان کسی ک ی بار بی خیال کنکور سال اولش شده شدیدااا و از صمیم قلب ازتون ی درخواست دوستانه دارم ک لطفا بی خیال کنکور 99 نشید
-
my name من یهو به خودم اومدم و دلم میخاد امسال قبول شم اما با شناختی ک از سطح درسیم دارم میدونم خیلی خیلی سخته بیخیال نشدم تلاشمو میکنم ولی شانسمو فقط یه درصد میبینم.
-
maryam_a سلام راستش منم دنبال یکی بودم باهاش درس بخونم ........ الان که این پیامو دیدم خیلی خوش حال شدم .چون وضعمون مثل همه........ .نمی دونم کسیو پیدا کردی یا نه که بیاد باهات .ولی من حاضرم با هم درس بخونیم ... .