گزارش کار و باهم درسخوندن بچه های کنکور1400
-
سلام من دوست دارم که گزارش کار بدم و کنکوری ۱۴۰۰ هستم اما به خوبی با این قسمت برنامه الا اشنا نیستم
-
سلام دوستان ببخشید من شبها نمیتونم گزارش بدم بخاطر همین صبح ها میگم البته اگه اشکالی نداشته باشه:beaming_face_with_smiling_eyes:
خوب خیلی خوبه که هستین M Tg @Z-H-Z :heart_decoration: :heart_decoration:
خوشحالم که داریم زیاد میشیم :heart_with_ribbon: :heavy_check_mark:
خوب اگه باز کسی دوست داره میتونه اینجا باشه توی ی رقابت سالم ودوستانه تجربیا انسانیا ریاضیا :heavy_heart_exclamation: :heavy_heart_exclamation:
والبته رقابت با خودش ک از مورد قبلی مهمتره
ببخشید زیاد شد...:grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat: :hand_with_fingers_splayed:
دیروز:8H و 5min
و 11 تست کار کردم
از روز قبل بیشتر شده و ایشالله بتونم مرتب گزارش بدم :grinning_face_with_big_eyes: :grinning_face_with_big_eyes: -
اهان یچی داشت یادم میرفت اینو بگم دیگه قول که دیگه بجز گزارش هیچی نمیگم:grinning_face_with_sweat: :hand_with_fingers_splayed:
اینکه ما اینجا گزارش میدیم به این دلیل نیست که صرفا با همدیگه رقابت کنیم که حالا رومون تاثیر بزارع_(چه مثبت چ منفی)
بلکه هدف اصلی اینه ک در پایان هر روز از خودمون بپرسیم که اصن این روزی که گذشت رو چ کار کردیم... یجورایی به نفسمون جواب پس بدیم
یعنی در واقع ما داریم با خودمون رقابت میکنیم تا نسبت به هرروز خودمو بهتر باشیم..:love-you_gesture:
پس قرار نیست اصلا حتی به گزاارش بقیه نگاه کنیم و خدایی نکرده مقایسه ای صورت بگیره
اینجا شما فقط با خودت مقایسع میشی :person_gesturing_no_light_skin_tone: :person_gesturing_ok_light_skin_tone:
و این حس گزارش دادن ی حس مسئولیت به شما میده ک مسئولیت کاراتونو بر عهده بگیری و نسبت بهش مئولیت پذیر باشین
ببخشید زیاد شد ولی احساس میکنم نیاز بود...:person_raising_hand_light_skin_tone: :person_raising_hand_light_skin_tone: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: -
اهان یچی داشت یادم میرفت اینو بگم دیگه قول که دیگه بجز گزارش هیچی نمیگم:grinning_face_with_sweat: :hand_with_fingers_splayed:
اینکه ما اینجا گزارش میدیم به این دلیل نیست که صرفا با همدیگه رقابت کنیم که حالا رومون تاثیر بزارع_(چه مثبت چ منفی)
بلکه هدف اصلی اینه ک در پایان هر روز از خودمون بپرسیم که اصن این روزی که گذشت رو چ کار کردیم... یجورایی به نفسمون جواب پس بدیم
یعنی در واقع ما داریم با خودمون رقابت میکنیم تا نسبت به هرروز خودمو بهتر باشیم..:love-you_gesture:
پس قرار نیست اصلا حتی به گزاارش بقیه نگاه کنیم و خدایی نکرده مقایسه ای صورت بگیره
اینجا شما فقط با خودت مقایسع میشی :person_gesturing_no_light_skin_tone: :person_gesturing_ok_light_skin_tone:
و این حس گزارش دادن ی حس مسئولیت به شما میده ک مسئولیت کاراتونو بر عهده بگیری و نسبت بهش مئولیت پذیر باشین
ببخشید زیاد شد ولی احساس میکنم نیاز بود...:person_raising_hand_light_skin_tone: :person_raising_hand_light_skin_tone: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes:Hoorieh sh ما مهسا به گزارش شما نگاه کردیم😶
-
Hoorieh sh ما مهسا به گزارش شما نگاه کردیم😶
M Tg :cat_face_with_tears_of_joy: :grinning_face_with_big_eyes:
-
بچه ها به نظر من انجمن خیلی داره شلوغ میشه
باتوجه به اینکه اون تاپیک قبلی رو عوض کردن و گذاشتند برای همه پایه ها ما نیز با انجا کوچ میکنیم تا هرج و مرج پیش نیاد... -
بچه ها به نظر من انجمن خیلی داره شلوغ میشه
باتوجه به اینکه اون تاپیک قبلی رو عوض کردن و گذاشتند برای همه پایه ها ما نیز با انجا کوچ میکنیم تا هرج و مرج پیش نیاد...Hoorieh sh به کجا اینجا که برای من خیلی کم پیام میاد کجا شلوغه
-
بچه های 1400 ما دیگ از الان کنکوری حساب میشیم خوشحال میشم توی این تاپیک کنار هم باشیم😉
تجربیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاء -
بچه های 1400 ما دیگ از الان کنکوری حساب میشیم خوشحال میشم توی این تاپیک کنار هم باشیم😉
تجربیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاء@Dr-Aryan در گزارش کار و باهم درسخوندن بچه های کنکور1400 گفته است:
تجربیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاءمرسی⚘