مرور
-
-
Chiman Moradi یعنی تو این زمان که ۷۴ روز مونده به کنکور
مفیده برای فصلای دیگم همچین الگویی رسم کنم؟ -
سلام..اینایی که کشیدی فکر میکنم همون مایند مپ هست (نقشه ذهنی) کاش اینا رو زودتر میکشیدی که الان بدردت میخورد البته الانم دیر نیست یعنی اگر کشیدنش خیلی وقتت رو نمیگیره حتما ازش استفاده کن من پارسال دوره کلاسش رو رفتم تاحدودی موثر هم بود
فقط یه مقدار تمیز تر بکش😅و تو کاغذ A4 که خط دار نباشه چون کاغذ خط دار به ذهنت جهت میده
در کل روش خوبیه و خیلیا هم تاییدش کردن اگر میبینی مغزت باهاش راحته و میپذیرتش حتما استفاده کن -
سلام..اینایی که کشیدی فکر میکنم همون مایند مپ هست (نقشه ذهنی) کاش اینا رو زودتر میکشیدی که الان بدردت میخورد البته الانم دیر نیست یعنی اگر کشیدنش خیلی وقتت رو نمیگیره حتما ازش استفاده کن من پارسال دوره کلاسش رو رفتم تاحدودی موثر هم بود
فقط یه مقدار تمیز تر بکش😅و تو کاغذ A4 که خط دار نباشه چون کاغذ خط دار به ذهنت جهت میده
در کل روش خوبیه و خیلیا هم تاییدش کردن اگر میبینی مغزت باهاش راحته و میپذیرتش حتما استفاده کنسلام..اینایی که کشیدی فکر میکنم همون مایند مپ هست (نقشه ذهنی) کاش اینا رو زودتر میکشیدی که الان بدردت میخورد البته الانم دیر نیست یعنی اگر کشیدنش خیلی وقتت رو نمیگیره حتما ازش استفاده کن من پارسال دوره کلاسش رو رفتم تاحدودی موثر هم بود
در کل روش خوبیه و خیلیا هم تاییدش کردن اگر میبینی مغزت باهاش راحته و میپذیرتش حتما استفاده کنسلام بله درست میفرمایید مایندمپه
درسته تو کاغد A4 باشه بهتره😊
همین شلختگیش خوبه😁🤣ممنونم از راهنماییتون🤗 -
در کل روش خوبیه و خیلیا هم تاییدش کردن اگر میبینی مغزت باهاش راحته و میپذیرتش حتما استفاده کنسلام بله درست میفرمایید مایندمپه
درسته تو کاغد A4 باشه بهتره😊
همین شلختگیش خوبه😁🤣ممنونم از راهنماییتون🤗Chiman Moradi آره خب بعضیا با شلختگی میفهمن درسو😂
خواهش میکنم موفق باشید🙏