مشکل در دروس محاسباتی
-
سلام خیلی ممنون از مجموعه قوی الا. یک سوالی داشتم ممنون میشم جواب بدین من یازدهم تجربی هستم وتوی مفاهیم اولیه دروس محاسباتی مشکلی ندارم اما موقع درسنامه خوندن یا تست زدن بعضی جاها به مشکل میخورم واصلا درک نمیکنم چی میگه همین باعث شده دیگه کلا اعتماد به نفسم از بین بره وحتی دیگه زیست وشیمی هم نخونم بعضی ها میگن فقط تمرین وتمرین ولی وقتی من اون موضوع رو درک نکردم چجوری تمرین کنم .احساس میکنم خنگم وهوش ریاضی ندارم ممنون میشم کمکم کنید
-
ی مثال میزنم
فرض کن تو خونه ی نفر مریضه مثلا سرما خورده. بقیه اعضای خونواده چی کار میکنن ؟!
بهش رسیدگی میکنن
حالا ک ریاضی فیزیکت ضعیفه کاری ک باید بکنی ابنه ک بهشون رسیدگی کنی ن اینکه ولشون کنی
ب حجم مطالب اصلاا نگاه نکن
با توجه ب الویت های خودت از یکی از پایه ها شروع کن و بخون اگ خیلی ضعیفی لز صفر تا صد های الا استفاده کن و تست بزن
ی تجربه دیگ بگم ؟!
من سال دهم ب معنی واقعی کلمه عاااااشق ریاضی بودم و ریاضیم هم خوب بود سال 11 ام یهو افت شدید کردم و از ریاضی میترسیدم!!! (هیچ وقتم نفهمیدم چرا) ب حدی شده بود ک حای نمیتونستم جرئت کنم صورت سوال رو بخونم چ برسه ب اینکه بخوام حلش کنم !!! قشنگ یادمه سوالو ک میخوندم سذم گیج میرفت ضربان قلبم زیاد نیشد دستام میلرزید بدن یخ میکرد چشام سیاهی میرفت و..
این بعد ی مدت در مورد هر سوال محاسباتی شد!! همین باعث شد کلا اجتناب کنم از ریاضی فیزیک و محاسبات شیمی نتیجه اش این شد ک کمترین درصدم تو کنکور شد ریاضی فیزیک!!
امسال ب خودم گفتم آخرش ک چی ی بار کتاب تستو برداشتم و حل کردم گفتم غلط شد صحیح شد بلد نبودم مهم نیس میخوام فقط تست بزنم. ی چن وقتی همچنان همون لرزش و سرد شدن اومد سراغم بعد ی ماه دیگ اوم احساس فقط مثلا سر سوالهای سخت حس میشد ن هنه سوالا...
اینو گفتم ک بگم ی کتاب تست بردار (البتع قبلش اگ خیلی تو ریاضی فیزیک ضعیفی فیلم ببین) و شروع کن تست بزن هر تستی ک میزتی بلافاصله برو جوابش رو از رو پاسخ نامه ببین (بعش میگن تست آموزشی) اصلا هم برات زمان مهم نباشه فقط ترست بریزه ک لا اقل سوالای آسون و متوسط رو از دست ندی...(فرض رو رو این گذاشتم ک شما هم مث من از ریاضی فیزیک میترسین ) -
سلام خیلی ممنون از مجموعه قوی الا. یک سوالی داشتم ممنون میشم جواب بدین من یازدهم تجربی هستم وتوی مفاهیم اولیه دروس محاسباتی مشکلی ندارم اما موقع درسنامه خوندن یا تست زدن بعضی جاها به مشکل میخورم واصلا درک نمیکنم چی میگه همین باعث شده دیگه کلا اعتماد به نفسم از بین بره وحتی دیگه زیست وشیمی هم نخونم بعضی ها میگن فقط تمرین وتمرین ولی وقتی من اون موضوع رو درک نکردم چجوری تمرین کنم .احساس میکنم خنگم وهوش ریاضی ندارم ممنون میشم کمکم کنید
Amir Bagheri سلام دوست عزیز شما اول از همه نباید به خودتون تلقین کنین که خنگین یا هوش ریاضی ندارین ، اولا که همه توانایی و هوش رو دارن حالا بستگی داره چطور ازش استفاده کنن شما فقط کافیه تمرین کنین چون با تمرینه که مشکلتون حل میشه منم تقریبا مثل شما بودم ینی با اینکه همیشه نمراتم تو مدرسه ۲۰ بوده ولی تو زدن تستای فیزیک تو ازمونام ضعف داشتم و این خیلی حالمو بد میکرد چون درسای تخصصیم همیشه بالا بود ولی فیزیکم زیر ۲۰ درصد بود منم خیلی نا امید شدم و خیلی اذیت شدم سر این موضوع ولی به خودم اومدم و درستش کردم شمام هرکاری میتونی بکن که از این تفکر دست بکشی و به خودت ایمان بیاری نباید از همین الان خودتو ببازی چون ما هنوز ۳ ماه رو وقت داریم که رو ضعفمامون حسابی کار کنیم و به قوت تبدیلشون کنیم
-
ی مثال میزنم
فرض کن تو خونه ی نفر مریضه مثلا سرما خورده. بقیه اعضای خونواده چی کار میکنن ؟!
