کدام آزمون ؟
-
my name
حقیقتش من اینستا رو چند وقته پاک کردم یه سر به پیج الا بزنین شاید ذخیره کرده باشند -
Hesam Mohammadi در کدام آزمون ؟ گفته است:
@Kosar-Kelyabi خب الان سال آخر جامعه آماریش چند نفره یعنی 8000 خورده ای یعنی که همه درسا رو بالای 70 میزنی ؟؟
الان نه برادر قبل کرونا
نه همه بالای هفتاد نبود فقط چنتا
مثلا زبان همیشه من پایین ۵۰ میزنم ولی تراز کلم میشد هشت هزار یا اگه خیلی بد میزدم ۷۸۰۰@Kosar-Kelyabi در کدام آزمون ؟ گفته است:
@Kosar-Kelyabi خب الان سال آخر جامعه آماریش چند نفره یعنی 8000 خورده ای یعنی که همه درسا رو بالای 70 میزنی ؟؟
الان نه برادر قبل کرونا
مثلا زبان همیشه من پایین ۵۰ میزنم ولی تراز کلم میشد هشت هزار یا اگه خیلی بد میزدم ۷۸۰۰خب قلم چی اگه همه رو نزدیک 70 بزنی تازه ترازت میاد نزدیک 7000 پس فکر کنم اون گاج بوده که 6800 ب بالا خوب بوده
الانم قلم چی واقعا خارج از کتاب من زیاد مشاهده نکردم شاید یک چند مورد جناب موقاری هم تستای جامع رو حل میکرد از قلمچی بعضیا رو میگفت که گلابی یعنی سطحش خوبه بعضیام میگفت جونم به این تست اونی که خارج از کتاب و اینا فک کنم مال قبلا بوده منم اول اومدم قلمچی فکر میکردم که اینطوره ولی چند تا آزمون دادم دیدم نه اونطورام که میگن سوال عجیب و غریب داره نیست -
@Kosar-Kelyabi در کدام آزمون ؟ گفته است:
الان نه برادر قبل کرونا
مثلا زبان همیشه من پایین ۵۰ میزنم ولی تراز کلم میشد هشت هزار یا اگه خیلی بد میزدم ۷۸۰۰خب قلم چی اگه همه رو نزدیک 70 بزنی تازه ترازت میاد نزدیک 7000 پس فکر کنم اون گاج بوده که 6800 ب بالا خوب بوده
الانم قلم چی واقعا خارج از کتاب من زیاد مشاهده نکردم شاید یک چند مورد جناب موقاری هم تستای جامع رو حل میکرد از قلمچی بعضیا رو میگفت که گلابی یعنی سطحش خوبه بعضیام میگفت جونم به این تست اونی که خارج از کتاب و اینا فک کنم مال قبلا بوده منم اول اومدم قلمچی فکر میکردم که اینطوره ولی چند تا آزمون دادم دیدم نه اونطورام که میگن سوال عجیب و غریب داره نیستHesam Mohammadi
هر کس یه نظری داره من تجربه خودم و صحبت های اقای امینی رو منتقل کردم -
Hesam Mohammadi
هر کس یه نظری داره من تجربه خودم و صحبت های اقای امینی رو منتقل کردم -
@Kosar-Kelyabi اون که 100 درصد فقط میگم که اونایی هم که میگن قلمچی سوالای عجیب و غریب داره اشتباه میکنند شما اگر دو یا سه آزمونو بگیرید و تو خونه حل کنید متوجه میشید
@Kosar-Kelyabi اون که 100 درصد فقط میگم که اونایی هم که میگن قلمچی سوالای عجیب و غریب داره اشتباه میکنند شما اگر دو یا سه آزمونو بگیرید و تو خونه حل کنید متوجه میشید
گرفتم اخه هم قلمچی و هم گاج
-
گرفتم اخه هم قلمچی و هم گاج
-
@Kosar-Kelyabi یعنی قلمچی برات سوالاش عجیب و غریب بود ؟
Hesam Mohammadi
نگفتم عجیب و غریب
گفتم گزینه دو استاندارد تره -
Hesam Mohammadi
نگفتم عجیب و غریب
گفتم گزینه دو استاندارد تره -
@Kosar-Kelyabi آره گزینه دو استاندارد تره آخه گفتید خارج کتاب میاد شما به خارج از کتاب به سوالی برخوردید
