کدام آزمون ؟
-
Hesam Mohammadi در کدام آزمون ؟ گفته است:
@Kosar-Kelyabi گزینه دو هم ترازت خود به خود بالا تر قرار میگیره از نظرم سطح خوبای گزینه دو باید 6800 به بالا باشند و قلم چی 6200 ب بالا از نظرم کسی توی این سطحا باشه البته بی تقلب درسش خوبه و داره میخونه
خب باشه من قبل کرونا هشت هزار و خورده ای بودم الان هفت هزار تو گزینه دو
-
my name در کدام آزمون ؟ گفته است:
@Kosar-Kelyabi چرا
میشه دلیلتون رو بگین ؟!به نظرم سوال باید استاندارد باشه این که قلمچی انقدر سوالاتش رو پیچیده میکنه اصلا درست نیست یعنی نه تنها از نظر من بلکه از نظر مشاوران درجه یکی مثل جناب امینی راد
راستش من سال گذشته میخواستم کانون ثبت نام کنم وقتی توضیحاته اقای امینی رو تو اینستا دیدم تصمیم گرفتم برم گزینه دو
و راضیم چون به نظرم سوالات قلمچی یا خیلی ساده هستن یا به شدت چالشی و خب اگر پیگیر کنکور باشین میبینین که سوالات کنکور بسیار قابل مفهوم ترن و فقط به دلیل ترکیبی بودن یکم اذیت میکنن دانش اموز رو ولی این که شما تو ازمونت از نکات خیلی خارج کتاب و بدرد نخور سوال بدی اصلا درست نیست -
@Kosar-Kelyabi خب الان سال آخر جامعه آماریش چند نفره یعنی 8000 خورده ای یعنی که همه درسا رو بالای 70 میزنی ؟؟
@Kosar-Kelyabi خب الان سال آخر جامعه آماریش چند نفره یعنی 8000 خورده ای یعنی که همه درسا رو بالای 70 میزنی ؟؟
الان نه برادر قبل کرونا
نه همه بالای هفتاد نبود فقط چنتا
مثلا زبان همیشه من پایین ۵۰ میزنم ولی تراز کلم میشد هشت هزار یا اگه خیلی بد میزدم ۷۸۰۰ -
my name در کدام آزمون ؟ گفته است:
@Kosar-Kelyabi چرا
میشه دلیلتون رو بگین ؟!به نظرم سوال باید استاندارد باشه این که قلمچی انقدر سوالاتش رو پیچیده میکنه اصلا درست نیست یعنی نه تنها از نظر من بلکه از نظر مشاوران درجه یکی مثل جناب امینی راد
راستش من سال گذشته میخواستم کانون ثبت نام کنم وقتی توضیحاته اقای امینی رو تو اینستا دیدم تصمیم گرفتم برم گزینه دو
و راضیم چون به نظرم سوالات قلمچی یا خیلی ساده هستن یا به شدت چالشی و خب اگر پیگیر کنکور باشین میبینین که سوالات کنکور بسیار قابل مفهوم ترن و فقط به دلیل ترکیبی بودن یکم اذیت میکنن دانش اموز رو ولی این که شما تو ازمونت از نکات خیلی خارج کتاب و بدرد نخور سوال بدی اصلا درست نیست -
my name
حقیقتش من اینستا رو چند وقته پاک کردم یه سر به پیج الا بزنین شاید ذخیره کرده باشند -
الان نه برادر قبل کرونا
مثلا زبان همیشه من پایین ۵۰ میزنم ولی تراز کلم میشد هشت هزار یا اگه خیلی بد میزدم ۷۸۰۰@Kosar-Kelyabi در کدام آزمون ؟ گفته است:
الان نه برادر قبل کرونا
مثلا زبان همیشه من پایین ۵۰ میزنم ولی تراز کلم میشد هشت هزار یا اگه خیلی بد میزدم ۷۸۰۰خب قلم چی اگه همه رو نزدیک 70 بزنی تازه ترازت میاد نزدیک 7000 پس فکر کنم اون گاج بوده که 6800 ب بالا خوب بوده
