سلام .من پایه دهم البته در همین سال 98 -99 هستم.در کتاب امسال مطالب در رابطه با نوار ECG خیلی محدود گفته شده و اصلا توضیح درستی در رابطه با شکل کتاب نداریم.اقای مقاری با توجه به کتاب سال های گذشته تدریس کردند و من هم همان نکات رو واردکتابم کردم.اما در رابطه با محل صدای اول قلب دچار سردرگمی شدم چراکه محلی که استاد گفتند با اونی که درسنامه گفته متفاوت است و تست ها هم بر همین مبنا در کتاب تست امده و باعث میشه من تست رو غلط بزنم.لطفا بگید کدامش دقیقا محل رو درست بیان کرده.ممنونIMG-20200608-WA0035.jpg IMG-20200608-WA0034.jpg
درست یا نادرست ؟چرا؟ مسئله این است ...
-
mehranmirzaei میشه 3 رو بیشتر توضیح بدین؟
-
mehranmirzaei
5 درسته -
mehranmirzaei
6 هم فکر کنم درست -
mehranmirzaei
پنج و شش هر دو درست -
mehranmirzaei
@تجربیا
در جمله 3 خب هرچه به سمت سرخرگ های بزرگ حرکت کنیم لایه ی ماهیچه ای کمتر و الاستیک بیشتر میشه . -
nafas.m در درست یا نادرست ؟چرا؟ مسئله این است ... گفته است:
mehranmirzaei سومی مگه نگفته هر چه سرخرگ رگ بزرگ تر باشه خب شما دارین میگین به سمت سرخرگ کوچیک میریم
خب دیگه الان برعکسه هرچی به سمت سرخرگ بزرگتر بریم الاستیک بیشتر میشه
-
mehranmirzaei
5- درسته
6 - درسته -
mehranmirzaei 5درسته مثل قوس ائورت
-
mehranmirzaei
5.درسته
6.غلطه چون مویرگهای پیوسته منفذ ندارن -
mehranmirzaei 6.بافت چربی مویرگ های پیوسته داره پس غلطه .
-
mehranmirzaei گزینه 5 درسته مثل قوس آئورت هم گیرنده اکسیژن داره هم گیرنده فشار. 6 غلطه مویرگای بافت چربی پیوسته هستن و منافذ یاخته ای ندارن.
-
mehranmirzaei
پنج درسته
ولی شش نه چون بافت چربی رو میگه و در چربی مویرگ پیوسته هست نه منفذ دار -
mehranmirzaei
@تجربیا 5-درسته:آفرین درست گفتیم مثل قوس آئورت
6-نادرسته :چون مربوط به بافت چربی و بافت چربی مویرگ پیوسته و فاقد منفذ داره. -
mehranmirzaei
@تجربیا
7-بعضی از پروتئین های خوناب توسط بافت پیوندی تولید نمی شوند.
8-افزایش اپی نفرین موجب افزایش حجم ضربه ای قلب می شود. -
mehranmirzaei
8 درسته -
mehranmirzaei 8 غلطه چون باعث فشار خون بالا بره ولی حجم خون که ثابته در این حالت شدت انقباض بطن ها قوی تر میشه پس بیشتر به سرخرگ ها فشار میاد