@تجربیا_دهم_گردش مواد
-
یکی از سوالهای کتابکارم گفته درساختارقلب(دو_چهار) سرخرگ ششی خون(تیره_روشن) راازقلب خارج میکند
طبق تدریس اقای موقاری دوسرخرگ ازقلب منشعب میشه آئورت خون روشن وسرخرگ ششی خون تیره تو این سوال گفته سرخرگ ششی که خون را از قلب خارج میکند چند تاست ؟ خب یه سرخرگ ششی داریم که منشعب میشه میره شش راست با شش چپ من اینو متوجه نشدم ممنون میشم تو ضیح بدین -
یکی از سوالهای کتابکارم گفته درساختارقلب(دو_چهار) سرخرگ ششی خون(تیره_روشن) راازقلب خارج میکند
طبق تدریس اقای موقاری دوسرخرگ ازقلب منشعب میشه آئورت خون روشن وسرخرگ ششی خون تیره تو این سوال گفته سرخرگ ششی که خون را از قلب خارج میکند چند تاست ؟ خب یه سرخرگ ششی داریم که منشعب میشه میره شش راست با شش چپ من اینو متوجه نشدم ممنون میشم تو ضیح بدینAsma ezzedi سلام
فکر میکنم باید دوتا سوال جدا باشن چون اگه دقت کنین فعلی که برای بردن خونه تیره یا روشنم ب کار برده جمع نیست ، نوشته خارج میکند یعنی یه سرخرگ ششی وجود داره . -
Asma ezzedi سلام
فکر میکنم باید دوتا سوال جدا باشن چون اگه دقت کنین فعلی که برای بردن خونه تیره یا روشنم ب کار برده جمع نیست ، نوشته خارج میکند یعنی یه سرخرگ ششی وجود داره .@Miss-joker خیر دوتا سوال جدا نیستن
حتی اگه فعل جمع باشه ببینید گفته سرخرگ ششی خب ما میدونیم یه سرخرگ ششی از قلب خون رو بیرون میکنه که خودش منشعب میشه ومیره شش راست با شش چپ اگه منظورش سرخرگ آئورت و سرخرگ ششی باشه آئورت خون روشن وششی تیره رو خارج میکنه باید از سوال یه گزینه انتخاب بشه ! -
@Miss-joker خیر دوتا سوال جدا نیستن
حتی اگه فعل جمع باشه ببینید گفته سرخرگ ششی خب ما میدونیم یه سرخرگ ششی از قلب خون رو بیرون میکنه که خودش منشعب میشه ومیره شش راست با شش چپ اگه منظورش سرخرگ آئورت و سرخرگ ششی باشه آئورت خون روشن وششی تیره رو خارج میکنه باید از سوال یه گزینه انتخاب بشه !Asma ezzedi پس با این حساب گزینه دومی که میشه تیره چون سرخرگ ششی خون تیره رو از قلب خارج میکنه
و برای اولیم احتمالا باید بشه دو ، چون به گفته خود شما هم در سرخرگ ششی دو انشعاب به وجود میاد که یکی به شش چپ و دیگری به شش راست میره . ممکنه اینارو درنظر گرفته باشه -
Asma ezzedi پس با این حساب گزینه دومی که میشه تیره چون سرخرگ ششی خون تیره رو از قلب خارج میکنه
و برای اولیم احتمالا باید بشه دو ، چون به گفته خود شما هم در سرخرگ ششی دو انشعاب به وجود میاد که یکی به شش چپ و دیگری به شش راست میره . ممکنه اینارو درنظر گرفته باشه@Miss-joker بله شاید ممنون از پاسختون
اقای موقاری خیلی تاکید میکردن که این فقط یک سرخرگ ومنشعب میشه حالا شاید کلی گفته کتاب درهرحال ممنون -
@Miss-joker بله شاید ممنون از پاسختون
اقای موقاری خیلی تاکید میکردن که این فقط یک سرخرگ ومنشعب میشه حالا شاید کلی گفته کتاب درهرحال ممنونAsma ezzedi اره درسته خیلی استاندارد نبود به نظرم
خواهش میکنم