بهش رسیدگی میکنن
حالا ک ریاضی فیزیکت ضعیفه کاری ک باید بکنی ابنه ک بهشون رسیدگی کنی ن اینکه ولشون کنی
ب حجم مطالب اصلاا نگاه نکن
با توجه ب الویت های خودت از یکی از پایه ها شروع کن و بخون اگ خیلی ضعیفی لز صفر تا صد های الا استفاده کن و تست بزن
ی تجربه دیگ بگم ؟!
من سال دهم ب معنی واقعی کلمه عاااااشق ریاضی بودم و ریاضیم هم خوب بود سال 11 ام یهو افت شدید کردم و از ریاضی میترسیدم!!! (هیچ وقتم نفهمیدم چرا) ب حدی شده بود ک حای نمیتونستم جرئت کنم صورت سوال رو بخونم چ برسه ب اینکه بخوام حلش کنم !!! قشنگ یادمه سوالو ک میخوندم سذم گیج میرفت ضربان قلبم زیاد نیشد دستام میلرزید بدن یخ میکرد چشام سیاهی میرفت و..
این بعد ی مدت در مورد هر سوال محاسباتی شد!! همین باعث شد کلا اجتناب کنم از ریاضی فیزیک و محاسبات شیمی نتیجه اش این شد ک کمترین درصدم تو کنکور شد ریاضی فیزیک!!
امسال ب خودم گفتم آخرش ک چی ی بار کتاب تستو برداشتم و حل کردم گفتم غلط شد صحیح شد بلد نبودم مهم نیس میخوام فقط تست بزنم. ی چن وقتی همچنان همون لرزش و سرد شدن اومد سراغم بعد ی ماه دیگ اوم احساس فقط مثلا سر سوالهای سخت حس میشد ن هنه سوالا...
اینو گفتم ک بگم ی کتاب تست بردار (البتع قبلش اگ خیلی تو ریاضی فیزیک ضعیفی فیلم ببین) و شروع کن تست بزن هر تستی ک میزتی بلافاصله برو جوابش رو از رو پاسخ نامه ببین (بعش میگن تست آموزشی) اصلا هم برات زمان مهم نباشه فقط ترست بریزه ک لا اقل سوالای آسون و متوسط رو از دست ندی...(فرض رو رو این گذاشتم ک شما هم مث من از ریاضی فیزیک میترسین )my name
Amir Bagheri این متنی هس ک چن ماه پیش برا یکی از دوستانم نوشتم گفتم شاید برا شما هم مفید باشه...
من خودم این تجربه رو داشتم
موضوع کم بودن هوش نیس
موضوع کم بودن مهارته
مهارت هم فقط با تست زدن حاصل میشه
من ب خاطر ترسی ک داشتم تست های محتسباتی رو ول کردم و نتیجه خیییلی بدی تو کنکور گرفتم
این کار من مث کسی بود ک از ترس اینکه نکنه زمین بخوره تو کل زندگیش فقط میشینه و هیچ وقت پا نمیشه ک راه بره !!!
ولی وقتی راه بره ی 3 چار بار زمین بخوره دفعه بعدی یاد میگیره راه بره....
اگ پایه تون ضعیفه از فیلم های الا استفاده کنید و بعدش تست تستن تست تست
حتی اگ همش رو غلط زدین
با تست آموزشی شروع کنید کم کم غلط هاتون کم میشه ترستون میریزه بعد شروع کنید تست زماندار بزنید...
موفق باشین -
-
فقط تست و تمرینوتکرار...همین
Amir Bagheri -
سلام دوست عزیز. اگه تست بزنی میفهمی که خیلی از تستا اساسا مثل همن و تست زدن زیاد باعث میشه با تیپ تستای مختلف آشنا بشی و سر جلسه آزمون گیج نشی. خیلی نگران نباش و تلاش کن. منم دقیقا شرایط تورو داشتم و درصد ریاضیم 20 تا 30 بود. ولی تستا رو که زدم و بررسی کردم و باروش حل تستا آشنا شدم، درصدم حتی به 100 هم رسید. پس نگران نباش ولی حسابی تلاش کن. پیشنهاد میکنم هر روز ولی هر چه قدر که میتونی تست ریاضی بزنی. این برای من خیلی جواب داد. موفق باشی