پریشونی
-
سلام:person_raising_hand_light_skin_tone:
بچه ها یه سوال
شما هم رفتارتون عوض شده ؟خیلی سریع به کوچکترین اتفاق ها واکنش می دین؟ یا فقط من فکر می کنم کسی منو درک نمی کنه؟
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا انسانیا تجربیا ریاضیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
بچه ها یه سوال
شما هم رفتارتون عوض شده ؟خیلی سریع به کوچکترین اتفاق ها واکنش می دین؟ یا فقط من فکر می کنم کسی منو درک نمی کنه؟
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا انسانیا تجربیا ریاضیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@گرفتار-دنیا در پریشونی گفته است:
بچه ها یه سوال
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا انسانیا تجربیا ریاضیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلامیشه نظرتون رو بگین؟
-
بچه ها یه سوال
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا انسانیا تجربیا ریاضیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@گرفتار-دنیا منم اینجوریم
-
اره منم اینطور شدم
به خاطر اینه که یه مدت خونه موندیم و به جز خانوادمون کس دیگه ای رو ندیدیم
من که خیلی بی اعصاب شدم -
بچه ها یه سوال
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا انسانیا تجربیا ریاضیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@گرفتار-دنیا
طبیعیه عزیز ، اثرات قرنطینه است 😂 نگران نباش -
آره این اخلاقا میاد سراغمون
ولی سعی کن فکرای مثبت کنی و همون لحظه خودتو آروم کنی
اگه وقتشو داری از کتابهای شکرگذاری بخون دیدت رو نسبت ب همه چی عوض میکنه -
بچه ها یه سوال
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا انسانیا تجربیا ریاضیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@گرفتار-دنیا سلام عزیزم
درس خوندن برا کنکور خواه یا نا خواه روحیه آدم رو میاره پایین پس تا حدودی طبیعیه
ولی ی تفریح خوب یا ی کم حرف زدن با خونواده میتونه کمکتون کنه ک این دوران رو با کمترین چالش ممکن با موفقیت و رسیدن ب هدفتون سپری کنید :)
موفق باشین -
اره منم اینطور شدم
به خاطر اینه که یه مدت خونه موندیم و به جز خانوادمون کس دیگه ای رو ندیدیم
من که خیلی بی اعصاب شدم -
@گرفتار-دنیا
طبیعیه عزیز ، اثرات قرنطینه است 😂 نگران نباش