Hesam Mohammadi
اگر باز رفتم سراغش میفرستم برات -
Hesam Mohammadi
اگر باز رفتم سراغش میفرستم برات -
@Kosar-Kelyabi باشه ممنون آخه من هنوز ندیدم تو یازدهم میگم که ببینم واقعا خارج از کتاب میده یا نه
Hesam Mohammadi
یه وقتایی یه سوالای میده که اهمیتی نداره واقعا انقدر رو اون موضوع متمرکز شیم البته من پارسال حل کردم الان نمیدونم اخه پارسال بعد کنکور هم خیلی از بچه های کانون رفته بودن و اعتراض کرده بودن به سوالاتش الان شاید بهتر شده باشه -
Hesam Mohammadi
یه وقتایی یه سوالای میده که اهمیتی نداره واقعا انقدر رو اون موضوع متمرکز شیم البته من پارسال حل کردم الان نمیدونم اخه پارسال بعد کنکور هم خیلی از بچه های کانون رفته بودن و اعتراض کرده بودن به سوالاتش الان شاید بهتر شده باشه -
@Kosar-Kelyabi نمیدونم الان که فعلا راضیم من برای امسال رو بگیر حل کن ببین چجوریه الان 23 خرداد آزمونه سوالش تو سایت قرار میگیره خواستی بگیر یک امتحان کن ببین الان فرق کرده یا نه
Hesam Mohammadi
باشه وقت کردم حلش میکنم -
Hesam Mohammadi
باشه وقت کردم حلش میکنم -
my name در کدام آزمون ؟ گفته است:
@Dr-Rashidi میشه چن تا از دلیل هاتون رو بگین
۱. امنیت گزینه دو به نسبت سایر ازمونا بالاتره و درصد تقلب توش کمتره
سوالا توش کمتر لو میره
۲. یه بانک سوال و تست و تمرین داره که بی نهایت توش سوال هست و خیلی عالیه واسه ازمونا و حتی تمرین کردن یه درس خاص
۳. تست پیش ازمون داره که درست روز قبل از ازمون با همون بودجه بندی قرار گرفته گیشه که شما خودتون رو بسنجین
۴. کلی مشاوره داره که هر کدوم بلافاصله بعد از پایان ازمون به هر داشن اموز به طور اختصاصی داده میشه و مثل قلم چی نیست که هر کسی بیاد و ادعای مشاور بودن بکنه
۵. تخمین رتبه و تست های شخصیت شناسی داره که رشته و رتبه تقریبا همه چیز رو مشخص میکنه
۶. سوالات استاندارد تری نسبت به بقیه ازمونا داره در ضمن نمیشه گفت سوالاش اسونه نه واقعا در حد تستای کنکوره و این بار ها تایید شده
۷. برنامه های مخصوص هر ازمون بعد از ازمون بعدی به داوطلب ها داده میشه
۸. تایم هر سه هفته یه باره که این خیلی بهتره به نظرم چون با یه برنامه مناسب میشه به همه درسا رسید و حتی تایم کافی برای جمع بندی داره البته اینم بگم که بعضی از ازموناش دو هفته یه بارم هست
۹. برنامه ازمونا و خدمات تابستونشم هست که واقعا عالیه و به ار شخص بنابر شرایط و وضعیتش برنانه جداگانع داده میشه
۱۰. هرکدوم از مشاوره ها به خوبی شمارو با ضعف ها و قوت هاتون اشنا میکنن
و.....@Dr-Rashidi سلام.آره منم گزینه دو بودم یازدهم و واقعا راضی بودم.ولی شما گفتین مشاوره داره کدوم قسمتش میشه راهنمایی کنین.نمی دونستم
-
@Dr-Rashidi سلام.آره منم گزینه دو بودم یازدهم و واقعا راضی بودم.ولی شما گفتین مشاوره داره کدوم قسمتش میشه راهنمایی کنین.نمی دونستم
Fatemeh H 0 فقط یه عیب داره البته شایدم به خاطر کرونا و مسائل دیگه اینجوری شد ولی درکل امسال اصلا نظم ندلشت آزموناش هی اصلاحیه میومد به خاطر این افتاد هفته بعد و اینا