صفاق
-
سلام بچه ها. کسی میدونه جنس صفاق چیه؟
ممنون میشم بگید -
Virus مهدی
مگه لایه بیرونی بخشی از صفاق رو نمیسازه
خب پس هرچیزی تو لایه بیرونی دیده میشه تو صفاق هم هس
لایه بیرونی شامل بافت پیوندی سست و رگ های خونی هس
و ب تبع رگ خونی ما بافت پیوندی و بافت پوششی و بافت ماهیچه ای صاف داریم
نمیدونم نظرت چیه؟ -
Virus مهدی
مگه لایه بیرونی بخشی از صفاق رو نمیسازه
خب پس هرچیزی تو لایه بیرونی دیده میشه تو صفاق هم هس
لایه بیرونی شامل بافت پیوندی سست و رگ های خونی هس
و ب تبع رگ خونی ما بافت پیوندی و بافت پوششی و بافت ماهیچه ای صاف داریم
نمیدونم نظرت چیه؟@MryM-Shahidpour اره ایول باهات موافقم باید اینا هم باشن توش حتما واسه همینه اصن بهش خوناب هم میگن
King of Biology ببخشید من بر اساس متن نظام قدیم گفتم " لایه پیوندی خارجی در حفره شکمی بخشی از پرده صفاق رو تشکیل میده
درواقع میشه گفت بیشتر از بافت پیوندی تشکیل شده ولی همونطور ک @MryM-Shahidpour عزیز گفت سایر بافت هارم داره
-
@MryM-Shahidpour اره ایول باهات موافقم باید اینا هم باشن توش حتما واسه همینه اصن بهش خوناب هم میگن
King of Biology ببخشید من بر اساس متن نظام قدیم گفتم " لایه پیوندی خارجی در حفره شکمی بخشی از پرده صفاق رو تشکیل میده
درواقع میشه گفت بیشتر از بافت پیوندی تشکیل شده ولی همونطور ک @MryM-Shahidpour عزیز گفت سایر بافت هارم داره
Virus اره ب جز بافت عصبی
هر سه بافت دیگه تو تمام لایه ها دیده میشه -
@MryM-Shahidpour اره ایول باهات موافقم باید اینا هم باشن توش حتما واسه همینه اصن بهش خوناب هم میگن
بهش میگن خوناب
چ جالب نمیدونستم -
Virus اهان ممنونم
-
Virus اهان ممنونم