فیلم آموزشی صفر تا 100 ریاضی...
-
-
Bio کدوم استاد تدریس میکنن؟؟فک کنم توشون دوازدهم هم هس؟؟درسته؟فقط 11 و 10 میخوام من...قاطی شده فک کنم اونجا یه جوری...
-
Bio متاسفانه من با استاد صدری ارتباط برقرار نمیکنم
یازدهم رو ایشون تدریس کردن
-
سلام به همه...
کدوم همایش ریاضی دهم و یازدهم رو از صفر تا صد(حد پایه تا پیشرفته)تدریس میکنه و کاملتر و بهتر هست؟؟
لطفا راهنمایی کنید...@Erfan-11 با اقای ثابتی پیش برو
-
@Erfan-11 با اقای ثابتی پیش برو
-
Bio آقای ثابتی بهتره یا امینی راد؟؟
-
@Erfan-11 این دیگه بستگی به تو داره از بخش کنکورشون ببین اون مبحثی رو که میخوای از نظرم
Hesam Mohammadi میخوام بدونم شما با کدوم پیش میرین...
-
Hesam Mohammadi میخوام بدونم شما با کدوم پیش میرین...
-
Bio فیلماشون جدا نیست همش باهمه از دهم تا یازدهم و بعدشم کنکور
-
سلام به همه...
کدوم همایش ریاضی دهم و یازدهم رو از صفر تا صد(حد پایه تا پیشرفته)تدریس میکنه و کاملتر و بهتر هست؟؟
لطفا راهنمایی کنید...@Erfan-11 آلا تو درس ریاضی ضعیف عمل کرده و هیچ کدوم از تدریس های آقایان امینی و ثابتی کامل نیست.(البته من رایگان هارو میگم و راه ابریشم رو در نظر نگرفتم.)
البته بین آقای امینی و ثابتی انتخاب من آقای ثابتیه. خودتون میتونید برید و فیلماشون رو ببینید. -
نمیدونم چرا تا یه هفته پیش فک میکردم آقای صدری همون آقای ثابتی هستن.
دوستان خیلی تعریف میکردن . فهمیدم دارم اشتباه میکنم. خب بیان خیلی خوبی دارن آقای ثابتی و سوالات خوبی کار میکنن
شما همون مبحثی که میخای رو ببین قسمت دوازده رو نبین. آقای امینی راد هم عالی هستن. -
@Erfan-11 آلا تو درس ریاضی ضعیف عمل کرده و هیچ کدوم از تدریس های آقایان امینی و ثابتی کامل نیست.(البته من رایگان هارو میگم و راه ابریشم رو در نظر نگرفتم.)
البته بین آقای امینی و ثابتی انتخاب من آقای ثابتیه. خودتون میتونید برید و فیلماشون رو ببینید.Laynad در فیلم آموزشی صفر تا 100 ریاضی... گفته است:
@Erfan-11 آلا تو درس ریاضی ضعیف عمل کرده و هیچ کدوم از تدریس های آقایان امینی و ثابتی کامل نیست.(البته من رایگان هارو میگم و راه ابریشم رو در نظر نگرفتم.)
البته بین آقای امینی و ثابتی انتخاب من آقای ثابتیه. خودتون میتونید برید و فیلماشون رو ببینید.بچه ها تدریس ریاضی توی قسمت حسابان کامله ...من از اونا استفاده کردم ...البته واسه یازدهمم...دهمو خودم جمع کردم
فقط امارو نداره که اونم خیلی سبز میتونه جبرانش کنه