ضداسیدها
-
-
-
سلام
ببینید جوش شیرین خودش ب تنهایی ی نوع ضد اسید هست ک حالا علاوه بر اینکه خودش ب تنهایی ضد اسیده بعضی وقت ها ب همراه مکمل هایی مصرف میشه ک خاصیت هایی رو اضافه بر ضد اسید بودن بهش اضافه میکنه یا همون خاصیت ضد اسیدی رو تقویتش میکنه... -
سلام
ببینید جوش شیرین خودش ب تنهایی ی نوع ضد اسید هست ک حالا علاوه بر اینکه خودش ب تنهایی ضد اسیده بعضی وقت ها ب همراه مکمل هایی مصرف میشه ک خاصیت هایی رو اضافه بر ضد اسید بودن بهش اضافه میکنه یا همون خاصیت ضد اسیدی رو تقویتش میکنه... -
دوستان لطفا یکم توضیح بدید درباره این جدول که صفحه۳۲ شیمی۳ هست..
من نمیفهمم اصن چیه الان جوش شیرین تو ستون ۱هم هست تو ستون ۲هم
اصن کلا چیه این جدول من فقط معلممون گفت مهمه کنارش زدم مهم ولی یادم نی چیهmaryam111 آلومینیوم هیدروکسید هم ضد اسیدی هس ک همراه با مکمل هایی استفاده میشه مث جوش شیرین یا منیزیم هیدروکسید
.
ک این مکمل ها همون طور ک گفتم ی سری ویژگی ها ب ضد اسید ما اضافه میکنه ک توضیحش خارج کتابه و ی کم مربوط ب زیست شناسی و... میشه یا خاصیت ضد اسیدی رو زیاد میکنه... -
maryam111 آلومینیوم هیدروکسید هم ضد اسیدی هس ک همراه با مکمل هایی استفاده میشه مث جوش شیرین یا منیزیم هیدروکسید
.
ک این مکمل ها همون طور ک گفتم ی سری ویژگی ها ب ضد اسید ما اضافه میکنه ک توضیحش خارج کتابه و ی کم مربوط ب زیست شناسی و... میشه یا خاصیت ضد اسیدی رو زیاد میکنه...