الانم قلم چی واقعا خارج از کتاب من زیاد مشاهده نکردم شاید یک چند مورد جناب موقاری هم تستای جامع رو حل میکرد از قلمچی بعضیا رو میگفت که گلابی یعنی سطحش خوبه بعضیام میگفت جونم به این تست اونی که خارج از کتاب و اینا فک کنم مال قبلا بوده منم اول اومدم قلمچی فکر میکردم که اینطوره ولی چند تا آزمون دادم دیدم نه اونطورام که میگن سوال عجیب و غریب داره نیست -
@Kosar-Kelyabi در کدام آزمون ؟ گفته است:
الان نه برادر قبل کرونا
مثلا زبان همیشه من پایین ۵۰ میزنم ولی تراز کلم میشد هشت هزار یا اگه خیلی بد میزدم ۷۸۰۰خب قلم چی اگه همه رو نزدیک 70 بزنی تازه ترازت میاد نزدیک 7000 پس فکر کنم اون گاج بوده که 6800 ب بالا خوب بوده
الانم قلم چی واقعا خارج از کتاب من زیاد مشاهده نکردم شاید یک چند مورد جناب موقاری هم تستای جامع رو حل میکرد از قلمچی بعضیا رو میگفت که گلابی یعنی سطحش خوبه بعضیام میگفت جونم به این تست اونی که خارج از کتاب و اینا فک کنم مال قبلا بوده منم اول اومدم قلمچی فکر میکردم که اینطوره ولی چند تا آزمون دادم دیدم نه اونطورام که میگن سوال عجیب و غریب داره نیستHesam Mohammadi
هر کس یه نظری داره من تجربه خودم و صحبت های اقای امینی رو منتقل کردم -
Hesam Mohammadi
هر کس یه نظری داره من تجربه خودم و صحبت های اقای امینی رو منتقل کردم -
@Kosar-Kelyabi اون که 100 درصد فقط میگم که اونایی هم که میگن قلمچی سوالای عجیب و غریب داره اشتباه میکنند شما اگر دو یا سه آزمونو بگیرید و تو خونه حل کنید متوجه میشید
@Kosar-Kelyabi اون که 100 درصد فقط میگم که اونایی هم که میگن قلمچی سوالای عجیب و غریب داره اشتباه میکنند شما اگر دو یا سه آزمونو بگیرید و تو خونه حل کنید متوجه میشید
گرفتم اخه هم قلمچی و هم گاج
-
گرفتم اخه هم قلمچی و هم گاج
-
@Kosar-Kelyabi یعنی قلمچی برات سوالاش عجیب و غریب بود ؟
Hesam Mohammadi
نگفتم عجیب و غریب
گفتم گزینه دو استاندارد تره -
Hesam Mohammadi
نگفتم عجیب و غریب
گفتم گزینه دو استاندارد تره -
@Kosar-Kelyabi آره گزینه دو استاندارد تره آخه گفتید خارج کتاب میاد شما به خارج از کتاب به سوالی برخوردید
Hesam Mohammadi
اگر باز رفتم سراغش میفرستم برات -
Hesam Mohammadi
اگر باز رفتم سراغش میفرستم برات -
@Kosar-Kelyabi باشه ممنون آخه من هنوز ندیدم تو یازدهم میگم که ببینم واقعا خارج از کتاب میده یا نه
Hesam Mohammadi
یه وقتایی یه سوالای میده که اهمیتی نداره واقعا انقدر رو اون موضوع متمرکز شیم البته من پارسال حل کردم الان نمیدونم اخه پارسال بعد کنکور هم خیلی از بچه های کانون رفته بودن و اعتراض کرده بودن به سوالاتش الان شاید بهتر شده باشه -
Hesam Mohammadi
یه وقتایی یه سوالای میده که اهمیتی نداره واقعا انقدر رو اون موضوع متمرکز شیم البته من پارسال حل کردم الان نمیدونم اخه پارسال بعد کنکور هم خیلی از بچه های کانون رفته بودن و اعتراض کرده بودن به سوالاتش الان شاید بهتر شده باشه