دریچه های لانه کبوتری
-
-
انقباض ماهیچه قبلی باعث باز شدن پایینی شده که در انقباض قبل بعنوان دریچه بالایی بوده
حالا توی انقباض ماهیچه بالایی دریچه پایینی بسته میشه چون در انقباض ماهیچه قبلی این دریچه باز بوده.
مفهومه؟ -
انقباض ماهیچه قبلی باعث باز شدن پایینی شده که در انقباض قبل بعنوان دریچه بالایی بوده
حالا توی انقباض ماهیچه بالایی دریچه پایینی بسته میشه چون در انقباض ماهیچه قبلی این دریچه باز بوده.
مفهومه؟ -
mehranmirzaei اوووو
چه جالب اصلا اینطوری بهش فکر نکرده بودم.ممنونFaMi
خواهش میکنم -
مفهومه؟mehranmirzaei یکم واضح تر توضیحش میدید؟
-
mehranmirzaei یکم واضح تر توضیحش میدید؟
دریا دریایی
بله
شما 2 تا ماهیچه پشت سرهم رو در نظر بگیرید که یکیش پایینه و دیگری بالای اون قرار داره
ابتدا ماهیچه پایینی منقبض میشه و دریچه بالاییش باز و دریچه پایینیش بسته میشه
در مرحله بعد ماهیچه بالایی منقبض میشه و دریچه پایینی که در مرحله قبل دریچه بالایی بوده بسته میشه
و دریچه بالاتری باز میشه . -
دریا دریایی
بله
شما 2 تا ماهیچه پشت سرهم رو در نظر بگیرید که یکیش پایینه و دیگری بالای اون قرار داره
در مرحله بعد ماهیچه بالایی منقبض میشه و دریچه پایینی که در مرحله قبل دریچه بالایی بوده بسته میشه
و دریچه بالاتری باز میشه .mehranmirzaei اوکی گرفتم ممنون
-
mehranmirzaei اوکی گرفتم ممنون
دریا دریایی خواهش میکنم
-
دریا دریایی
بله
و دریچه بالاتری باز میشه .mehranmirzaei مرسی عجب نکته قشنگی اول متوجه نشدم ولی بعد خودم شکل کشیدم وهمراه با استنباط خودم و توضیحات شما فهمیدم
-
mehranmirzaei مرسی عجب نکته قشنگی اول متوجه نشدم ولی بعد خودم شکل کشیدم وهمراه با استنباط خودم و توضیحات شما فهمیدم
azam shahri
خواهش میکنم